master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σαν να αργησες κανα τεταρτοΤσιμπηστε και το τριτο......
σαν να αργησες κανα τεταρτοΤσιμπηστε και το τριτο......
το ίδιο λέμεσιγα τον τσακωμο βρε μαλακα να περναει η ωρα
Περιμενα να σιγουρευτει γιατι υπηρχαν καποιες πιθανοτητες να το γυρναγατε...σαν να αργησες κανα τεταρτο
α δηλαδη αν το γυρναγαμε δεν θα μετραγε το τριτο;Περιμενα να σιγουρευτει γιατι υπηρχαν καποιες πιθανοτητες να το γυρναγατε...
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαΠεριμενα να σιγουρευτει γιατι υπηρχαν καποιες πιθανοτητες να το γυρναγατε...
ειστε εδω και 5 αγωνιστικεςπερα απο την πλακα
πολυ καλη ομαδα εχει φτιαξει ο Μπεος
εμεις τυχεροι ημασταν μεσα στον Βολο
και οεο,οεο,οεο στο ΟΑΚΑ θα γαμήσουμε τον [size=12pt]Μπέοοοοοοοοοοοο[/size]
μαστερακο με τα 3490 που βγαζειςα δηλαδη αν το γυρναγαμε δεν θα μετραγε το τριτο;
0-2 ηταν τοτε...Παντως το βλεπω το παιχνιδι και εχω διαπιστωσει οτι σας λειπει οπωσδηποτε επιθετικος..Κατι σε Τζιμπουρ ρε παιδι μου...α δηλαδη αν το γυρναγαμε δεν θα μετραγε το τριτο;
μαζευω σιγα σιγα.μεχρι στιγμης παιρνω τον αρη για πλακα.και με τα χαλια που εχετε ισα που θα ειμαι προεδρος-παιχτης και θα ειμαι και ο καλυτεροςμαστερακο με τα 3490 που βγαζεις
γιατι δεν αγοραζεις την παε;
Τι διαισιηση..Τσοντα live βλεπουμε....τεσσερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
βγήκε η διαίσθηση τελικά.
εγω το ειπα θα το γυρισουμε.τουμπα,2 στο πρωτο 2 στο δευτεροτεσσερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
βγήκε η διαίσθηση τελικά.
πλακα πλακα η αεκ εχει μικρυνει παρα πολυ...μεχρι που κ ο χιμενεθ την κανει σημερα.....4 ?