1ον.Είπαμε πως Ο Τιμούρ θα έχει μεγάλη περίοδο χάρητος γιατί είναι κοινά αποδεκτός από
τον κόσμο μας.Ας φτιάξει του χρόνου ομάδα όταν και θα έχει διαχειριστεί δύο μεταγραφικές
περιόδους,εξάλλου η φετινή χρονιά είναι χαμένη.
2ον.Όταν θες κάποιον να συμμαζέψει μια ομάδα σαν την τωρινή ΑΕΚ παίρνεις αμυντικογενή
προπονητή αυτό έκαναν αναλογικά και ΤΣΕΛΣΙ,ΙΝΤΕΡ και ΡΕΑΛ όταν πήραν το Μουρίνιο.Prrsona
κρίμα που δε σε ρώτησαν.
3ον.Φίλε μου μη χάνεις την ώρα σου και ασχολείσαι με εμάς του άμπαλλους εσύ ο ειδικός.
Ασχολείσου με κάτι αλλό πιο εποικοδομητικό και άσε εμάς να λέμε τις μαλακίες μας.
Τι να κάνουμε αυτή τη ποδοσφαιρική παιδεία έχουμε.
Αδερφέ, σου υπενθυμίζω κάτι που είχες γράψει πριν αρκετό καιρό...
"Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αυτοί που διοικούν πρέπει να φύγουν από την ομάδα το συντομότερο δυνατό.
Αυτές τις μέρες θα γίνει μια προσπάθεια από το φιλικό προς αυτούς τύπο να αναδειχτεί σα σανίδα σωτηρίας η κίνηση Παπά,θα πουν βοηθήστε τη νέα προσπάθεια της ομάδας,θα πουν ότι θα στηρίξουν την επένδυσή τους,ότι θα προχωρίσουν το προπονητικό,ότι θα φτιάξουν γήπεδο στη Ν.Φ. και άλλες τέτοιες αρχιδιές.
Ελπίζω αυτή τη φορά ο κόσμος να μη ψαρώσει.
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι είναι ανίκανοι να διοικούν την ΑΕΚ, είναι άσχετοι με το αντικείμενο και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μικραίνουν καθημερινά την ομάδα μας.
Η μόνη λύση είναι να αποχωρήσουν,Τώρα ποιος θα έλθει να αναλάβει δε ξέρω,αν δε βρουν κάποιον οικονομικά δυνατό να τη δώσουν ας κάνουν κάτι ανάλογο που είχε κάνει ο Ζήτα με το Γιδόπουλο.Διαφορετικά θυμηθείτε με, με αυτούς δε θα σηκώσουμε ποτέ κεφάλι γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι ασχολούνται με κάτι που δε γνωρίζουν και που δε γουστάρουν να μάθουν."
Το πρόβλημα είναι κατά βάση διοικητικό, εδώ και πολλά χρόνια, τώρα.
Αν δεν λυθεί το διοικητικό, δεν υπάρχει ελπίδα.