Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστό, αλλά ευθύνεται και ο Μπάγιεβιτς γι' αυτό.

Πάντα έτσι έπαιζε, και στην ΑΕΚ και στον ΟΣΦΠ και στον ΠΑΟΚ και στον ΑΡΗ.

Την περίοδο '95-'96, όταν είχε Κασάπη, Μανωλά, Τσιάρτα, Κωστή, Κετσπάγια, Μπατίστα κ.λπ., είχε φάει 5 γκολάκια από την Γκλάντμπαχ (4-1, 0-1).

Δεν βελτιώνεται ο άνθρωπος, λέμε.

Στην Ελλάδα επιπλέει επειδή οι άλλοι είναι πιο σαβούρες από αυτόν.

έτσι ή αλλιώς εάν έρθει ο καραφλας ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ παίζει να παλεύετε για σωτηρία.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι 8α λεγατε για Μανωλα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
έτσι ή αλλιώς εάν έρθει ο καραφλας ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ παίζει να παλεύετε για σωτηρία.......
ενω εσεις ε,πατε για τσαμπιονς λιγκ.γαμω τα ναρκωτικα σου,σε εχουν καταστρεψει μαλακα.κοφτα επιτελους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενω εσεις ε,πατε για τσαμπιονς λιγκ.γαμω τα ναρκωτικα σου,σε εχουν καταστρεψει μαλακα.κοφτα επιτελουες.
εμείς βλαμμένε είμαστε ΗΔΗ Στο τσου λου.
άναψε το φως σε λέω σκοτεινούλα τρακάρεις στους τοίχους.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, με δεδομένη την ανικανότητα της διοίκησης, δεν αποκλείεται, ανεξαρτήτως του ποιος θα έρθει.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1ον.Είπαμε πως Ο Τιμούρ θα έχει μεγάλη περίοδο χάρητος γιατί είναι κοινά αποδεκτός από
   τον κόσμο μας.Ας φτιάξει του χρόνου ομάδα όταν και θα έχει διαχειριστεί δύο μεταγραφικές
   περιόδους,εξάλλου η φετινή χρονιά είναι χαμένη.
2ον.Όταν θες κάποιον να συμμαζέψει μια ομάδα σαν την τωρινή ΑΕΚ παίρνεις αμυντικογενή
   προπονητή αυτό έκαναν αναλογικά και ΤΣΕΛΣΙ,ΙΝΤΕΡ και ΡΕΑΛ όταν πήραν το Μουρίνιο.Prrsona
   κρίμα που δε σε ρώτησαν.
3ον.Φίλε μου μη χάνεις την ώρα σου και ασχολείσαι με εμάς του άμπαλλους εσύ ο ειδικός.
   Ασχολείσου με κάτι αλλό πιο εποικοδομητικό και άσε εμάς να λέμε τις μαλακίες μας.
   Τι να κάνουμε αυτή τη ποδοσφαιρική παιδεία έχουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι όπως είναι τα πράγματα, με δεδομένη την ανικανότητα της διοίκησης, δεν αποκλείεται, ανεξαρτήτως του ποιος θα έρθει.

νταξ τα παραλές.

η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι ένας προπονητής που θα έχει ως όνομα τα ριπαπά να αλλάξει το σκόκο μετά τις φάσεις του 65 και 72...
εδώ έφτασε ο νιόπλιας να ρίχνει μπινελίκια στον mvp του.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1ον.Είπαμε πως Ο Τιμούρ θα έχει μεγάλη περίοδο χάρητος γιατί είναι κοινά αποδεκτός από
    τον κόσμο μας.Ας φτιάξει του χρόνου ομάδα όταν και θα έχει διαχειριστεί δύο μεταγραφικές
2ον.Όταν θες κάποιον να συμμαζέψει μια ομάδα σαν την τωρινή ΑΕΚ παίρνεις αμυντικογενή
    προπονητή αυτό έκαναν αναλογικά και ΤΣΕΛΣΙ,ΙΝΤΕΡ και ΡΕΑΛ όταν πήραν το Μουρίνιο.Prrsona
    κρίμα που δε σε ρώτησαν.
3ον.Φίλε μου μη χάνεις την ώρα σου και ασχολείσαι με εμάς του άμπαλλους εσύ ο ειδικός.
    Ασχολείσου με κάτι αλλό πιο εποικοδομητικό και άσε εμάς να λέμε τις μαλακίες μας.

ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε κοκοβίκο μ αρέσει που ειρωνεύεσαι κιόλας...
ο καραφλός όπου πήγε τον έβριζαν στην κερκίδα εν χορώ (κύπρο, γάβρο) για τη μπάλλα που έπαιζε....
εσύ τώρα πώς μπορείς να παιρνεις παράδειγμα με 10 μύρια μπάτζετ από ΤΣΕΛΣΙ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ είναι ένα θέμα που κι αυτό βασίζεται στην τεράστια ποδοσφαιρική παιδεία που έχεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ααααααααααααχχαχααχαχχαχαχαχαχαχααχχα και για να πνίξει τη θλίψη του το βράδυ θα πάει στον Κιάμο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
   κρίμα που δε σε ρώτησαν.

Αδερφέ, σου υπενθυμίζω κάτι που είχες γράψει πριν αρκετό καιρό...

"Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αυτοί που διοικούν πρέπει να φύγουν από την ομάδα το συντομότερο δυνατό.
Αυτές τις μέρες θα γίνει μια προσπάθεια από το φιλικό προς αυτούς τύπο να αναδειχτεί σα σανίδα σωτηρίας η κίνηση Παπά,θα πουν βοηθήστε τη νέα προσπάθεια της ομάδας,θα πουν ότι θα στηρίξουν την επένδυσή τους,ότι θα προχωρίσουν το προπονητικό,ότι θα φτιάξουν γήπεδο στη Ν.Φ. και άλλες τέτοιες αρχιδιές.
Ελπίζω αυτή τη φορά ο κόσμος να μη ψαρώσει.
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι είναι ανίκανοι να διοικούν την ΑΕΚ, είναι άσχετοι με το αντικείμενο και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μικραίνουν καθημερινά την ομάδα μας.
Η μόνη λύση είναι να αποχωρήσουν,Τώρα ποιος θα έλθει να αναλάβει δε ξέρω,αν δε βρουν κάποιον οικονομικά δυνατό να τη δώσουν ας κάνουν κάτι ανάλογο που είχε κάνει ο Ζήτα με το Γιδόπουλο.Διαφορετικά θυμηθείτε με, με αυτούς δε θα σηκώσουμε ποτέ κεφάλι γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι ασχολούνται με κάτι που δε γνωρίζουν και που δε γουστάρουν να μάθουν."

Το πρόβλημα είναι κατά βάση διοικητικό, εδώ και πολλά χρόνια, τώρα.

Αν δεν λυθεί το διοικητικό, δεν υπάρχει ελπίδα.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε κοκοβίκο μ αρέσει που ειρωνεύεσαι κιόλας...
ο καραφλός όπου πήγε τον έβριζαν στην κερκίδα εν χορώ (κύπρο, γάβρο) για τη μπάλλα που έπαιζε....
εσύ τώρα πώς μπορείς να παιρνεις παράδειγμα με 10 μύρια μπάτζετ από ΤΣΕΛΣΙ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ είναι ένα θέμα που κι αυτό βασίζεται στην τεράστια ποδοσφαιρική παιδεία που έχεις.
Φίλε μου ή δε διάβασες αυτό που έγραψα ή είσαι μειωμένης αντίληψης(το πιθανότερο).
Στο παράδειγμα των ΤΣΕΛΣΙ,ΙΝΤΕΡ και ΡΕΑΛ που χρησιμοποίησα αναφέρω τη λέξη ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ,αν
δε ξέρεις το νόημά της και πως χρησιμοποιείται δε φταίω εγώ.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ, σου υπενθυμίζω κάτι που είχες γράψει πριν αρκετό καιρό...

"Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αυτοί που διοικούν πρέπει να φύγουν από την ομάδα το συντομότερο δυνατό.
Αυτές τις μέρες θα γίνει μια προσπάθεια από το φιλικό προς αυτούς τύπο να αναδειχτεί σα σανίδα σωτηρίας η κίνηση Παπά,θα πουν βοηθήστε τη νέα προσπάθεια της ομάδας,θα πουν ότι θα στηρίξουν την επένδυσή τους,ότι θα προχωρίσουν το προπονητικό,ότι θα φτιάξουν γήπεδο στη Ν.Φ. και άλλες τέτοιες αρχιδιές.
Ελπίζω αυτή τη φορά ο κόσμος να μη ψαρώσει.
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι είναι ανίκανοι να διοικούν την ΑΕΚ, είναι άσχετοι με το αντικείμενο και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μικραίνουν καθημερινά την ομάδα μας.
Η μόνη λύση είναι να αποχωρήσουν,Τώρα ποιος θα έλθει να αναλάβει δε ξέρω,αν δε βρουν κάποιον οικονομικά δυνατό να τη δώσουν ας κάνουν κάτι ανάλογο που είχε κάνει ο Ζήτα με το Γιδόπουλο.Διαφορετικά θυμηθείτε με, με αυτούς δε θα σηκώσουμε ποτέ κεφάλι γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι ασχολούνται με κάτι που δε γνωρίζουν και που δε γουστάρουν να μάθουν."

Το πρόβλημα είναι κατά βάση διοικητικό, εδώ και πολλά χρόνια, τώρα.

Αν δεν λυθεί το διοικητικό, δεν υπάρχει ελπίδα.
Αδερφέ μου επιμένω απόλυτα σε αυτό που είχα γράψει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας είναι το διοικητικό.
Αν δε λυθεί αυτό προκοπή δε θα δούμε,ο προπονητής και οι παίκτες είναι
δευτερεύοντα προβλήματα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η μεγαλη κοροιδια για τους αεκτζιδες της ωρας και της σπορτντει ειναι οτι ολο το καλοκαιρι μας ζαλιζαν το καυλι οτι η αεκ και η αεκ και η αεκ και ο πρωτος τιτλος ηρθε νωρις και τετοιες πιπες και τραβαγα τις κωλοτριχες μου και ελεγα οτι ευτυχως θεωρω οτι το διαλειμα που εκανε η ομαδα μου θα ηταν μονο ενα χρονο και θα επιστρεψουμε στους τιτλους
αλλα εκτος αυτου πεσατε απο τα συνεφα σημερα????????????
εγω οχι γιατι τι ακριβως εκανε η αεκ το καλοκαιρι εκτος απο τον ντιοπ???????????
εφερε ολες τις σημαιες!!!!μαζι με την μεγαλυτερη εν ενεργια σημαια που φευγει σημερα πρεπει να ακολουθησουν και αλλοι και αφου απο νωρις φευγετε απο την διεκδικιση ας παιξουν οι μικροι

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Από έγκυρες πηγές ακούγεται το όνομα του Μπερέτα ...

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Eτοιμαστειτε για πριγκιπικη εισοδο του τιγρη....χεχε

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ουουουου η χαρα των απανταχου σεναριογραφων πληροφοριοδοτων δημοσιογραφων

λοιπον αυριο μεχρι να ερθει νεος κοουτς θα γραφουν τις γνωστες μαλακιες οτι εχει στο τσεπακι τον καπελο και γκουαρντιολα αλλα κοιταει και του μουρινιο

και τελικα θα ερθει κανενας τσιριμωκος
ελλαδαρα μου ποσο προβλεψιμη εγινες

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1