Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι ντροπη

Συνημμένα

• mplemare.jpg
    mplemare.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 26

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημέρα ρε παρτάλι...

Συφυλιάζομαι ρε μαλάκα όταν βλέπω πούστικα πεσίματα,ακόμα στον χειρότερο εχθρό μου...

Θα έχουμε πολλές ομορφιές φέτος...

έτσι όπως τα λες.
ετσι είμαι και γω.....
αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι να καταλύεται κάθε είδος σεβασμού σε παλαιές ηθικές αξίες.
όπως λχ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ την 3η ΗΛΙΚΙΑ.

τι να πει κανείς.
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ τίποτα άλλο....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ελα ρε νικολακης :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μόνο μπράβο και συχαρήκια δε δώσατε ακόμα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν το χαρηκα
και εγω χαλασμενος ειμαι
απλως να προσεχει οταν το παιζει τσαμπουκας και πλακωνει - διωχνει ολους που τον προσταατευουν απο διπλα του
μεχρι και τον δημητριαδη κοπανησε
αν δεν τον μπουκετωναν θα διαβαζαμε για τον αντρακλα που μονος του τα εβαλε με 20 και τους κοπανησε , οπως ειχε γινει και παλια στο αιγιο
δεν ξερω αν εχει μπει αυτο το βιντεακι αλλα ο τυπος που στο τελος τον ξαπλωσε , εφαγε πρωτος μπουκετο απο τον γαμωσπιτο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γιατι στο αεροδρομιο του ηρακλειου κρητης το 2003 τα ιδια δεν ειχε κανει ο πουσταρας?
τα ιδια σκατα με αυτον που τον κοπανησαν ειναι..

Επισκέπτης
απλως να προσεχει οταν το παιζει τσαμπουκας και πλακωνει - διωχνει ολους που τον προσταατευουν απο διπλα του
αν δεν τον μπουκετωναν θα διαβαζαμε για τον αντρακλα που μονος του τα εβαλε με 20 και τους κοπανησε , οπως ειχε γινει και παλια στο αιγιο
ρε εδω εσπρωχνε τον αρχιμπατσο ο οποιος τον κοιταει σαστισμενος..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν το χαρηκα
και εγω χαλασμενος ειμαι
δεν ξερω αν εχει μπει αυτο το βιντεακι αλλα ο τυπος που στο τελος τον ξαπλωσε , εφαγε πρωτος μπουκετο απο τον γαμωσπιτο
σε αυτό το βίντεο φαίνεται ότι πρώτος χτύπησε και συνέχισε να προκαλεί ο μπάγιεβιτς

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
ΝΤΡΟΠΗ!!!

δεν εχει πιο κατω...πιασαμε πατο

παλιο ανανδρα αρχιδια, ΑΕΚ ειναι αυτο που ειχαν στο μυαλο τους οι παππουδες μας που ξεριζωθηκαν απο τη Σμυρνη...αξιες, ιδανικα, περηφανια!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σε αυτό το βίντεο φαίνεται ότι πρώτος χτύπησε και συνέχισε να προκαλεί ο μπάγιεβιτς
κοιτα να μη λεμε και μαλακιες προφανως του εχωναν το μπινελικι της αρκουδας...το τι ατεκνος και ανικανος και σκατα στο μοσταρ ακουσε δεν λεγετε
οτι εκανε την μαλακια και ορμηξε πρωτος την εκανε
το ιδιο ειχα κανει και εγω καποτε σε πληθος και ειμαι με σπασμενο σαγωνι και μειον 6 δοντια

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παλιο ανανδρα αρχιδια, ΑΕΚ ειναι αυτο που ειχαν στο μυαλο τους οι παππουδες μας που ξεριζωθηκαν απο τη Σμυρνη...αξιες, ιδανικα, περηφανια!
μιλας για τα παπουδια και τις γιαγιαδες που ειχαν πεσει στα ποδια του και τον παρακαλαγανε το 96?
αυτοι επειδη ειχανε αξιες και ιδανικα δεν θα του ειχαν επιτρεψει με τιποτα να ξαναγυρισει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοιτα να μη λεμε και μαλακιες προφανως του εχωναν το μπινελικι της αρκουδας...το τι ατεκνος και ανικανος και σκατα στο μοσταρ ακουσε δεν λεγετε
all time classics...
υ.γ.που ησουνα δυο μερες ρε?
κρυφτηκες για να περασει το αυτοφορο?

**για να τελειωνουμε με το θεμα,για μενα το οτι καθεται στον παγκο μας
ειναι μεγαλυτερη ντροπη απο το ξυλο που φαγε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom