και η σπορνταυ λογικα που λεει θα τα γραψει.....που;
redplanet/otsoykalaseinaienasagnosfilathlos ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Πανικός στη φύσουνα...και η σπορνταυ λογικα που λεει θα τα γραψει.....
Σάββατο 27/11/10
Επεισόδιο στη φυσούνα εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Νταβίδ Φουστέρ αντάλλαξε με τον Σανέλ Γιάχιτς κάποια γαλλικά και οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Όμως με την επέμβαση του Γρηγόρη Μάκου τα πνεύματα ηρέμησαν.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πλευρά τους καταγγείλουν και υβριστική επίθεση από τον Σταύρο Αδαμίδη. Πιο συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας του καταφέρθηκε με αισχρά σχόλια κατά αυτών. «Δεν ντρέπεσαι να μιλάς με αυτό τον τρόπο; Είσαι και πρόεδρος της ομάδας της Super League», ήταν η απάντηση των Πειραιωτών.
Με τη σειρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα έχουν με τους Σωτηρίου και Μπαλώκα, αμφότεροι μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Οι Κιτρινόμαυροι θεωρούν πως οι δύο κύριοι ξεπέρασαν τα όρια και απείλησαν τονίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερος γύρος στο Καραϊσκάκη. Η απάντηση του Βασίλη Δημητρίαδη ήταν επίσης άμεση, ενώ σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του Τάσου Μητρόπουλου, η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αλλωστε η χειραψία του γενικού αρχηγού της Ενωσης με τον Ράμπο τα λέει όλα.
το μονο που μπορεσα να βρω τυπε ειναι αυτο απο το exedrasports.gr σου ξαναειπα μην διαβαζεις οπαδικα σαιτ.μην πιστευεις αυτα που γραφουν.
Με δεδομένες τις απουσίες της ομάδας και τις τρύπες στο ρόστερ, η νίκη ήταν άθλος.
Υπήρχε διαφορά ποιότητας υπέρ του γαύρου, ήταν παραπάνω από εμφανές.
Μας έπαιζαν στο κέντρο.
Ο Χιμένεθ με τις αλλαγές πήρε το ματς στο τέλος.
Η είσοδος του αράπη βελτίωσε κάπως τα πράγματα.
Ο Μάκος έχει ανέβει πολύ.
Πολύ σαβούρα στην ενδεκάδα. Ανύπαρκτοι και άμπαλοι παίζουν βασικοί. Είναι ντροπή για τη φανέλα της ΑΕΚ.
Η διαιτησία θύμισε προηγούμενα χρόνια, εποχές Κόκκαλη.
Πόσο σάπιοι είναι οι γαύροι, τελικά;
Υπήρχε διαφορά ποιότητας υπέρ του γαύρου, ήταν παραπάνω από εμφανές.
Μας έπαιζαν στο κέντρο.
Ο Χιμένεθ με τις αλλαγές πήρε το ματς στο τέλος.
Η είσοδος του αράπη βελτίωσε κάπως τα πράγματα.
Ο Μάκος έχει ανέβει πολύ.
Πολύ σαβούρα στην ενδεκάδα. Ανύπαρκτοι και άμπαλοι παίζουν βασικοί. Είναι ντροπή για τη φανέλα της ΑΕΚ.
Η διαιτησία θύμισε προηγούμενα χρόνια, εποχές Κόκκαλη.
Πόσο σάπιοι είναι οι γαύροι, τελικά;
Όταν είπα ότι αυτό το ματς είναι ξερός άσσος απο δω μέχρι το ΟΑΚΑ κάποιοι εδώ με ειρωνεύτηκαν και με είπαν εξυπνάκια.
Νομίζω ότι φάνηκε σήμερα ότι τα ντέρμπυ τα παίρνεις μόνο αν είσαι κ@βλωμένος ακόμα και αν είσαι κατώτερος απο τον αντίπαλο.
Όσο για κάποιους απο σας που παίρνετε θέση για τις κόντρες των παραγόντων και τα βάζετε με τον κάθε Μαρινάκη που τα πίνει με το Πατέρα και άλλους στα κότερα και νομίζετε ότι σήμερα στην φυσούνα "τσακώθηκαν" οι παράγοντες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού εκατέρωθεν κοιμάστε ύπνο βαθύ.
Δυστηχώς απο τότε που βγήκε το στοίχημα η μπάλα τελείωσε.Και καθόμαστε και σκεφτόμαστε για διαιτησίες κλπ
Έτσι για να λέμε και ορισμένες αλήθειες.Συγχαρητήρια για την νίκη σας.
Νομίζω ότι φάνηκε σήμερα ότι τα ντέρμπυ τα παίρνεις μόνο αν είσαι κ@βλωμένος ακόμα και αν είσαι κατώτερος απο τον αντίπαλο.
Όσο για κάποιους απο σας που παίρνετε θέση για τις κόντρες των παραγόντων και τα βάζετε με τον κάθε Μαρινάκη που τα πίνει με το Πατέρα και άλλους στα κότερα και νομίζετε ότι σήμερα στην φυσούνα "τσακώθηκαν" οι παράγοντες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού εκατέρωθεν κοιμάστε ύπνο βαθύ.
Δυστηχώς απο τότε που βγήκε το στοίχημα η μπάλα τελείωσε.Και καθόμαστε και σκεφτόμαστε για διαιτησίες κλπ
ρε μαγκες τι περνετε ???δωστε μου και μενα κατι ωρα που ναιΌταν είπα ότι αυτό το ματς είναι ξερός άσσος απο δω μέχρι το ΟΑΚΑ κάποιοι εδώ με ειρωνεύτηκαν και με είπαν εξυπνάκια.
ασε εγω δε θα σου αναλυσω το ματς
εσυ τωρα μου το παιζεις εξυπνος στοιχηματικα οτι το βλεπες και τετοια με ενα ματς που μπηκες στο τελος και λιγο πριν σφυριξει επειδη ηταν ο αλλος μαλακας δεν εληξε χ???
ρε μαγκες τι περνετε ???δωστε μου και μενα κατι ωρα που ναι
ασε εγω δε θα σου αναλυσω το ματς
εσυ τωρα μου το παιζεις εξυπνος στοιχηματικα οτι το βλεπες και τετοια με ενα ματς που μπηκες στο τελος και λιγο πριν σφυριξει επειδη ηταν ο αλλος μαλακας δεν εληξε χ???
Φίλε επειδη είμαι Ολυμπιακός θα σου πώ το εξής.Αν εσύ σήμερα είδες τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα και να έχει πάθος να κερδίσει το ματς ενώ έπρεπε να χάσεις 4-1 αφού μόνο η ΑΕΚ έκανε ουσιαστικά ευκαιρίες βλέπαμε άλλο μάτς.
Και α πίνω κόκα κόλα.
φιλε δεν εχει να κανει με το τι ομαδα εισαι .και γω ολυμπιακος ειμαι και δε μου αρεσε η ομαδα μου.δεν αλλαζει ομως οτι εσυ εγραψες οτι ταλεγες για τον ασσο και τα λεγες.αυτο σχολιαζω.οτι μου κανεις ''φιγουρα'' για ενα παιχνιδι που κριθικε ετσι οπως κριθικε.αυτο εννοωΦίλε επειδη είμαι Ολυμπιακός θα σου πώ το εξής.Αν εσύ σήμερα είδες τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα και να έχει πάθος να κερδίσει το ματς ενώ έπρεπε να χάσεις 4-1 αφού μόνο η ΑΕΚ έκανε ουσιαστικά ευκαιρίες βλέπαμε άλλο μάτς.
Και α πίνω κόκα κόλα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Φίλε επειδη είμαι Ολυμπιακός θα σου πώ το εξής.Αν εσύ σήμερα είδες τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα και να έχει πάθος να κερδίσει το ματς ενώ έπρεπε να χάσεις 4-1 αφού μόνο η ΑΕΚ έκανε ουσιαστικά ευκαιρίες βλέπαμε άλλο μάτς.
Και α πίνω κόκα κόλα.
Αν υπονοεις οτι ο Ντουντου πεταξε το πεναλτυ αουτ επιτηδες, τοτε φανταζομαι δεν θα πρεπει να ξαναπαιξει στον ολυμπιακο.
Και ο Παντελιτς πεταξε το τετ α τετ στα περιστερια στο 95 επιτηδες?
Εδω που τα λεμε βεβαια, και οι δυο σουταραν πολυ υποπτα.
Εν πασει περιπτωσει, συγχαρητηρια για την προβλεψη σου χθες.
Ελπιζω να μην υπονοεις εμενα οτι σε ειπα εξυπνακια, γιατι δεν ειπα κατι τετοιο.
Καλη σου νυχτα.
συμφωνω απολυταΑν υπονοεις οτι ο Ντουντου πεταξε το πεναλτυ αουτ επιτηδες, τοτε φανταζομαι δεν θα πρεπει να ξαναπαιξει στον ολυμπιακο.
Καλη σου νυχτα.
φιλε δεν εχει να κανει με το τι ομαδα εισαι .και γω ολυμπιακος ειμαι και δε μου αρεσε η ομαδα μου.δεν αλλαζει ομως οτι εσυ εγραψες οτι ταλεγες για τον ασσο και τα λεγες.αυτο σχολιαζω.οτι μου κανεις ''φιγουρα'' για ενα παιχνιδι που κριθικε ετσι οπως κριθικε.αυτο εννοω
Πήγαινε δες τα πόστ μου και τις διαφωνίες μου με τα παιδιά που λέγανε ότι ειναι διπλό όταν τα έλεγα ΠΡΙΝ απο τον αγώνα.Δέν το είπα μετά να το παίξω μετά Χριστόν προφήτης.Τέσπα μια χαρά τα τσεπώσαμε σήμερα καλοφάγωτα
και σε καλη μερια χχαχαχαχαΠήγαινε δες τα πόστ μου και τις διαφωνίες μου με τα παιδιά που λέγανε ότι ειναι διπλό όταν τα έλεγα ΠΡΙΝ απο τον αγώνα.Δέν το είπα μετά να το παίξω μετά Χριστόν προφήτης.Τέσπα μια χαρά τα τσεπώσαμε σήμερα καλοφάγωτα
δε πειραζει εγω ειμαι αισιοδοξος και εκανα την προβλεψη μου οτι στο επομενο ντερμπι με τον βαζελο θα εχουμε ηδη διαφορα. βλεπουμε
Αν υπονοεις οτι ο Ντουντου πεταξε το πεναλτυ αουτ επιτηδες, τοτε φανταζομαι δεν θα πρεπει να ξαναπαιξει στον ολυμπιακο.
Καλη σου νυχτα.
Δεν είπα ότι εσύ με είπες εξυπνάκια ίσα ίσα που ανταλλάξαμε απόψεις σε πολύ καλό επίπεδο.
Ναι σου λέω την άποψη μου ευθέως ότι ο Ολυμπιακός σήμερα δεν έπαιξε ούτε το 50 % αυτού που μπορούσε να παίξει και οι παίχτες ήταν προκλητικά αδιάφοροι στα τελειώματα τους και ΄οχι μόνο σε ένα ματς που η ΑΕΚ με πολύ κακή ομάδα αλλα μεγάλη θέληση το πήρε.
Εγώ τα μάτια σου δεν μπορώ να τα διαψεύσω ότι είδες κρίνεις ανάλογα.Εγώ τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα.
Αν έβλεπες το πώς αντιμετώπισαν το ματς εδώ και πολλές μέρες οι βεντέτες του Ολυμπιακού καταλάβαινες ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει.Αν ήθελαν βέβαια οι παίχτες πραγματικά να το χτυπήσουν το ματς δεν θα είχα καμία αμφιβολία για το ποιός θα κερδίσει.
Όσο για τις φάσεις που λές....θα σου ξαναπώ...ματια έχεις...ότι είδες είδα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν είπα ότι εσύ με είπες εξυπνάκια ίσα ίσα που ανταλλάξαμε απόψεις σε πολύ καλό επίπεδο.
Ναι σου λέω την άποψη μου ευθέως ότι ο Ολυμπιακός σήμερα δεν έπαιξε ούτε το 50 % αυτού που μπορούσε να παίξει και οι παίχτες ήταν προκλητικά αδιάφοροι στα τελειώματα τους και ΄οχι μόνο σε ένα ματς που η ΑΕΚ με πολύ κακή ομάδα αλλα μεγάλη θέληση το πήρε.
Εγώ τα μάτια σου δεν μπορώ να τα διαψεύσω ότι είδες κρίνεις ανάλογα.Εγώ τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα.
Αν έβλεπες το πώς αντιμετώπισαν το ματς εδώ και πολλές μέρες οι βεντέτες του Ολυμπιακού καταλάβαινες ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει.Αν ήθελαν βέβαια οι παίχτες πραγματικά να το χτυπήσουν το ματς δεν θα είχα καμία αμφιβολία για το ποιός θα κερδίσει.
Όσο για τις φάσεις που λές....θα σου ξαναπώ...ματια έχεις...ότι είδες είδα.
Τωρα μου ηρθε στο νου και εκεινο το παιδικο πλασεδακι του Μιραλας πανω στον Αραμπατζη στο πρωτο ημιχρονο...
Παλι σε τετ α τετ...
Και ο Μπλανκο ολομοναχος σαν την καλαμια στον καμπο στο 92 σε οργανωμενη αμυνα...
Τωρα μου ηρθε στο νου και εκεινο το παιδικο πλασεδακι του Μιραλας πανω στον Αραμπατζη στο πρωτο ημιχρονο...
Παλι σε τετ α τετ...
Και ο Μπλανκο ολομοναχος σαν την καλαμια στον καμπο στο 92 σε οργανωμενη αμυνα...
Ακριβώς... ;)
Άσε και εκείνες οι σικέ κόντρες των παραγόντων στην φυσούνα..εμετός..μα για πόσο μαλάκες μας περνάνε ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ακριβώς... ;)
Άσε και εκείνες οι σικέ κόντρες των παραγόντων στην φυσούνα..εμετός..μα για πόσο μαλάκες μας περνάνε ?
Ξεκαρφωμα...
Φιλε δεν ξερω αν με επεισες...
Αλλα την αμφιβολια μού την γεννησες.
Δεν εχω αντεπιχειρημα.
Αληθεια, ποσο κολλητοι ειναι τελικα ο Χιμενεθ και ο Βαλβερδε?
Αγκαλιτσα φυγανε απο το γηπεδο...
Γλωσσοφιλο επεσε?
Ξεκαρφωμα...
Φιλε δεν ξερω αν με επεισες...
Αλλα την αμφιβολια μού την γεννησες.
Δεν εχω αντεπιχειρημα.
Αληθεια, ποσο κολλητοι ειναι τελικα ο Χιμενεθ και ο Βαλβερδε?
Αγκαλιτσα φυγανε απο το γηπεδο...
Γλωσσοφιλο επεσε?
Μάλλον....ο Μιραλάς ξέχασε την μπάλα και ο Πάντελιτς σουτάρει σαν τον... Τάσο Πάντο !!
Α ! Ψάξε αν έχεις χρόνο και τις αποδόσεις που δίνονται για τα χαμένα πέναλτυ στη Superleague ειδικά σε εγγλέζικα στοιχηματικά site..Θα ρίξεις ΤΟ γέλιο..
Anyway,δίκαια το κέρδισε η ΑΕΚ το ήθελε περισσότερο το ματς.
Άλλοι θέλουνε κλωτσιές...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μάλλον....ο Μιραλάς ξέχασε την μπάλα και ο Πάντελιτς σουτάρει σαν τον... Τάσο Πάντο !!
Α ! Ψάξε αν έχεις χρόνο και τις αποδόσεις που δίνονται για τα χαμένα πέναλτυ στη Superleague ειδικά σε εγγλέζικα στοιχηματικά site..Θα ρίξεις ΤΟ γέλιο..
Anyway,δίκαια το κέρδισε η ΑΕΚ το ήθελε περισσότερο το ματς.
Άλλοι θέλουνε κλωτσιές...
Το "7 λεπτα καθυστερηση" τι αποδοση δινει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις