hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δε φοβοταν ο ντουγιαν ρε μουνια...κριμα που εφυγε πριν να τον σκοτωσετε..
δε φοβοταν ο ντουγιαν ρε μουνια...κριμα που εφυγε πριν να τον σκοτωσετε..
στα χνουδωτα μου αρχιδια για τον νιοπλια και την ομαδιτσα τουο νιόπλιας που το είχε γιατί δεν κέρδισε την Καβάλα και την Ξάνθη;
ρε δεν πα να βαλεις και την κολοτρυπιδα της στανιση?τώρα να δεις τι αβατάρι θα βάλω στον τρύπα......
τρύπα ο πίναξ έχει μόλις γράψει 2-4 σε ποιό παίγνιον ;ρε δεν πα να βαλεις και την κολοτρυπιδα της στανιση?
εκτος ΑΕΚ να ειναι και οπου θελεις βαλτον
το τρύπας είναι γνωστό προσωνυμιο γνωστού σεσημασμένου εδώ μέσα.ρε στα παπαρια μου αν νομιζεις οτι θα με πικαρεις με το αβαταρ που εβαλες
μακρυα απο την ΑΕΚ να ειναι και ας τον εχεις εσυ εικονισμα
και εγω σε αγαπαω γιατι με κανεις και γελαω ρε χαχαχαχαχαεσένα σε αγαπαω έχεις και τα ψυχολογικά σου τώρα.
κάτσε να δούμε εάν θα γελάς ακόμα σε αυτό το θρεντ σε κάνα μήνα.και εγω σε αγαπαω γιατι με κανεις και γελαω ρε χαχαχαχαχα
γιατι τι θα παθω ?κάτσε να δούμε εάν θα γελάς ακόμα σε αυτό το θρεντ σε κάνα μήνα.
μακάρι να είναι αυτό το τελευταίο σου πρόβλημα.......γιατι τι θα παθω ?
προτελευτεος ειμαι χαχαχαχα
εχω και αλλα πολλαμακάρι να είναι αυτό το τελευταίο σου πρόβλημα.......
εχω και αλλα πολλα
εχθες το βραδυ ελυσα το ενα
καποιος να τον μαζεψει τον ψαρα..
βρε μαλακα πρεζονι,δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις?ολη την μερα εδω μεσα την βγαζεις.αμα δε χύνεις για να μείνει έγκυος η γυναίκα σου δυστυχώς πρέπει να αλλάξει άντρα και όχι γυναικολόγο.
ναι. από την ορίτζιναλ φωτεινούλα πιο λιγο στενοχωριέμαι.βρε μαλακα πρεζονι,δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις?ολη την μερα εδω μεσα την βγαζεις.
η λίβερπουλ έχει 5 βαθμούς είναι κάτω από τη μέση και κανείς δεν ασχολείται με τον προπονητή.......
κάνε τις αναγωγές σου.
πακετο νινιο-τζεραρντ στο σαντιαγκο το γεναρη και τεζα ο περσονακος.. :Αν έχουν μυαλό οιΕλληνικέςΙσπάνικες ομάδες θα προσπαθήσουν να αγοράσουν κανένα παγκίτη σε τιμή ευκαιρίας.
H Ρεάλ θα κοιτάξει για Τόρρες-Τζέραρντ λογικά και οι πρωτοκλασσάτες ομάδες πρωτοκλασσάτους.πακετο νινιο-τζεραρντ στο σαντιαγκο το γεναρη και τεζα ο περσονακος.. :![]()