Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ βρίσκονται οι Αραμπατζής, Πατσατζόγλου (δεξί μπακ), Λαγός (αριστερό μπακ), κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δέλλας, Νασούτι, στο κέντρο οι Καφές, Μάκος και Γκέντσογλου και στην επίθεση οι Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ, Σκόκο.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
παιδιά κανένα λινκ για μας τους ξενιτεμένους ανά την Α. Ευρώπη?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Ο Αραμπατζής κοίταγε τις Ρωσιδες....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Το μαλακισμένο το άλλο το ..Νασούτι τι τον ρίχνει?Καλά, το κοράκι δε βλέπει το χέρι,ο άλλος τι τον ρίχνει???Στην αλάνα βρίσκεται,μία σου και μια μου????Το ξαναλέω ,πριν απο 10 χρόνια όλοι αυτοί ούτε που περνάγανε από την Καππαδοκίας!!Παικτάκια με "Π" ΚΕΦΑΛΑΙΟ.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
κλειστο ναυαρχε..
μην χαλας την ζαχαρενια σου ρε..
υπομονη..
καποια στιγμη θ αναστηθει η ομαδα..
Σιγά μην το βλέπω!Πόλεμο-Travian-παίζω και έχω την TV ανοιχτή...Ξενέρωσα ΤΕΛΕΙΩΣ φέτος...Ούτε καψούρα να ήμουνα ένα πράγμα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το μαλακισμένο το άλλο το ..Νασούτι τι τον ρίχνει?Καλά, το κοράκι δε βλέπει το χέρι,ο άλλος τι τον ρίχνει???Στην αλάνα βρίσκεται,μία σου και μια μου????Το ξαναλέω ,πριν απο 10 χρόνια όλοι αυτοί ούτε που περνάγανε από την Καππαδοκίας!!Παικτάκια με "Π" ΚΕΦΑΛΑΙΟ.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δεν παρακολουθω..
τι εγινε???
κοκκινη???

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τσαμπα το 3ο γκολ πανω που ειχαμε ανεβει.....Γαμω τους 5 διαιτητες, δε ειδαν οτι παιρνει την μπαλα με το χερι?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
3-1 με πέναλτυ που συζητάμε.

και κόκκινη στο Νασούτι.....καλά ακόμα και εγώ ο άσχετος έβλεπα ότι η ΑΕΚ μπάζει από κει.... οι δικοί σας δεν το βλέπουν?  :think: :think:

Επισκέπτης

Τον συγκεκριμένο πάντως (Νασούτι) άνετα πήγαινα να τον πάρω από τους Θρακομακεδόνες και να τον ανεβάσω στη Θεσσαλονίκη με το ποδήλατο αν ήταν να γυρίσει στην ομάδα μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom