Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
μπραβο μωρη ΑΕΚαρα
το καρφωσε ο Ζορρο

παντως εχετε πολυ κακη ομαδα
Τα ντέρμπυ δεν παίζονται στο ποιός είναι καλύτερος αλλά στο ποιός έχει περισσότερο πάθος για την νίκη  :rockon:
Αλλωστε μας το εχεις πει εκατό φορές εχουμε πολύ κακή ομάδα  εντάξει τώρα ευχαριστήθηκες ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
στο 90' και τεζα ... :2funny: :rockon:
ο μακος εχει βαλθει να με βαλει να φαω το καπελο μου..
ολο το κεντρο μονος του σημερα ο παιχταρας :grin:....κλεψιματα/σκληραδα/δυναμη,τα παντα ολα!
οι γραμμες κοντα οι χωροι περιορισμενοι,καλο στησιμο απο το μανολο...
σκοκο ανετοιμος,λυμπε γυρασμενος για να παιζει μονος μπροστα...
αμυντικα ημασταν καλοι,επιθετικα λιγα πραγματα αλλα χωρις καφε/ραφικ και με σκοκκο απο 1 μηνα αποχη,τι να περιμενεις..
ο αραπης πηρε παραμαζωμα στο τελος το ντούντου και ο "ζορο" το πεταξε :fuck1:
κριμα για τον μικρο του οσφπ γιατι ενω σταθηκε αρκετα καλα,στη φαση του γκολ μας φταιει γιατι δεν κλεινει μεσα να καλυψει..
για το μαλακα το διαιτητη δε λεω τιποτα....

επρεπε να κερδισουμε για το Θεωμα σημερα..
ετσι κι εγινε...

86a51dd8a8aa1baaf7e5b5161093c0e1_16860.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Σκατά ομάδα χάλια παίκτες αλλά πάρτον κάτω τον καμπούρη χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχα

Συνημμένα

• aek_ocfp_2711_10.jpg
    aek_ocfp_2711_10.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 15
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Red Plantet:

1-aek-2.jpg

“Λοιπόν παιδιά, έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό αγώνα με τον Ολυμπιακό και θέλω να δώσετε τα πάντα για τη νίκη”.

“Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο”.

“Αυτό που θέλω πολύ να προσέξετε είναι τα σουτ έξω από την περιοχή. Εκεί είναι πραγματικά επικίνδυνοι”.

“Όταν μπαίνουν στην περιοχή μην τους φοβάστε. Κάντε τους πέναλτι. Δεν τα βάζουν ποτέ”.

1-aek-5.jpg

“Να ξέρεις, ο καλύτερος τρόπος είναι να τους τραβάς από τη φανέλα…”

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
hitman όλα τα λεφτά ο leonardo και σήμερα έτσι? ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
hitman όλα τα λεφτά ο leonardo και σήμερα έτσι? ;)
Όταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της αεκ είναι ο Γιάχιτς (ναι, ο Γιάχιτς!!!)
και του γαύρου ο Χολέμπας, γάμησέ τα! :headbang: :headbang: :headbang:

Το σημερινό μαρτύριο, να παρακουλουθείς 22 άμπαλους, έμοιαζε με το κουρδιστό πορτοκάλι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Όταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της αεκ είναι ο Γιάχιτς (ναι, ο Γιάχιτς!!!)
και του γαύρου ο Χολέμπας, γάμησέ τα! :headbang: :headbang: :headbang:

Το σημερινό μαρτύριο, να παρακουλουθείς 22 άμπαλους, έμοιαζε με το κουρδιστό πορτοκάλι.

κλαψε και εσυ,γκιονακη (λεμοναδα θετε?)

Συνημμένα

• Φωτογραφία0144.jpg
    Φωτογραφία0144.jpg
    262,6 KB · Εμφανίσεις: 48

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
σκατα μπαλλα γενικα εμεις πολυ σσοφτ..μα παρα πολυ δικαια χασαμε...το χειροτερο ειναι τι εγινε μετα μεσα στα αποδυτηρια με μπραβους και οπαδους να τη πεφτουν σε παντελιτς κλπ.....παμε για νεα ριζουπολη στο β γυρο .....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κλαψε και εσυ,γκιονακη (λεμοναδα θετε?)
Πουθενά δεν "έκλαψα" για την ήττα. Είπα ότι ήταν κακοποίηση του ποδοσφαίρου το σημερινό.
Στο 60' έλεγα "όχι άλλο κάρβουνο, λήξ'το υπέρ της αεκ"!!! :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πουθενά δεν "έκλαψα" για την ήττα. Είπα ότι ήταν κακοποίηση του ποδοσφαίρου το σημερινό.
Στο 60' έλεγα "όχι άλλο κάρβουνο, λήξ'το υπέρ της αεκ"!!! :headbang: :headbang: :headbang:
καλα τι εγινε ο ολυμπιακος δεν ηταν η ποιοτικοτερη ομαδα του πρωταθληματος ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σκατα μπαλλα γενικα εμεις πολυ σσοφτ..μα παρα πολυ δικαια χασαμε...το χειροτερο ειναι τι εγινε μετα μεσα στα αποδυτηρια με μπραβους και οπαδους να τη πεφτουν σε παντελιτς κλπ.....παμε για νεα ριζουπολη στο β γυρο .....
συμφωνω μαζι σου και μακαρι να τους πιασουν και να τους χωσουν μεσα να μην ξαναγινουν τετοια αισχη.αλλα επιτελους καποια στιγμη να σταματησουν και τα αισχη με τις διαιτησιες.
αν ημουν γαυρος (ευχαριστω τον θεο και την παναγια που δεν ειμαι) θα απαιτουσα απο την ομαδα μου να κερδιζει δικαια.και με τιποτα δεν θα δεχομουν να εχει η ομαδα μου υπαλληλο τον γκαγκατση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
«Εδώ μέσα θα προσκυνάτε, τέρμα οι παρελάσεις»
Αντρίκεια απάντηση της ΑΕΚ στους υπάλληλους του Μαρινάκη

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ήττα από την ΑΕΚ και με προεξέχοντες τους Σωτηρίου και Μπαλώκα (αμφότεροι πρώην παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας) ξέφυγαν από τα όρια. Οι υπάλληλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν το θράσος να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και μάλιστα φώναζαν «θα τα πούμε στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη» με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Η συμπεριφορά των Σωτηρίου και Μπαλώκα εξόργισαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Γιώργο Κωσταντινίδη να απαντούν. «Εδώ μέσα θα προσκυνάτε, τέρμα οι παρελάσεις» είπε στους προκλητικούς υπαλλήλους του Ολυμπιακού ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είχαν κανένα παράπονο από τον Τάσο Μητρόπουλο του οποίου η συμπεριφορά ήταν κόσμια και είχε θερμή χειραψία με τον Βασίλη Δημητριάδη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Ένωση.

οι τραμπουκισμοι και καλα κατα των ολυμπιακων που ανεφερε ο φιλος πριν....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου και μακαρι να τους πιασουν και να τους χωσουν μεσα να μην ξαναγινουν τετοια αισχη.αλλα επιτελους καποια στιγμη να σταματησουν και τα αισχη με τις διαιτησιες.
αν ημουν γαυρος (ευχαριστω τον θεο και την παναγια που δεν ειμαι) θα απαιτουσα απο την ομαδα μου να κερδιζει δικαια.και με τιποτα δεν θα δεχομουν να εχει η ομαδα μου υπαλληλο τον γκαγκατση.
σεκιουριτυ ηταν ρε δικοι σας σε υπηρεσια  πλακα κανεις εσεις τους βαλατε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom