Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
τα χανουμακια χαθηκαν;;;
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπάγεβιτς: Στόχος η κορυφή
Τον βασικό στόχο της νέας σεζόν έθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ, σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της πατρίδας του


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, λόγω των διακοπών του καλοκαιριού. Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασίας, μίλησε στον Τύπο της χώρας του για την περσινή χρονιά της ομάδας, λέγοντας: «Είχαμε μια δύσκολη και πολύ κακή χρονιά», ενώ για το τι συμβαίνει τώρα και το βασικό στόχο για την επόμενη περίοδο, είπε: «Προσπαθούμε να κάνουμε τώρα κινήσεις για να είναι η ομάδα πιο ισχυρή τη νέα σεζόν. Πιστεύω πως η ΑΕΚ πρέπει να εξακολουθήσει να έχει στόχο την επιστροφή στην κορυφή», τόνισε ο 62χρονος προπονητής μιλώντας στην «Dnevni List».

Στις δηλώσεις που έκανε στην «Dnevni List», κλήθηκε να απαντήσει και σε ενδεχόμενη πρόταση από εθνική ομάδα ή κάποιον σύλλογο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, απάντησε: «Είχα μία πρόταση από εθνική ομάδα, την οποία θα μπορούσα να αποδεχτώ. Για κάποια ομάδα δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει κάτι. Δεν υποτιμώ καμία, αλλά δεν θα ήταν προτεραιότητά μου. Η ομάδα είναι άλλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
 

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Μηνύματα
14.588
Like
0
Πόντοι
166
τι κάνετε πουλάκια μου? Αντε να ξεκινήσει το μουντιαλ να δούμε λίγη μπαλίτσα
 

Επισκέπτης
Aντέ ναι,να δείτε κ εσείς οι αρειανοί κ αεκάκια τί σημαίνει ποδόσφαιρο!!! :grin:
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα ΑΕΚάρες!!!

Ζεοβάνι άκυρον...
Κορέν άκυρον...
Μελλισανίδης άκυρον...
Ρε μπας και γίνει το μπαμ με τον Ντιόπ...(λέμε τώρα)?

Υ.Γ. Δεν υπάρχει δεν μπορώ...υπάρχει δεν θέλω κε Τίγρη. Με κάτι τέτοια λες πάλι καλά που υπάρχουν όσοι υπάρχουν στη διοικηση και είμαστε ακόμα ΠΑΕ...Τον Μεσσία θα χρειαστεί να τον περιμένουμε ακόμα :headbang:
 

Επισκέπτης
To να είσαι ΑΕΚ θυμίζει λίγο το να πιστεύεις ότι θα βγει η αριστερά κυβερνησή!!! :2funny: :2funny: :2funny:
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το δράμα του [size=5pt]"Τιγρη"[/size]




Μελισσανίδης: Και να θέλω, δεν μπορώ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :huh: :huh: :huh: :huh:


Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, με δήλωσή του, διέψευσε τα περί χορηγίας


Η συνύπαρξη του Πέτρου Παππά, Νίκου Νοτιά και του Δημήτρη Μελισσανίδη στην χώρα μας, με αφορμή την διεθνή έκθεση ναυτιλίας, ήταν δεδομένο πως θα προκαλέσει σενάρια για κύκλους επαφών των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, με τον πρώην ιδιοκτήτη της, για πιθανή συνεργασία στην ΑΕΚ, μέσω χορηγίας ή ακόμα και πώλησης πακέτου μετοχών. Την ίδια στιγμή ολοένα και «φούντωναν» τα σενάρια που ήθελαν τον «Τίγρη» να έχει ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο η AEGEAN να γίνει βασικός χορηγός της ομάδας στη φανέλα. Κάτι τέτοιο όμως διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον ίδιο τον Μελισσανίδη, ο οποίος με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και στον Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο, επανέλαβε, ότι και πέρσι. «Και να θέλω δεν μπορώ. Η ΑΕGEAN είναι εισαγμένη στο χρηματιστήριο και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο». Οι παραπάνω δηλώσεις επιβεβαιώνουν τα όσα έλεγε και έναν χρόνο πριν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε παρόμοια πρόταση που του είχε κάνει τότε ο Νίκος Θανόπουλος. Ότι δηλαδή είναι πολύ δύσκολο μία εταιρία εισαγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης να μπορέσει να γίνει χορηγός σε κάποια ΠΑΕ.
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
Σε δουλεύουν και οι κατώτεροι
Από Γράφει ο... Αετός | Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 09:55
Bookmark and Share

    * Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size
    * Εκτύπωση
    * Email
    * 3 Σχόλια

Σε δουλεύουν και οι κατώτεροι
Super League
ΑΕΚ - Παρασκήνια

Η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς τα έξω, αλλά θα πρέπει να κάνει πολλές κινήσεις ακόμα ώστε να αποκτήσει τον σεβασμό όλων.

Οι οπαδοί του Πανιωνίου αποφάσισαν να κάνουν πλάκα με την μεταγραφή του Τζαβέλλα και μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Άιντραχτ έπαιρναν τηλέφωνο στις μπουτίκ της ΑΕΚ για να ρωτήσουν πότε θα είναι έτοιμη η φανέλα του Τζαβέλλα.

Κι εδώ είναι οι ευθύνες της επίσημης ΑΕΚ η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν τελείως ανυπόληπτη και με τις ενέργειές της έχει κάνει μάγκα τον καθέναν και το δούλεμα πάει σύννεφο.  Χαρακτηριστικό το παράδειγμα με τον Πανιώνιο όπου οι Νεοσμυρνιώτες έχουν πιάσει κότσο την Ένωση και με τον Τζιμπούρ και με τον Μάκο ως προς τις οικονομικές συμφωνίες.

Δεν γίνεται να σου κάνει πλάκα ο καθένας, και ειδικά κατώτερης δυναμικής ομάδες, χωρίς να παρεξηγηθούν οι φίλοι μας στη Νέα Σμύρνη, επειδή εσύ με τις ενέργειές σου έχεις μικρύνει τον ίδιο τον σύλλογο δίνοντας την ευκαιρία στους άλλους να σε χλευάζουν.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom