ναι ...ο φιλος που λεω ειναι δημοσιογραφος ραδιοφωνικος ...μηνα εξυπναδες....γατακι. εδω ολοι το ειπαν οτι μπουκαραν μεσα και με κουκουλες ασε τις μαλακιες λοιπον ;)οχι το ειδα και εγω,με την ληξη μπηκανε πολλοι μαλακες μεσα με κουκουλες και ετρεξαν κατευθειαν προς τους παιχτες του ολυμπικου,με αρκετους παιχτες μας να τους προστατευουν,το μονο που προλαβαν ηταν τον παντελιτς,αλλα ημουν ακριβως απεναντι στην 9 και δεν μπορεσα να δω εαν εγινε κατι σοβαρο.οι μαλακες οι σεκιουριτι εν τω μεταξυ μονο κοιταζαν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
ναι ...ο φιλος που λεω ειναι δημοσιογραφος ραδιοφωνικος ...μηνα εξυπναδες....γατακι. εδω ολοι το ειπαν οτι μπουκαραν μεσα και με κουκουλες ασε τις μαλακιες λοιπον ;)
Είστε αδικημένοι και κατατρεγμένοι, πραγματικά. >
Στον β' γύρο λοιπόν να οργανωθείτε για μια "νέα ριζούπολη", όπως έγραψες εχθές.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ναι ωραια.....ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ τωρα,εστω και ραδιοφωνικα.....ναι ...ο φιλος που λεω ειναι δημοσιογραφος ραδιοφωνικος ...μηνα εξυπναδες....γατακι. εδω ολοι το ειπαν οτι μπουκαραν μεσα και με κουκουλες ασε τις μαλακιες λοιπον ;)
μπρσβο χυσε τωρα εβρισες γαυρο ;)ναι ωραια.....ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ τωρα,εστω και ραδιοφωνικα.....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έρχεται ο Ροττέν την Τετάρτη για να δοκιμαστεί κ αν είναι σε κατάσταση που μπορεί να δώσει άμεσα βοήθεια,τότε θα υπογράψει.
Επειδή εγώ έχω ψιλομαύρα μεσάνυχτα στα ξένα πρωταθλήματα,πώς βλέπετε την προοπτική του εν λόγω παίκτη να έρθει στην ομάδα μας;;
Επειδή εγώ έχω ψιλομαύρα μεσάνυχτα στα ξένα πρωταθλήματα,πώς βλέπετε την προοπτική του εν λόγω παίκτη να έρθει στην ομάδα μας;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και θέλω να πω άλλα δύο πράγματα για τα παραλειπόμενα του ντέρμπι:1)απαράδεκτοι οι ΑΛΗΤΕΣ που μπήκαν στην λήξη του ματς,για να κυνηγήσουν τους αποχωρήσαντες παίκτες του γαύρου.Αν άλλοι έχουν συνηθίσει να φτιάχνουν ΄΄ριζούπολες΄΄ μπράβο τους.Εμείς δεν είμαστε ίδιοι.Πραγματικά για τα αληταριά αυτά πυο μπήκαν να κυνηγήσουν για να βρίσουν κ να φτύσουν τους παίκτες του γάυρου έχω να πω ότι ντρέπομαι σαν οικοδεσπότης να βλέπω τετοια πράγματα σε αντιπάλους.Στο αντίστοιχο ματς του β' γύρου δηλ.θα μας αρέσει να κάνουν τα ίδια,τα αντίσοιχα αληταριά του γαύρου;;
2)εγώ έχω πει εδώ μεσα πολλάκις,για την αντρίκια κ μεστή συμπεριφορά του Αδαμίδη σε τσαμπουκάδες,και καουμποιλίκια των αντιπάλων,αλλά νομίζω ότι το Σάββατο υπερέβη τα εσκαμμένα.Και εν πάση περιπτώση,εντάξει ίσως δικαιούται να φωνάζει λίγο για τις καθυστερήσεις του Σιδηρόπουλου,αλλά δεν ήταν λόγος αυτός να βγει να κάνει τέτοιες δηλώσεις,και χάνει το δίκιο του.Ας βγαίνει να φωνάζει εκεί που πρέπει όπως με τον διαιτητή στο ματς κόντρα στον Αστέρα.Τα ξεκατινιάσματα ας τ΄αφήσει για τους απαταιώνιους.Στην προκειμένη έπρεπε να χαρεί για τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας και τίποτα άλλο.Και εν πάση περιπτώση,μην γινόμαστε και οι πλέον αχάριστοι.Ο Μαρινάκης μας έδωσε το γήπεδό του,για να παίξουμε κόντρα στους Σκωτσέζους,έτσι;;οπότε ας ηρεμήσουμε λίγο.
Έτσι νομίζω εγώ,αν έχω άδικο μου λετε...
2)εγώ έχω πει εδώ μεσα πολλάκις,για την αντρίκια κ μεστή συμπεριφορά του Αδαμίδη σε τσαμπουκάδες,και καουμποιλίκια των αντιπάλων,αλλά νομίζω ότι το Σάββατο υπερέβη τα εσκαμμένα.Και εν πάση περιπτώση,εντάξει ίσως δικαιούται να φωνάζει λίγο για τις καθυστερήσεις του Σιδηρόπουλου,αλλά δεν ήταν λόγος αυτός να βγει να κάνει τέτοιες δηλώσεις,και χάνει το δίκιο του.Ας βγαίνει να φωνάζει εκεί που πρέπει όπως με τον διαιτητή στο ματς κόντρα στον Αστέρα.Τα ξεκατινιάσματα ας τ΄αφήσει για τους απαταιώνιους.Στην προκειμένη έπρεπε να χαρεί για τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας και τίποτα άλλο.Και εν πάση περιπτώση,μην γινόμαστε και οι πλέον αχάριστοι.Ο Μαρινάκης μας έδωσε το γήπεδό του,για να παίξουμε κόντρα στους Σκωτσέζους,έτσι;;οπότε ας ηρεμήσουμε λίγο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
κοιταξτε κλαμα μαγκες.και αυτο το υποκειμενο ειναι 4ος αντιπροεδρος του ολυμπιακου
και για τα γαυρακια που λενε για οφσαιντ...για κοιταξτε την φαση στο 0:55...
έλα μωρέ,χέστον τον βλάκα.Υπάλληλος είναι,πρέπεινα δικαιολογήσει τον μισθό του.Και τον είχα συμφοιτητή στο Πανεπιστήμιο,από το οποίο ο άχρηστος δεν πήρε πτυχίο ποτέ...ο αιώνιος(άχρηστος) φοιτητής.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μετά την ευτυχή κατάληξη στο θέμα του Νάτσο Σκόκο, όλοι στην ΑΕΚ έχουν στραφεί στον Ραφίκ Τζεμπούρ, ώστε να κλείσει το θέμα και να πέσουν οι υπογραφές, παρόλο που υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών από τις 7 Σεπτεμβρίου. Εκτός όμως του «τρομοκράτη» υπάρχει και η περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Χιμένεθ έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού και έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τον Σταύρο Αδαμίδη ότι ο «Ζορό» θα μείνει.
Από το sportfm.gr
Από το sportfm.gr
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
κατσε γιατι οπως τα γραφεις δε βγαζω νοημα...εγινε αδελφε και αλλα εγιναν...στο γκολ στα δημοσιογραφικα εγινε απο πισω στον χωρο που χει φρι...πεταξε μια καρεκλα σιδερενια και τη πηρε ισα ισα στα ποδια....εννοειται ρε τα λαμογια οι δημοσιογραφοι δε δινουν ο ενας τον αλλον....φιλε οπως σου πα χτες και αλλα εγιναν....εξω απ το ματς που πα πως ηταν σκατα μπαλλα κ δικαια χασαμε αφου παιζουμε σα μαλακες και ο αλλος κοιμαται στον παγκο ο χεστης....αλλα μετα αν ησουν μεσα ειδες οτι με το σφυριγμα της ληξης μπουκαραν να βαρεσουν ολοι... εδω ρε ο καραλης βγηκε και ειπε ενα τεραστιο ψεμμα(τον ακουσα προσωπικα) και το διασταυρωσα μετα....εχω φιλο κολλητο που ταν παρων και ατομα που ταν στην αποστολη του ολυμπιακου....θα μου πεις εσυ τι να πεις γαυρος εισαι, ο φιλος ειναι φολα αεκ...
με δυο λογια,ο κετσετζογλου πεταξε καρεκλα στη μεταφραστρια του οσφπ;
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Νομίζω παίζει αριστερό μπακ χαφ(πάνω στην γραμμη-εχει πολύ καλή σέντρα είναι 32 χρ.)Έρχεται ο Ροττέν την Τετάρτη για να δοκιμαστεί κ αν είναι σε κατάσταση που μπορεί να δώσει άμεσα βοήθεια,τότε θα υπογράψει.
Αν είναι παικτικά σε καλή κατάσταση και δεν μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι γιατί όχι
Αν είναι παικτικά σε καλή κατάσταση και δεν μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι γιατί όχι
Στην εκπομπή του Δημάτου, αναφέρθηκε ότι το ποσό είναι.... γύρω στις 75 χιλ. ευρώ για 6 μήνες (μέχρι το καλοκαίρι).
Μιλάμε για μεταγραφές εκατομμυρίων.
Οσον αφορα το πρωτο κομματι με αυτα τα αληταρια που μπηκαν στο γηπεδο συμφωνω 100% και επαυξανω. Αυτοι φυσικα διατεταγμενη υπηρεσια κανουν,να βλαψουν την ΑΕΚ 'η να εξυπηρετησουν συμφεροντα αυτων που τους χαρτζηλικώνουν και τα εχουν καταφερει μια χαρα εως τωρα (ας θυμηθουμε τιμωριες παλιοτερα απο επεισοδια χωρις να υπαρχει λογος και στο ποδσφαιρο και στο μπασκετ.)Οσον αφορα τον Αδαμιδη αφου ειμαστε ενας λαος που αρεσκεται στα καομπουλικια τους ψευτοτσαμπουκαδες και τσαμπα μαγκες ακολουθησε και αυτος την εποχη. Οσον αφορα το Καραισκακη διαφωνω γιατι τσαμπα δεν μας το παραχωρησαν.....Και θέλω να πω άλλα δύο πράγματα για τα παραλειπόμενα του ντέρμπι:1)απαράδεκτοι οι ΑΛΗΤΕΣ που μπήκαν στην λήξη του ματς,για να κυνηγήσουν τους αποχωρήσαντες παίκτες του γαύρου.Αν άλλοι έχουν συνηθίσει να φτιάχνουν ΄΄ριζούπολες΄΄ μπράβο τους.Εμείς δεν είμαστε ίδιοι.Πραγματικά για τα αληταριά αυτά πυο μπήκαν να κυνηγήσουν για να βρίσουν κ να φτύσουν τους παίκτες του γάυρου έχω να πω ότι ντρέπομαι σαν οικοδεσπότης να βλέπω τετοια πράγματα σε αντιπάλους.Στο αντίστοιχο ματς του β' γύρου δηλ.θα μας αρέσει να κάνουν τα ίδια,τα αντίσοιχα αληταριά του γαύρου;;
dhmosthenhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τσαμπα φιλε απλοσ δεν γειναμαι διεθνοσ ρεζιλι
Διαβάστε τι έγραφε ο γέμελος!! Φυσικά δεμ μας λέει ότι έχει είναι κουμπάρος με τον υιό Λούβαρη. Τον έχει παντρέψει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις