- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
πες μου οτι εισαι δημοσιογραφος...αυτο μονο πες μου...
σοβαρα το ρωτας αυτο?
πες μου οτι εισαι δημοσιογραφος...αυτο μονο πες μου...
Αστον ρε, βλεπει φαντασματα τετοια ωρα ο χρηστιδης...!!! χα χα χα χα χα!!!!σοβαρα το ρωτας αυτο?
ο γαυρος εχει την καλυτερη ομαδα/παιχτες φετος και δίκαια θα το παρει >
γνωστο ρε παιχτη αυτο σε οποιον δεν ειναι αρρωστος....
ο γαυρος εχει την καλυτερη ομαδα/παιχτες φετος και δίκαια θα το παρει
Ως πλάγιο μπακ, ο Γεωργέας είναι πολύ καλύτερος του Γιάχιτς.
Είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία παίχτης, είναι φιλότιμος και εργατικός.
Νομίζω πρέπει να παίζει βασικός, εφόσον δεν υπάρχει καλύτερος.
Έχει το ποιοτικότερο ρόστερ, πολύ καλό προπονητή, σταθερή - απ' ό,τι φαίνεται - διοίκηση, αλλά και φέτος σπρώχνεται προκλητικά από τη διαιτησία, με ανύπαρκτα πέναλτι, με πέναλτι που δεν σφυρίζονται σε βάρος του, με κόκκινες κάρτες που δεν δίνονται κ.λπ.
Αν αυτό είναι δίκαιο για σένα, οκ, εδώ θα διαφωνήσω.
Για φετος τα λες ολα αυτα, τα περι κοκκινων και τα περι πεναλντυ...??? Σπρωχνεται προκλητικα....?????? Ολα αυτα για φετος?????Έχει το ποιοτικότερο ρόστερ, πολύ καλό προπονητή, σταθερή - απ' ό,τι φαίνεται - διοίκηση, αλλά και φέτος σπρώχνεται προκλητικά από τη διαιτησία, με ανύπαρκτα πέναλτι, με πέναλτι που δεν σφυρίζονται σε βάρος του, με κόκκινες κάρτες που δεν δίνονται κ.λπ.
Αν αυτό είναι δίκαιο για σένα, οκ, αλλά διαφωνώ οριζόντια και κάθετα.
Επειδή είναι τριαντατρια φευγα και εχει πια συχνους τραυματισμουςΚαι αφου ο Γεωργεας ειναι καλυτερος, για ποιον λογο ακριβως δεν παιζει?
Επειδή είναι τριαντατρια φευγα και εχει πια συχνους τραυματισμους
Ρε αλεξ δεν λέμε αυτό.Λέμε ότι είναι καλύτερος απο τον γιαχίτς αργυρίου και τα άλλα σαπάκιαΤότε γιατι συζηταμε για το αν επρεπε να παιζει αντι του Γιαχιτς?
ναι ρε....αφου μιλησα για αντικειμενικους δημοσιογραφους....σοβαρα το ρωτας αυτο?
ειναι που βλεπω εγω τα φαντασματα στρατηγε...Για φετος τα λες ολα αυτα, τα περι κοκκινων και τα περι πεναλντυ...??? Σπρωχνεται προκλητικα....?????? Ολα αυτα για φετος?????
Μαλλον ζεις σε αλλη χωρα, δεν εξηγειτε αλλιως....
Ρε αλεξ δεν λέμε αυτό.Λέμε ότι είναι καλύτερος απο τον γιαχίτς αργυρίου και τα άλλα σαπάκια
δεν πρόκειται να ξυπνήσει ποτέ ο ΈλληναςΣυγνωμη, αν καταλαβα καλα...λεω αν...(γιατι δεν μπορει, λαθος θα καταλαβα, δεν ειναι δυνατον να υπαρχει τοση αφελεια και τοση αμνησια)
Υπηρξε καποιος, εστω τυφλα φανατικος οπαδος του ολυμπιακου, ο οποιος να ΤΟΛΜΗΣΕ να κατηγορησει άλλη ομαδα ως....ομαδα του Δημοσιου?
Οπαδος του Ολυμπιακου? Ειπε ΑΛΛΗ ομαδα, ομαδα του Δημοσιου?
Ποιανου Ολυμπιακου, του Ολυμπιακου Πειραιως?
Που επι δεκαπεντε χρονια εγινε ομαδα χαρη στις εργολαβιες του Δημοσιου που επαιρνε χαριστικα το αφεντικο του?
Την πλεον κρατικοδιαιτη ομαδα που υπηρξε ποτέ δηλαδη?
Δεν μπορει, λαθος θα καταλαβα.
Δεν μπορει να εγινε κατι τετοιο, δεν μπορει να υπηρξε τετοιο σχολιο.
καλά Χριστούγεννα και σε σέναwww.sportnet.gr/report.php?id=248020]“MEGA” - Διόρθωσε το ρεπορτάζ[/url]
Αφιερωμένο στα γραφικά γαυράκια...
Καλά Χριστούγεννα....και καλά κρασιά.
Aφου δεν ξέρεις δεν έχεις αξιόπιστες πηγές γιατί γράφεις άρες μαρες κουταμαρες και σε 24 ώρες την κάνεις γυριστήwww.sportnet.gr/report.php?id=248020]“MEGA” - Διόρθωσε το ρεπορτάζ[/url]
Αφιερωμένο στα γραφικά γαυράκια...
Καλά Χριστούγεννα....και καλά κρασιά.
οταν το παιδι λεει γραφικα γαυρακια δεν εννωει μονο εσενα υπαρχουν και αλλοι οπως ενας γραφικος που παει σε ολα τα τοπικ των ομαδων και ποσταρει τα νεα...ηρθε και εδω να μας ποσταρει οτι η ΑΕΚ κανει δηθεν φοροδιαφυγη χωρις να το κοιταξει κανκαλά Χριστούγεννα και σε σένα
δύο διορθώσεις:
1. Το μεγκάλο κανάλι είναι βαζελικών συμφερόντων και ενδιαφέροντος
2. δεν πιστεύω οτιδήποτε και να λένε τα κανάλια - ούτε πριν που έλεγαν για τα πλαστά εισητήρια ούτε τώρα που το διόρθωσαν. τα ρεπορτάζ είναι ούτε κατευθυνόμενα ανάλογα των συμφερόντων
λίγη κοινή λογική θέλει...
έλεος ρε παιδιά, τρώγεστε λες και η ομάδα σας δίνει λεφτά
αν σας δίνουνε οι ομάδες λεφτά με γεια σας και χαρά σας....
αλλά αλλιώς, σόρρυ αλλά δική μου άποψη είναι πως πρέπει να κοιτάξετε πρώτα τα του οίκου σας....
της πουτάνας γίνεται στην Ελλάδα ... μια βόλτα στην Ερμού ίσως σας δώσει μια ιδέα για το σε τι κατάσταση βρισκόμαστε....