Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φίλε, όλοι ΑΕΚ είμαστε, υποθέτω.

Είσαι πικραμένος, και εμείς είμαστε.

Ο Μπάγιεβιτς είναι πλέον ιστορία. Δεν έχει νόημα να τα ξεσκαλίζουμε, ξανά και ξανα τα ίδια.

Η λεξη πικραμενος ειναι πολυ λιγη για να περιγραψει πως νιωθω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε, όλοι ΑΕΚ είμαστε, υποθέτω.

Είσαι πικραμένος, και εμείς είμαστε.

Ο Μπάγιεβιτς είναι πλέον ιστορία. Δεν έχει νόημα να τα ξεσκαλίζουμε, ξανά και ξανά τα ίδια.

έτσι ακριβώς.
Αλλά για τους παίκτες τους αδιάφορους θέλω να δω τι διακιολογίες θα έχουν.Γιατί αν θυμάσαι όσο ήταν ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ,κάλυπταν την αδιαφορία τους,και την ανικανότητά τους πίσω από τον ΄΄κακό΄΄ Μπάγεβιτς,με σποντίτσες και υπονοούμενα.
Δηλαδή πρέπει να πάμε στους Θρακομακ.....εεε στα Σπάτα θέλω να πω,για να τα πούμε λίγο τετ α τετ.Να χρησιμοποιήσουμε δηλαδή γάυρικες και μπουγατσάδικες μεθόδους;;;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η λεξη πικραμενος ειναι πολυ λιγη για να περιγραψει πως νιωθω.

Φαίνεται, γιατί οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα, κατά τη γνώμη μου.

Αν έμενε ο Μπάγιεβιτς, το πιθανότερο είναι ότι θα είχαμε αποκλειστεί και από το Κύπελλο.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
έτσι ακριβώς.
Αλλά για τους παίκτες τους αδιάφορους θέλω να δω τι διακιολογίες θα έχουν.Γιατί αν θυμάσαι όσο ήταν ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ,κάλυπταν την αδιαφορία τους,και την ανικανότητά τους πίσω από τον ΄΄κακό΄΄ Μπάγεβιτς,με σποντίτσες και υπονοούμενα.
Δηλαδή πρέπει να πάμε στους Θρακομακ.....εεε στα Σπάτα θέλω να πω,για να τα πούμε λίγο τετ α τετ.Να χρησιμοποιήσουμε δηλαδή γάυρικες και μπουγατσάδικες μεθόδους;;;
τι αδιαφορια ρε παυλο
τοσο ξερουν
2-3 που ειναι ενα επιπεδο πανω ητε εχουν τραυματισμους ητε εχουν βαρεθει με τα τσουρουκια διπλα τους και τα εχουν μουτζωσει και αυτοι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ούτε την δικαιολογία του προπονητικόυ δεν έχουν πλέον.

Άνεργος είμαι ρε πούστη μου από το καλοκαίρι και από το υστέρημά μου,πήγαν και ξαναπήρα διαρκείας,για να είμαι κοντά στην ομάδα,για να βλέπω τα μουνια να τους νοιάζει τι συμβόλαιο θα παρουν,λες και η ΑΕΚ είναι καμμιά παχιά αγελάδα τύπου Μαρινάκη για να την ξεζουμήσουν,και στα ματς να είναι περιπατητές :headbang: :headbang: :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ούτε την δικαιολογία του προπονητικόυ δεν έχουν πλέον.

Άνεργος είμαι ρε πούστη μου από το καλοκαίρι και από το υστέρημά μου,πήγαν και ξαναπήρα διαρκείας,για να είμαι κοντά στην ομάδα,για να βλέπω τα μουνια να τους νοιάζει τι συμβόλαιο θα παρουν,λες και η ΑΕΚ είναι καμμιά παχιά αγελάδα τύπου Μαρινάκη για να την ξεζουμήσουν,και στα ματς να είναι περιπατητές :headbang: :headbang: :headbang:

Νομίζω ότι αυτό που είχε γράψει ο Ναύαρχος για τον Αραμπατζή είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της παρακμής που επικρατεί στην ομάδα.

Οι παίχτες έχουν γίνει αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτό πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γαμω τον πουστη που εκανε τον σχεδιασμο το καλοκαιρι και τους πουσταραδες που τον ενεκριναν
που πας χωρις στοπερ ρε μαλακα....και διωχνεις και τον τουλαχιστον μετριο και φτηνο ζεραρτνο? και παλι καλα που αντεξε περισσοτερα παιχνιδια απο οτι πιστευαμε ο δελλας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τι αδιαφορια ρε παυλο
τοσο ξερουν
2-3 που ειναι ενα επιπεδο πανω ητε εχουν τραυματισμους ητε εχουν βαρεθει με τα τσουρουκια διπλα τους και τα εχουν μουτζωσει και αυτοι

αδιαφορία.
και ανικανότητα συνάμα.
Υπάρχουν παίκτες που περπατανε μέσα στο γήπδεο.
Και στα αρχηδια μου τελικά τι είναι.
Να πα να φύγουν τα μουνιά που δεν θέλουν και δεν μπορούν.
Όταν είναι να ανανεώσουνε δίνουν το 200%.Μετά στα αρχήδια τους

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι αυτό που είχε γράψει ο Ναύαρχος για τον Αραμπατζή είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της παρακμής που επικρατεί στην ομάδα.

Οι παίχτες έχουν γίνει αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτό πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε.
τι ειχε πει?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μετα και τα χθεσινα χαλια διαβασα προσεκτικα τα σχολια αλλων Αεκτζηδων και θα μου επιτρεψετε να πω και εγω τη γνωμη μου με πολυ λιγα λογια...
Εγω παρακολουθω την ΑΕΚ πολλα χρονια (απο εποχη Παπαιωαννου).Η ΑΕΚ ειναι ιδεα και ο κοσμος της παντα ηταν πολυ διαφορετικος απο τις αλλες ομαδες. Γι αυτο ποτε δεν ηταν πολος ελξης μεγαλοαπατεωνων (Κοσκωτας, Σαλιαρελης, .....κλπ)που ηθελαν αφ΄ενος μεν ομαδες για να εξυπηρετουν δικα τους συμφεροντα αλλα και συγχρονως αφελεις οπαδους που να μπορουν να τους ταιζουν κουτοχορτο και αυτοι να χοροπηδανε απο τη χαρα τους παιρνοντας πετσινους τιτλους.Για αυτο και πολεμηθηκε με πολλους τροπους. Το ευτυχημα ηταν οτι παλια ειχε παραγοντες που αγαπουσαν την ομαδα ηταν ικανοι και τιμιοι (Μπαρλος , Αρκαδης κλπ), κοσμο που τους στηριζε και ετσι χωρις λεφτα μπορουσαν και μεγαλουργουσαν.
πραγματικα κριμα που ενω λογικα εισαι μεγαλος σε ηλικι εχεις τετοια προσεγγιση σε τετοια θεματα...αυτο δειχνει τελικα ποιο ειναι στην ουσια το προβλημα στην αεκ...η νοοτροπια των οπαδων της και το κομπλεξ...και βεβαια δεν περιμενω να το δεχτειτε και να το καταλαβετε γιατι αν το καταλαβαινατε απλα ...δεν θα το ειχατε....
αμα πιστευεις οτι οι οπαδοι του γαυρου πανηγυριζαν ενω οι δικοι σου αν ηταν στην θεση τους δεν θα το εκαναν ...τι να σου πω....
δεν βλεπω στην κατηγορια των απατεωνων να βαζεις τον ''λαικο ηρωα'' μελισσανιδη ουτε βεβαια και τον καρρα που επι της εποχης τους ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΣ (υποθετω) τιτλους...
και στην τελικη το αν δεν ηταν πολος ελξης η αεκ για απατεωνες θεωρεις οτι οφειλετε στην διαφορετικοτητα των οπαδων της αεκ που δεν θα τους ανεχονταν η στο οτι σαν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΟΜΑΔΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι αυτο που λεμε μαηγαζι γωνια;;;και ο πανιωνιος και η δοξα δραμας δεν προσελκυσε ''απατεωνες''....να υποθεσω και εκει οπτι βλεπεις διαφορετικοτητα;;;;
και τελικα οι απατεωνες που πηγαν στον ολυμπιακο επειδη οι οπαδοι του τους ''δεχονταν'' εκαναν καλο η κακο στην ομαδα;;;και ποιες ομαδες ηταν στην ουσια ωφελιμενες κατα την διαρκεια της προεδριας σαλιαρελη και κοσκωτα;;;ο θρυλος η αεκ και παο;;;για σκεψου το λιγο και ετσι μιας και δεν εισαι κανενα παιδακι...
περιμενω απαντηση....
δεν εχω κακη προθεση...πιστεψε με....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
γαμω τον πουστη που εκανε τον σχεδιασμο το καλοκαιρι και τους πουσταραδες που τον ενεκριναν
που πας χωρις στοπερ ρε μαλακα....και διωχνεις και τον τουλαχιστον μετριο και φτηνο ζεραρτνο? και παλι καλα που αντεξε περισσοτερα παιχνιδια απο οτι πιστευαμε ο δελλας

Σωστά.Από την στιγμή που είχαν αποφασίσει να διώξουν τον ΄΄ακριβό΄΄ αλλά σίγουρα πιο έμπειρο ΜαΪστόροβιτς,ο Άλβες έπρεπε να΄είχε μείνει.
όπως ήταν κ μέγιστο έγκλημα η ΄΄καρατόμηση΄΄του Γκερέιρο του 2ου πιο ποιοτικού παίκτη μας στην ομάδα μετά τον Σκόκο.Και το αποδεικνύει το παλληκαρι όποτε παίζει,και χωρίς προετοιμασία

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Κρουση Νο 1: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξηγεί το σχέδιο του συνδυασμού του για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το Μάιο του 2005. Βασικός του άξονας του σχεδιου του, το γήπεδο 36500 θέ
σεων με την επωνυμία «Αγιά Σοφιά».
Απάντηση Νικολαϊδη : «Δεν μπορεί να μιλάμε για ενότητα και να παρουσιάζουμε
ένα σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ και να μην έρχεται σε επαφή μαζί μας. Οι μακέτες είναι κάτι ψεύτικο και όχι ειλικρινές. Οποιος και να βγει θα καθίσουμε να μιλήσουμε,
ψηφίστε όποιον δεν σας κοροϊδεύει και εύχομαι όλα να πάνε καλά»

Κρουση Νο 2 Μελισσανιδης :"Ντέμη, εμείς βάζουμε στην ΑΕΚ 70 εκατ. ευρώ, βάλτε και εσείς άλλα τόσα και κρατήστε και το μάνατζμεντ, για να εκτοξεύσουμε την ΑΕΚ».
«Πρόεδρε, η ΑΕΚ δεν χρειάζεται στη βάση που βρίσκεται 140 εκατ. ευρώ», είπε ο Νικολαΐδης
Μελισσανιδης :«Η ΑΕΚ που εγώ ονειρεύομαι τα χρειάζεται για να γίνει πραγματικά μεγάλη...».
Βίκτωρας Ρέστης. «Είμαστε ομάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και θα βάλω όσα χρήματα μου ζητήσει»

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
o ζεραλντο μπροστα στο γιαχιτσ φανταζει πουγιολ!
γιατι το φαγωμα του αλεξο που χε συμβολαιο 80 χιλιαρικα;
<<δεν εχουμε κινητρο>> κλπ

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Και καλά ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο αφού η πορεία μας (της ΑΕΚ δηλαδή) είναι προδιαγεγραμμένη...

Ήταν τότε που έπαιζε βασικός και ό,τι πήγαινε μέσα το ρούφαγε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
o ζεραλντο μπροστα στο γιαχιτσ φανταζει πουγιολ!
γιατι το φαγωμα του αλεξο που χε συμβολαιο 80 χιλιαρικα;<<δεν εχουμε κινητρο>> κλπ

ότι όταν ήταν να ανανεώσει ο Αραμπατζής έκανε παπάδες(προσωπικά ποτέ δεν είδα να κάνει παπάδες πέραν από κανά-δυο τυχερές αποκρούσεις,για μένα είναι αρκετά αναξιόπιστος) και ότι όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του ΄΄έκατσε΄΄ παικτικά.όταν του την είπε ο Νάυαρχος,είπε για κάτι περί έλλειψη κινήτρου κλπ,κλπ.
Καλά σου λέω να πάμε καμμιά βόλτα στα Σπάτα,να δεις κίνητρο που θα τους δώσω.
Όποτε παίζετε σαν βετεράνοι,γιατί δεν μπορείς πα΄ντα να κερδίζεις,άλλο να σαι σε κακή μέρα και άλλο να είσαι αδιάφορος,όποτε λοιπόν παίζετε σαν βετεράνοι θα σας κάνουμε ΄΄επισκεψούλα΄΄ στο προπονητικό,οπότε τσουπ σας βρήκαμε κίνητρο για να παίξετε λίγο μπάλλα.

Δεν ειναι δυνατόν να μασάς σίδερα με Άρη και βάζελο και μετά να έχεις 3 ήττες στα 4 ματς με κατεβασμένα τα χέρια,και παραλίγο να έχανες και από τον Εργοτέλη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και θα σου πω και κατι αλλο σε μια εκρηξη ειλικρινιας  :grin: :grin:
εγω δεχομαι οτι καμποσοι , αρκετοι οπαδοι της αεκ βλεπουν την ομαδα καπως διαφορετικα  απο μια απλη ποδοσφαιρικη ομαδα...πανε ενα ταξιδακι εχουν ενα ρομαντισμο και μια διφορετικη προσεγγιση...
και αυτο εγω απολυτως το δεχομαι και το σεβομαι...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αγαπουν λιγοτερο η περισοτερο την ομαδα τους απο καποιους αλλους ...ισως καπως διαφορετικα ναι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν ειναι δυνατόν να μασάς σίδερα με Άρη και βάζελο και μετά να έχεις 3 ήττες στα 4 ματς με κατεβασμένα τα χέρια,και παραλίγο να έχανες και από τον Εργοτέλη
αυτο ειναι η ευκολη αναγνωση..
η διαφορετικη εικονα ομως ερμηνευεται και αγωνιστικα!
μιλας για ματς που παιξαμε σφιχτο 4-3-3 με τις γραμμες κοντα μεταξυ τους,αλλα και κοντα στο τερμα μας..
οταν μυκραινουν οι αποστασεις μεταξυ των παιχτων σου καποιες αδυναμιες κρυβονται απο την ομαδικη δουλεια...
με λιγα λογια στα 2 ματσ που κερδισαμε,περιμεναμε και με τους 2 παιχταραδες που χουμε μπροστα καθαρισαμε στην κοντρα..
στα αλλα που επρεπε να κανουμε παιχνιδι,οι αποστασεις μεγαλωσαν και η χαμηλη ποιοτητα μας στην αμυνα μας προδωσε...
η αεκ γκολ θα βαλει σε καθε ματσ..το θεμα ειναι να μη φαει..οταν ομως η αμυντικη σου 4ραδα παιζει στα 40 μετρα απο το τερμα και ειναι συναμα τοσο χαμηλης ποιοτητας,δε γινεται να μην το φας...ελπιζω να καταλαβατε πως το βλεπω...
πιστευω πως δεν απεχει αυτο που λεω απο την αληθινη αιτια..

**και το σαββατο αν παιξουμε με 3αδα στο κεντρο και σφιχτα στο μισο γηπεδο περιμενοντας(μιας και οπως εχει το πραγμα ο οσφ καιγεται),εχουμε τυχη..αν ανοιχτουμε,παει για πολλα με λιγα το ματσ...
και θα σου πω και κατι αλλο σε μια εκρηξη ειλικρινιας  :grin: :grin:
εγω δεχομαι οτι καμποσοι , αρκετοι οπαδοι της αεκ βλεπουν την ομαδα καπως διαφορετικα  απο μια απλη ποδοσφαιρικη ομαδα...πανε ενα ταξιδακι εχουν ενα ρομαντισμο και μια διφορετικη προσεγγιση...
και αυτο εγω απολυτως το δεχομαι και το σεβομαι...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αγαπουν λιγοτερο η περισοτερο την ομαδα τους απο καποιους αλλους ...ισως καπως διαφορετικα ναι...
ωραιος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Το λύσαμε τώρα το πρόβλημα για το ποιός φταίει για την κατάντια μας?
Μπορούμε να συζητήσουμε όμορφα και ωραία, όλοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ είμαστε, εκτός απο τον χριστίδη  :grin:
αλλά όποιος στα σοβαρά έχει κάτι να παραθέσει ευπρόσδεκτος είναι.
Ρίχνω μια ιδέα να φτιάξουμε μία ψηφοφορία για το ποιός ή τί έφταιξε(κατα την άποψη μας) για να βρίσκεται σε αυτήν την φυτοζωούσα κατάσταση η ΑΕΚ.
ΥΓ.αν ήξερα να αναρτώ ψηφοφορίες θα το είχα κάνει ήδη.
Α)Διοικήσεις
Β)Μπάγιεβιτς
Γ)Παίκτες
Δ)Γρανίτσας
και ότι νομίζεται προσθέτεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom