Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
νουμερο...ακου να σου πω κατι...διαφωνησαμε και σε μπινελικωσα και καλα εκανα γιατι εισαι μεγαλο νουμερο για τις θρησκειες...απο εκει και περα οπου γραφω με κυνηγας απο πισω σαν την πουτανα για να μου την πεις και καλα...(τωρα ποιος την ειπε τελικα σε ποιον ειδαμε :grin:)
ρωτας και καλα μαγκια εσυ ο μεγαλος εμενα τον μπεμπη ποσων χρονων ειμαι και τετοιες μαλακιες...
οσο χρονων και να ειμαι ηλιθιε εγω δεν κυνηγαω καποιον απο θρεντ σε θρεντ στο ιντερνετ για να του την πω,,,του την λεω αμα γουσταρω επι τοπου και το θεμα τελειωνει εκει...
κατι κομπλεξικα μυξιαρικα αρχιδακια που δεν αντεχουν την κοντρα ακομα και τα μπινελικια το κρατανε σαν πουστακια και ξηγιουντε οπως εσυ...
στα αρχιδια μου συνεχισε να ξευτιλιζεσαι....
νουμερο....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αν βρει καποιος τα γκολ ας τα ποσταρει εδω.απο το λινκ που το εβλεπα ολο κολλουσε  :helpplea:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Hristidis 7 ηρεμησε ρε μαν.φιλικα στο λεω!  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
νουμερο...ακου να σου πω κατι...διαφωνησαμε και σε μπινελικωσα και καλα εκανα γιατι εισαι μεγαλο νουμερο για τις θρησκειες...απο εκει και περα οπου γραφω με κυνηγας απο πισω σαν την πουτανα για να μου την πεις και καλα...(τωρα ποιος την ειπε τελικα σε ποιον ειδαμε :grin:)
ρωτας και καλα μαγκια εσυ ο μεγαλος εμενα τον μπεμπη ποσων χρονων ειμαι και τετοιες μαλακιες...
οσο χρονων και να ειμαι ηλιθιε εγω δεν κυνηγαω καποιον απο θρεντ σε θρεντ στο ιντερνετ για να του την πω,,,του την λεω αμα γουσταρω επι τοπου και το θεμα τελειωνει εκει...
κατι κομπλεξικα μυξιαρικα αρχιδακια που δεν αντεχουν την κοντρα ακομα και τα μπινελικια το κρατανε σαν πουστακια και ξηγιουντε οπως εσυ...
στα αρχιδια μου συνεχισε να ξευτιλιζεσαι....
νουμερο....

οκ φίλε, όπως νομίζεις, σε αφήνω ήσυχο

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Hristidis 7 ηρεμησε ρε μαν.φιλικα στο λεω!  ;)
εσενα αν σου παρουσιαζαν τον φετφατζιδη για μεσι,τον μπιραλαχ για ροναλντο,τον πουστερ για φορλαν....δεν θα ειχες νευρα?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εσενα αν σου παρουσιαζαν τον φετφατζιδη για μεσι,τον μπιραλαχ για ροναλντο,τον πουστερ για φορλαν....δεν θα ειχες νευρα?

θα ειχα αλλα δεν θα εβριζα μανες!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=20pt]Πληροφιρίες[/size]

Διεύθυνση:Kλεάνθης Βικελίδης
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Τιμή:15 €

[size=20pt]Ρούλα,το νέο στανταράκι του βορρά;[/size]
100 στους 100 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Απογευμα κυριακης και εχω καβλες,ενω τυχαινει να βρισκομαι στην θεσσαλονικη για επαγγελματικους λογους..
Ψαχνομαι στην πολη για κατι καλο...Οι εποχες ειναι δυσκολες ομως,και δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα..
Ετσι αποφασιζω να παω στα γνωστα λημερια μου,τη ρουλα απο το βικελιδης....Τα τελευταία δωδεκα χρονια ανεβαινω ανελλιπως θεσσαλονικη και συναντιεμαι παντα με το μωρο..Μοναδικη εξαιρεση δυο χρονιες,που χε παει να δει κατι συγγενεις της,μια <<διαφορετικη κατηγορια ανθρωπων>> οπως μου τους ειχε περιγραψει...Μη χρονοτριβω ομως,στο προκειμενο...Φτανω σχετικα ευκολα το μπουρδελο..Περανω μεσα...Συναντω μια καινουργια τσατσα με ασπρα μαλλια και γυαλια ορασεως...Μου συστυθηκε ως εκτορας και μου παρουσιασε την κοπελα...
<<15 ευρω all included>>,μου λεει..Λεω οκ...Περναω μεσα και ετοιμαζομαι για μαχη...Υστερα απο το καθιερωμενο μισαωρο ζεσταμα,περανει μεσα και η ρουλα...Στην αρχη ηταν λιγο μαζεμενη,και ηταν ολο "μη" και "μη"..Οσο περναγε η ωρα ομως θυμοταν με ποιον ειχε να κανει..
Υστερα απο 40 λεπτα προκαταρκτικων,μπαινω μεσα της..Φανηκε να της αρεσει..Αρχιζει σιγα-σιγα να κουνιεται στο ρυθμο μου και να προσαρμοζεται με τα θελω μου..Υστερα απο λιγο τη γυρναω στα τεσσερα και την καρφωνω ΔΥΝΑΤΑ!!!...Εκει αρχιζει το γλεντι..το μωρο αρχιζει να φωναζει,να χτυπιεται...Εγω συνεχιζω ακαθεκτος και τη γυρνω ιεραποστολικο...Αυτο ηταν..Η ρουλα ειχε παραδωθει πληρως στις ορεξεις μου...
Υστερα απο 10 λεπτα εντονου σφυροκοπιματος,και 2 λεπτα πριν η τσατσα αρχισει να βαραει πορτες,τη βγαζω και τελειωνω με μανια στο προσωπο της..
Εδω πρεπει να αναφερω τις ιαχες του προσωπικου του μπουρδελου απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο...
Συμπασχουν με τον πελατη και το βοηθουν να μπει στο κλιμα του πηδηματος..
Συμπερασματικα,οποιος θελει ενα γρηγορο και φτηνο γαμησι,η ρουλα ειναι η ιδανικη περιπτωση...
Υ.Γ.κουλουρι δεν πηρα..σε εξι μηνες θα κατεβει αθηνα,και θα την ξεκωλιασω...

[size=17pt]Πληροφορίες επίσκεψης[/size]
Ημερ/νια επίσκεψης  17-10-2010
Όνομα κοπέλας Ρούλα
Προκαταρκτικά Ναι
Βάρδια επίσκεψης 2η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)

από manolo jimenez
17-10-2010
No1 Αξιολογητhς

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αν προσθεσεις και τον βαλαβερδε για μουρινιο.....

ουτε και παλι.γενικα στο φορουμ αυτο μπορούμε και επιτρέπετε να βριζουμε αλλα μεχρι ενα οριο.νεκρους, μανες, οικογένειες τα αφηνουμε απ'εξω!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Μην ασχολείσαι ρε φίλε με τον Γαύρο ... σε πείραξαν σε κάτι οι εν λόγω παίκτες ?  Ασχολήσου με την ομάδα σου που έκανες και καλή εμφάνιση απόψε και επέστρεψες στη φυσική σου θέση.
Προς τι το μίσος ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μην ασχολείσαι ρε φίλε με τον Γαύρο ... σε πείραξαν σε κάτι οι εν λόγω παίκτες ?  Ασχολήσου με την ομάδα σου που έκανες και καλή εμφάνιση απόψε και επέστρεψες στη φυσική σου θέση.
Προς τι το μίσος ?
δεν εχουμε μισος,απλα κατουραμε και χεζουμε τον δαφνοστεφανωμενο γκευ.και τωρα,γκουντ μπαι αγορινα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
δεν εχουμε μισος,απλα κατουραμε και χεζουμε τον δαφνοστεφανωμενο γκευ.και τωρα,γκουντ μπαι αγορινα.

Κατάλαβα ... μετά από 15 χρόνια φαίνεται πως το σπέρμα μας έχει εισχωρήσει τόσο βαθιά μέσα σας που έχει κάψει εγκεφαλικά κύτταρα .
Τεσπα χαρείτε την νίκη σας και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και την άλλη βδομάδα - αν και το πιο πιθανό είναι να γυρίσετε στην μιζέρια σας
oy.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom