Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ελα ρε μαγκα ευρωπαιε...μεγαθηριο...πες τη μου....
χαχαχαχα....με γαμησες ρε λεμε....
τουλαχιστον εμενα δεν με βαφτιζουν φαβορι οπως εσενα οι αντικειμενικοι τρομαρα τους....
εγω ειμαι το αουτσαιντερ...εσυ εισαι ο εκπορθητης της βραζιλιας... :jerking: :jerking: :jerking:
εσυ εκρυψες την μπαλλα και μας γαμησαν οι αντικειμενικοι οτι να ψαξουμε να βρουμε τον δευτερο...
που ειδες ρε μουτσοτριγκο να δινουν φαβορι εμας?τα φαβορι και τα αουτσαιντερ θα φανουν στο γηπεδο,και στους επισημους αγωνες.αν κοιταμε τα φιλικα,τοτε ο βαζελας θα σηκωσει το τσαμπιονς λιγκ φετος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ναι...με καιει...και πολυ μαλιστα....
γιατι αβανταρουν εσας και τα ζελια και σε μενα μονιμως δημιουργουν προβληματα...την τριχα τριχια την ωρα που σε σενα πεφτουν κορμια και σφυρανε αδιαφορα...
και στο βαζελο σκοτωνονται διαρρεουν πρακτικα που δειχνουν ποσο μπουρδελο ειναι και οι αντικειμενικοι ψαχνουν ποιος προδοτης φταιει για την διαρροη...
τοσα οσα ακουσες εσυ για την κατακτηση του τροπαιου δεν ακουσα εγω στα 15 χρονια που γαμω και δερνα...
και μην πεις καμμια μαλακια για κροκους και ρεστα γιατι θα σου πω οτι την πρωτη αγωνιστικη μετα απο τα πετρινα χρονια στο καστορια ολυμπιακος 0-5 ξεκινησαν τροπαρι για παρασκηνιο...
πρωτη αγωνιστικη μετα απο δεκα χρονια σφαλιαρας....
εχεις δικιο ρε.επρεπε να βγουν οι κωλοφυλαδες μετα τον αποκλεισμο απο την μακαμπι και να λενε τι ομαδαρα ο σαπιος,αποκλειστηκε ατυχα,ενω επαιξε φανταστικο ποδοσφαιρο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
που ειδες ρε μουτσοτριγκο να δινουν φαβορι εμας?τα φαβορι και τα αουτσαιντερ θα φανουν στο γηπεδο,και στους επισημους αγωνες.αν κοιταμε τα φιλικα,τοτε ο βαζελας θα σηκωσει το τσαμπιονς λιγκ φετος.
αυτο λεω ρε....ετσι θα επρεπε να ειναι αλλα αν διαβαζεις γκολ σπορντει εξεδρα και τα ρεστα αν θα εβλεπες οτι στο ελληνικο πρωταθλημα (μετα τις ανταποκρισεις απο αυστραλια) θα συμμετεχει και η μπαρτσα που θα φοραει κιτρινα ποις θα ειναι το φαβορι;;;
εγω ο μαλακας;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εχεις δικιο ρε.επρεπε να βγουν οι κωλοφυλαδες μετα τον αποκλεισμο απο την μακαμπι και να λενε τι ομαδαρα ο σαπιος,αποκλειστηκε ατυχα,ενω επαιξε φανταστικο ποδοσφαιρο.
κανεις τον μαλακα;;;
ειπα για 15 χρονια που ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ...
και δεν ακουσα τοσα οσα εσυ απο ενα γαμωτροπαιο σε ενα κωλοτουρνουα...
τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις;;;
οτι πετανε την σκουφια τους να σε αβανταρουν;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτο λεω ρε....ετσι θα επρεπε να ειναι αλλα αν διαβαζεις γκολ σπορντει εξεδρα και τα ρεστα αν θα εβλεπες οτι στο ελληνικο πρωταθλημα (μετα τις ανταποκρισεις απο αυστραλια) θα συμμετεχει και η μπαρτσα που θα φοραει κιτρινα ποις θα ειναι το φαβορι;;;
εγω ο μαλακας;;;
αλλο το οτι επαιξε καλα.και αλλο οτι ειναι το φαβορι.δεν το ειδα πουθενα αυτο να το γραφει καμια εφημεριδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
κανεις τον μαλακα;;;
ειπα για 15 χρονια που ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ...
και δεν ακουσα τοσα οσα εσυ απο ενα γαμωτροπαιο σε ενα κωλοτουρνουα...
τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις;;;
οτι πετανε την σκουφια τους να σε αβανταρουν;;;;
τι θες να ακουσεις ακριβως δηλαδη;παιζεις 10 χρονια συνεχομενα στο τσαμπιονς λιγκ,και η προοδος σου ειναι να αποκλειεσαι απο την μακαμπι τον ιουλιο.ναι θελουν να μας αβανταρουν,εχουν συμφερον.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τι θες να ακουσεις ακριβως δηλαδη;παιζεις 10 χρονια συνεχομενα στο τσαμπιονς λιγκ,και η προοδος σου ειναι να αποκλειεσαι απο την μακαμπι τον ιουλιο.ναι θελουν να μας αβανταρουν,εχουν συμφερον.
δηλ. ρε μαγκιτη εσενα τα μπραβο ηταν γιατι κατεκτησες το τσου λου η γιατι με την ''ομαδαρα'' που εδειξες στην αυστραλια χριστηκες φαβορι;;;
ενω εγω τι εχω κανει;;;;μονο 12 στα 14...
εδω πηρε ο πολυμετχικος ενα πρωταθλημα και βαρεθηκαμε να ακουμε την λεξη δυναστεια.... :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δηλ. ρε μαγκιτη εσενα τα μπραβο ηταν γιατι κατεκτησες το τσου λου η γιατι με την ''ομαδαρα'' που εδειξες στην αυστραλια χριστηκες φαβορι;;;
ενω εγω τι εχω κανει;;;;μονο 12 στα 14...
εδω πηρε ο πολυμετχικος ενα πρωταθλημα και βαρεθηκαμε να ακουμε την λεξη δυναστεια.... :headbang: :headbang:
κοιτα να δεις,αν εσενα σε καταντησαν δυναμικη πανιωνιου πλεον,δεν σου φταιει η αεκ.και δεν την εχει χρισει κανεις φαβορι.τα φαβορι θα φανουν στα επισημα.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αμαν ρε χανουμια μην δειτε την ομαδα λιγο να περνει τα πανω της να την γαμησετε κατευθειαν, αν ειναι να διχασει χιλιες φορες να φυγει

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Αν και κάργα αντιΜπαγεβιτσικός, για πρώτη φορά τον λυπήθηκα το φουκαρά.

Δεν τον γουστάρω, δεν πρόκειται ποτέ να τον χειροκροτήσω, θα φθάσω στο σημείο να φωνάξω συνθήματα για να σηκωθεί να φύγει (το έχω κάνει), αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σηκώσω χέρι πάνω του. Οχι επειδή τον σέβομαι, αλλά είναι μεγάλος άνθρωπος. Και είναι αμαρτία να δέχεται χτυπήματα από 30άρηδες, 25άρηδες και 20άρηδες. 

Επισκέπτης
Ούτε εγώ γουστάρω τον Μπάγεβιτς μετά από όσα είχαν γίνει πριν 15 χρόνια,αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας.Τώρα που κάτι φαίνεται να πηγαίνει καλά,τώρα που χαρήκαμε με τους γαύρους,βρήκαν οι άλλοι να κάνουν μαλακίες.Να σηκωθεί να φύγει,και να προπονεί την ομάδα ο Γεωργαμλής ή να φέρει κανά...Αναστόπουλο.Αυτό το ραγιαδισμό να μην είχαμε...Για εμένα αυτοί δεν είναι ΑΕΚτζίδες.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
τωρα που ειδα το βιντεο,συμφωνω οτι του την επεσαν πουστικα..
ομως & παλι ν αγιασει το χερι τους..
επαναλαμβανω..
μονο & μονο που εκοψε την μπαλλα στον ΘΕΟ τζιοβανι του ευχομαι τα χειροτερα..
δεν συνεχιζω γιατι μπορω να γραφω 10 ωρες για τον κωλοπουστα..
κατι πρεζονια σαν εσενα ειστε μια τριχα απο τα παπαρια του μπαγιεβιτς οι πρωτες 3 κοτες τις εφαγαν τις μαπες τους μετα ξεκινησανε και χτυπαγανε απο πισω τοσα χρονια ειχαμε τους γαυρους ντροπη των οπαδων τους εφτασαν τα χανουμια με το χθεσινο

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
προβλέπω τα χειρότερα με πολύ ξεφτιλισμό φέτος στο πρωτάθλημα
και θα φταίνε τα πρεζόνια και καλά και όχι η οικονομική κρίση

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πουστράκια....ο προπονητης της ΑΕΚ σας ενόχλησε....δε κοιτάτε το κώλο σας καλύτερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αν και κάργα αντιΜπαγεβιτσικός, για πρώτη φορά τον λυπήθηκα το φουκαρά.

Δεν τον γουστάρω, δεν πρόκειται ποτέ να τον χειροκροτήσω, θα φθάσω στο σημείο να φωνάξω συνθήματα για να σηκωθεί να φύγει (το έχω κάνει), αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σηκώσω χέρι πάνω του. Οχι επειδή τον σέβομαι, αλλά είναι μεγάλος άνθρωπος. Και είναι αμαρτία να δέχεται χτυπήματα από 30άρηδες, 25άρηδες και 20άρηδες. 
διόρθωση
Οχι επειδή τον σέβομαι, αλλά είναι μεγάλος άνθρωπος. Και είναι αμαρτία να δέχεται χτυπήματα από 30άρες, 25άρες και 20άρες ΑΔΕΡΦΕΣ.
μας εδειξαν πόσο άντρες είναι ή πόσο πούστρες Αεκούλες είναι;
ντροπή. 1 χρόνο φυλακή χωρίς αναστολή. για ξεφτιλισμό του αντρικού φύλου.

10 μεγάλες πιτσιρικάδες εναντίον ενός 60φεύγα φουκαρά. Ο οποίος δεν κώλωσε κιόλας και ανταπέδωσε.
χανούμες καριόλες μπαζόλες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ξεφτιλικια πραματα....
  Αυτοι αγαπανε την ομαδα;

Πουτσα και αιμα θελουν τα πουστρακια αυτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  Ξεφτιλικια πραματα....
  Αυτοι αγαπανε την ομαδα;

Πουτσα και αιμα θελουν τα πουστρακια αυτα
ποιά αγάπη ρε.
το κάθε αρχίδι παλιόπουστας βγάζει την ανωμαλία του είτε στο γήπεδο είτε όπου αλλού του καβλώσει.

μεταξύ τους οι ανώμαλοι ας βγάζουν τα μάτια τους.
Εχουν καταλύσει τα πάντα.
πλακώνουν και γερους ανθρώπους τώρα.
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ. τίποτα άλλο.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ποιά αγάπη ρε.
το κάθε αρχίδι παλιόπουστας βγάζει την ανωμαλία του είτε στο γήπεδο είτε όπου αλλού του καβλώσει.

μεταξύ τους οι ανώμαλοι ας βγάζουν τα μάτια τους.
Εχουν καταλύσει τα πάντα.
πλακώνουν και γερους ανθρώπους τώρα.
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ. τίποτα άλλο.
αυτό θα χειροτερέψει εφέτος σε όλες τις ομάδες
μέσο εκτόνωσης για τον λαό

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι