Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
νουμερο...ακου να σου πω κατι...διαφωνησαμε και σε μπινελικωσα και καλα εκανα γιατι εισαι μεγαλο νουμερο για τις θρησκειες...απο εκει και περα οπου γραφω με κυνηγας απο πισω σαν την πουτανα για να μου την πεις και καλα...(τωρα ποιος την ειπε τελικα σε ποιον ειδαμε )
ρωτας και καλα μαγκια εσυ ο μεγαλος εμενα τον μπεμπη ποσων χρονων ειμαι και τετοιες μαλακιες...
οσο χρονων και να ειμαι ηλιθιε εγω δεν κυνηγαω καποιον απο θρεντ σε θρεντ στο ιντερνετ για να του την πω,,,του την λεω αμα γουσταρω επι τοπου και το θεμα τελειωνει εκει...
κατι κομπλεξικα μυξιαρικα αρχιδακια που δεν αντεχουν την κοντρα ακομα και τα μπινελικια το κρατανε σαν πουστακια και ξηγιουντε οπως εσυ...
στα αρχιδια μου συνεχισε να ξευτιλιζεσαι....
νουμερο....
ρωτας και καλα μαγκια εσυ ο μεγαλος εμενα τον μπεμπη ποσων χρονων ειμαι και τετοιες μαλακιες...
οσο χρονων και να ειμαι ηλιθιε εγω δεν κυνηγαω καποιον απο θρεντ σε θρεντ στο ιντερνετ για να του την πω,,,του την λεω αμα γουσταρω επι τοπου και το θεμα τελειωνει εκει...
κατι κομπλεξικα μυξιαρικα αρχιδακια που δεν αντεχουν την κοντρα ακομα και τα μπινελικια το κρατανε σαν πουστακια και ξηγιουντε οπως εσυ...
στα αρχιδια μου συνεχισε να ξευτιλιζεσαι....
νουμερο....