nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα ρε παρτάλι...
Συφυλιάζομαι ρε μαλάκα όταν βλέπω πούστικα πεσίματα,ακόμα στον χειρότερο εχθρό μου...
Θα έχουμε πολλές ομορφιές φέτος...
Αρχίδια....ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ τίποτα άλλο....
Αρχίδια....
Ο ΥΠΝΟΣ είναι ΒΑΘΥΣ...
καυλααααααααααααααααααααααααααααα..ειναι ντροπη
ανεγκεφαλεκαυλααααααααααααααααααααααααααααα..
Υ.Γ στα παπαρια μου τι λετε..εγω το ευχαριστηθηκα..
ρε εδω εσπρωχνε τον αρχιμπατσο ο οποιος τον κοιταει σαστισμενος..απλως να προσεχει οταν το παιζει τσαμπουκας και πλακωνει - διωχνει ολους που τον προσταατευουν απο διπλα του
μεχρι και τον δημητριαδη κοπανησε
αν δεν τον μπουκετωναν θα διαβαζαμε για τον αντρακλα που μονος του τα εβαλε με 20 και τους κοπανησε , οπως ειχε γινει και παλια στο αιγιο
τι χουλιγκανοπρεζακιας...καυλααααααααααααααααααααααααααααα..
πιστευω οτι επρεπε να συληφθειρε εδω εσπρωχνε τον αρχιμπατσο ο οποιος τον κοιταει σαστισμενος..
τι λες ρε μουνικακα???όπως λχ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ την 3η ΗΛΙΚΙΑ.
σε αυτό το βίντεο φαίνεται ότι πρώτος χτύπησε και συνέχισε να προκαλεί ο μπάγιεβιτςδεν το χαρηκα
και εγω χαλασμενος ειμαι
απλως να προσεχει οταν το παιζει τσαμπουκας και πλακωνει - διωχνει ολους που τον προσταατευουν απο διπλα του
μεχρι και τον δημητριαδη κοπανησε
αν δεν τον μπουκετωναν θα διαβαζαμε για τον αντρακλα που μονος του τα εβαλε με 20 και τους κοπανησε , οπως ειχε γινει και παλια στο αιγιο
δεν ξερω αν εχει μπει αυτο το βιντεακι αλλα ο τυπος που στο τελος τον ξαπλωσε , εφαγε πρωτος μπουκετο απο τον γαμωσπιτο
κοιτα να μη λεμε και μαλακιες προφανως του εχωναν το μπινελικι της αρκουδας...το τι ατεκνος και ανικανος και σκατα στο μοσταρ ακουσε δεν λεγετεσε αυτό το βίντεο φαίνεται ότι πρώτος χτύπησε και συνέχισε να προκαλεί ο μπάγιεβιτς
μιλας για τα παπουδια και τις γιαγιαδες που ειχαν πεσει στα ποδια του και τον παρακαλαγανε το 96?παλιο ανανδρα αρχιδια, ΑΕΚ ειναι αυτο που ειχαν στο μυαλο τους οι παππουδες μας που ξεριζωθηκαν απο τη Σμυρνη...αξιες, ιδανικα, περηφανια!
Αμα σε γαμήσω εσένα...καυλααααααααααααααααααααααααααααα..
all time classics...κοιτα να μη λεμε και μαλακιες προφανως του εχωναν το μπινελικι της αρκουδας...το τι ατεκνος και ανικανος και σκατα στο μοσταρ ακουσε δεν λεγετε