ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Γιατί ρε συ,ο ΣΑΧ(Λ)Α παίζει???Τώρα είναι που θα βαρεθούμε να μετράμε...Πάλι θάβεις τον Σάχα?![]()
Γιατί ρε συ,ο ΣΑΧ(Λ)Α παίζει???Τώρα είναι που θα βαρεθούμε να μετράμε...Πάλι θάβεις τον Σάχα?![]()
ναυαρχε & ο αραμπατζης νομιζω οτι εφαγε κατι φαβες τελευταια..Γιατί ρε συ,ο ΣΑΧ(Λ)Α παίζει???Τώρα είναι που θα βαρεθούμε να μετράμε...
Αμα δε βαριόμουνα μέχρι και στοίχημα over το εβαζα...ΚΑΤΑΝΤΙΑ....
παιδιά κανένα λινκ για μας τους ξενιτεμένους ανά την Α. Ευρώπη?
Με ξενέρωσε το μαλακισμένο..Εκανε ενα κωλοσυμβόλαιο 140.000 + 2500 για καθε ματς που παιζει και κάθησε...ναυαρχε & ο αραμπατζης νομιζω οτι εφαγε κατι φαβες τελευταια..
Ναι,γι'αυτό το φαγανε απο το 1ο λεπτό....Πιστεύω πως σήμερα θα σκιστούν και μόνο για τους γνωστούς λόγους..
Ναι,γι'αυτό το φαγανε απο το 1ο λεπτό....
ΥΓ: να και το 2ο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχεις δει τίποτε ακόμη αδερφέ....Εχουμε πολλά σκαλοπάτια να κατέβουμε ακόμα...
Τέτοιο χάλι,δεν το περίμενα..
κλειστο ναυαρχε..Ναι,γι'αυτό το φαγανε απο το 1ο λεπτό....
ΥΓ: να και το 2ο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχεις δει τίποτε ακόμη αδερφέ....Εχουμε πολλά σκαλοπάτια να κατέβουμε ακόμα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιμένεις ακόμα?????Ασε ρε συ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΡΕΕΕΕΕ!!Για κάτσε λίγο..
Σιγά μην το βλέπω!Πόλεμο-Travian-παίζω και έχω την TV ανοιχτή...Ξενέρωσα ΤΕΛΕΙΩΣ φέτος...Ούτε καψούρα να ήμουνα ένα πράγμα!!!!!κλειστο ναυαρχε..
μην χαλας την ζαχαρενια σου ρε..
υπομονη..
καποια στιγμη θ αναστηθει η ομαδα..
δεν παρακολουθω..Το μαλακισμένο το άλλο το ..Νασούτι τι τον ρίχνει?Καλά, το κοράκι δε βλέπει το χέρι,ο άλλος τι τον ρίχνει???Στην αλάνα βρίσκεται,μία σου και μια μου????Το ξαναλέω ,πριν απο 10 χρόνια όλοι αυτοί ούτε που περνάγανε από την Καππαδοκίας!!Παικτάκια με "Π" ΚΕΦΑΛΑΙΟ....![]()
![]()
![]()
![]()
Το μαλακισμένο το άλλο το ..Νασούτι τι τον ρίχνει?Καλά, το κοράκι δε βλέπει το χέρι,ο άλλος τι τον ρίχνει???Στην αλάνα βρίσκεται,μία σου και μια μου????Το ξαναλέω ,πριν απο 10 χρόνια όλοι αυτοί ούτε που περνάγανε από την Καππαδοκίας!!Παικτάκια με "Π" ΚΕΦΑΛΑΙΟ....![]()
![]()
![]()
![]()