Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν,ήμουν μέσα τελικά χθες-δεν μπορούσε η ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ συνείδηση μου να αφήσει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη,πήρα το διαρκείας μου από τον παππούλη που του το δάνεισα κ πήγα...και δικαιώθηκα που πήγα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς έχω διαβάσει όλα τα ποστ που προηγήθηκαν των δικών μου,και ενώ ερχόμουνα ΄΄φτιαγμένος΄΄ για τρελλό πικάρισμα στους γαύρους,η παραδοχή του συνόλου αυτών για την ανωτερότητα ,τουλάχιστον σε πάθος και του περί δικαίου για τη νίκη,της ΑΕΚ,με κάνει να μην έχω διάθεση για τέτοιο πικάρισμα.

Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Hitman για την παρατήρησή του για το εμετικό ποστ της ΩΡΑΣ,και θέλω να πω ότι τον τιμάει αυτή η παραδοχή και με αντιπροσωπεύει κ μένα.Είναι αλήθεια ότι κ γω ΄΄κρύωσα΄΄ με το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ-η οποία ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει σε τετοιου είδους πρωτοσέλιδα-ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΄΄ΓΑΥΡΟΣ΄΄ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΒΙΑ.
Μπράβο ξανά στον Hitman kai μπραβο στους γαύρους που δέχτηκαν την ήττα τους αξιοπρεπέστατα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάμε στα του ματς.
Κορυφαίοι για μένα:Γκέντζογλου-Μάκος.Κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα.Ήταν μεστοί και ουσιαστικοί με λίγα λάθη και πήραν καθολικά τον νευραλγικό χώρο του κέντρου.Ειδικά ο Μάκος ,στην φάση του 60' αν έκανε μια καλύτερη επιλογή από αυτό που μόνο εκείνος κατάλαβε ότι έκανε,τότε θα μιλάγαμε για τον πιο ολοκληρωμένο παίχτη του γηπέδου στο χθεσινό ματς.
Ο Γιάχιτς και τα λίμπερο ήταν κέρβεροι κ εκμηδένισαν τα επιθετικά ατού του γαύρου.
Ο Σκόκο στο α' ημίχρονο έδειξε ότι είχε διάθεση κ μάλιστ πολύ,αλλά η μακρά πρόσφατη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους,έδειξε ότι του λείπουν δυνάμεις.
Λύμπε λίγος.
Ο Πάπα Μπούμπα,πρόλαβε το παλληκάρι κ έκανε 4 λαθάρες στο λίγο που μπήκε αλλά η φάση του 90' που ντρίπλαρε αντιπάλους μέσα στο πεδίο βολής των ρουκετών που είχαν πέσει,έδειξε περίτρανα τον λόγο για τον οποίο τον πήραμε δηλ.και για αυτές τις μπούκες.
Ο κολλητός του Ναύαρχού μας,αρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε χθες,ήταν αρκετά διαβασμένος και είχε σωστές τοποθετήσεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για το τέλος αφήνω τον Μπλανκο-τον serial Killer της ομάδας μας.
Πόσο μυαλό πια θέλει ότι ο άνθρωπος ναι μεν είναι άμπαλος του κερατά,αλλά η δουλειά του είναι να παίζει φουνταριστός,να παίζει μπροστά από όλους μέσα στην περιοχή κ να εκμεταλλεύεται τις φάσεις που θα δημιουργήσουν οι πλάγιοι ή οι μέσοι-όπερ κ εγένετω χθες.Είδα το γκολ 5 φορές για να καταλάβω πώς λειτούργησε ο Μπλανκο.Διαβάζει από την αρχή την φάση,ακολουθεί παράλληλα τον Πάπα,και όταν βλέπει ότι στρίβει ο Ποτεουρίδης για να βοηθήσει στο κόψιμο του Πάπα,φεύγει πίσω από την πλάτη του,και βάζει ίσως ένα από τα πιο εύκολα ματς της καριέρας του.
Δεν λέω,το λαθος είναι των κεντρώων του γάυρου,αλλά η δουλειά του επιθετικού είναι κ αυτή να διαβάζει τα λάθη του αντιπάλου κ να εκμεταλλέυεται τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.
Λοιπόν επειδή είναι κ ιδιαίτερα αγαπητός στην εξέδρα,ας του δώσουν κάτι παραπάνω,να τον βάζουν οι εκάστοτε προπονητές να παίζει εκεί που ξέρει και ας κανονίσουν να τον ανανεώσουν.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Καλησπέρα αδέρφια μου.Καλησπέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:

[move] :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:[/move]
Γεια σου ρε  νταρκ Αεκαρα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μουτσσσσσσσσσσσσσσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά για τις οπαδικές εφημερίδες.

Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει,έχουνε ξεπεράσει κάθε όριο πλέον στο όνομα της ελευθερίας,και κρύβονται πίσω απο τα υπονοούμενα στις λεζάντες για να μην έχουνε νομικά προβλήματα.

Απορώ πραγματικά ποιοί τις αγοράζουνε.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει,έχουνε ξεπεράσει κάθε όριο πλέον στο όνομα της ελευθερίας,και κρύβονται πίσω απο τα υπονοούμενα στις λεζάντες για να μην έχουνε νομικά προβλήματα.

Παρότι δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να πάρω αθλητική εφημερίδα....έχω την εντύπωση ότι οι εκδότες γενικά, και των αθλητικών εφημερίδων, βρίσκονται σε απόγνωση...Για να πουλήσουν φύλλα, απευθύνονται στα πλέον ποταπά ένστικτα των ανεγκέφαλων οπαδών.

Η λύση είναι μία: ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.

Οφείλω πάντως να πω ότι ο ΦΙΛΑΦΛΟΣ - παρότι φιλογαυρική εφημερίδα - έχει ορισμένα καλά κομμάτια. Ο Μπαζίνας είναι κορυφή.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

μαλακες που τρωνε κουτοχορτο τις αγοραζουν.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μέχρι να βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής που είναι σε ανάλογη φωτογραφία και να κυνηγήσει το θέμα νομικά...

Δεν θα καταφέρει τίποτα γιατι κρύβονται πίσω απο τις λέξεις αλλά και μόνο με την διάσταση που θα πάρει το θέμα θα σταματήσει η μαλακία.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τον Γιαννακη πώς τον είδατε??Μια έτσι,μία αλλιως ήταν πάλι.....
Στα τετατετ είναι πολύ καλός στα χαμηλά καλούτσικος στις εξόδους πές του να κάνει υπερωρίες στην προπόνηση (γιατί και χθές την έκανε την τσαφάρα του)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αγνοουνται,οι επισκεπτες.....χριστιδακος,εξυπνουληςμεγαλεφα......μολις ομως χωνεψουν τη χλαπατσα απο.....καραμπελα,γιαχιτς,γκετζογλου,λεοναρντο,μπερνς.....θα ξαναβγουν να πουν τις μαλακιες και τα εξυπναδιστικα.....ειπαμε οτι στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.....ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ!!!!!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Ομολογώ ότι αγοράζω 3-4 το χρόνο, όταν τυχαίνει να ταξιδεύω με το ΚΤΕΛ. :s&m_3:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αγνοουνται,οι επισκεπτες.....χριστιδακος,εξυπνουληςμεγαλεφα......μολις ομως χωνεψουν τη χλαπατσα απο.....καραμπελα,γιαχιτς,γκετζογλου,λεοναρντο,μπερνς.....θα ξαναβγουν να πουν τις μαλακιες και τα εξυπναδιστικα.....ειπαμε οτι στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.....ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ!!!!!!

Μπήκα χθες, είπα ότι ήταν πανάθλιο παιχνίδι, ότι η αεκ ήταν λιγότερο ΓΤΠΚ (για τον πούτσο καβάλα) από εμάς,
ότι έχουμε σκοτώνουμε ότι υπερίπταται του γηπέδου όποτε κερδίζουμε πέναλτι και τέλος.
Ούτε για το καπνογόνο, όπως γίνεται ΠΑΝΤΑ από τους περισσότερους, ούτε "εξυπνάδες" που γράφεις.

Άντε να δούμε το Ρεάλ-Μπάρτσα αύριο :rockon:, γιατί με εδώ μπουχτήσαμε να βλέπουμε τον κάθε αμπαλίνιο.  :headbang:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες ο κετσετζογλου τι πινει? τι εκανε χτες το παληκαρι παραλιγο να τη φαει τη μεταφραστρια μας..καλα καρεκλα πεταξε ειναι δυνατον?και μετα σου λεει δημοσιογραφος....αν φαει τιποτα μαπες θα βγει να κλαιγεται και αυτος?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαγκες ο κετσετζογλου τι πινει? τι εκανε χτες το παληκαρι παραλιγο να τη φαει τη μεταφραστρια μας..καλα καρεκλα πεταξε ειναι δυνατον?και μετα σου λεει δημοσιογραφος....αν φαει τιποτα μαπες θα βγει να κλαιγεται και αυτος?
εγινε τετοια φαση;ειναι δυνατον να μην εγραψε κανεις τιποτα;που το ειδες;αν οντως εγινε ειναι πολυ μαλακας.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εγινε αδελφε και αλλα εγιναν...στο γκολ στα δημοσιογραφικα εγινε απο πισω στον χωρο που χει φρι...πεταξε μια καρεκλα σιδερενια και τη πηρε ισα ισα στα ποδια....εννοειται ρε τα λαμογια οι δημοσιογραφοι δε δινουν ο ενας τον αλλον....φιλε οπως σου πα χτες και αλλα εγιναν....εξω απ το ματς που πα πως ηταν σκατα μπαλλα κ δικαια χασαμε αφου παιζουμε σα μαλακες και ο αλλος κοιμαται στον παγκο ο χεστης....αλλα μετα αν ησουν μεσα ειδες οτι με το σφυριγμα της ληξης μπουκαραν να βαρεσουν ολοι... εδω ρε ο καραλης βγηκε και ειπε ενα τεραστιο ψεμμα(τον ακουσα προσωπικα) και το διασταυρωσα μετα....εχω φιλο κολλητο που ταν παρων και ατομα που ταν στην αποστολη του ολυμπιακου....θα μου πεις εσυ τι να πεις γαυρος εισαι, ο φιλος ειναι φολα αεκ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγινε αδελφε και αλλα εγιναν...στο γκολ στα δημοσιογραφικα εγινε απο πισω στον χωρο που χει φρι...πεταξε μια καρεκλα σιδερενια και τη πηρε ισα ισα στα ποδια....εννοειται ρε τα λαμογια οι δημοσιογραφοι δε δινουν ο ενας τον αλλον....φιλε οπως σου πα χτες και αλλα εγιναν....εξω απ το ματς που πα πως ηταν σκατα μπαλλα κ δικαια χασαμε αφου παιζουμε σα μαλακες και ο αλλος κοιμαται στον παγκο ο χεστης....αλλα μετα αν ησουν μεσα ειδες οτι με το σφυριγμα της ληξης μπουκαραν να βαρεσουν ολοι... εδω ρε ο καραλης βγηκε και ειπε ενα τεραστιο ψεμμα(τον ακουσα προσωπικα) και το διασταυρωσα μετα....εχω φιλο κολλητο που ταν παρων και ατομα που ταν στην αποστολη του ολυμπιακου....θα μου πεις εσυ τι να πεις γαυρος εισαι, ο φιλος ειναι φολα αεκ...
οχι το ειδα και εγω,με την ληξη μπηκανε πολλοι μαλακες μεσα με κουκουλες και ετρεξαν κατευθειαν προς τους παιχτες του ολυμπικου,με αρκετους παιχτες μας να τους προστατευουν,το μονο που προλαβαν ηταν τον παντελιτς,αλλα ημουν ακριβως απεναντι στην 9 και δεν μπορεσα να δω εαν εγινε κατι σοβαρο.οι μαλακες οι σεκιουριτι εν τω μεταξυ μονο κοιταζαν.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εμενα παλι ενας φιλος ενος ξαδελφου ενος φιλου μου.....μου ειπε οτι με τη ληξη μπηκαν μερικοι με χειροβομμβιδες,καλασνικωφ,αντιεροπορικα,τανκς,ελικοπτερα με σκοπο να εξοντωσουν τους ολυμπιακους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom