Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
se plhroforw pws an doume pitsirikia apo tis akadhmies kai ena kalo proponhth kai mas pei o proedros pws exei to plano gia ta epomena 2 xronia, o gauros perimenei.

proswpika eimai pio polu perhfanos pou o Gewrgatos phge Inter, o moustakias Avellino, o Ntampizas Newcastle, para poy phrame ton Ntetari.

Αυτοί ήταν αρκετά  έτοιμοι παίκτες όταν πήγαν στο γαύρο...
Τώρα που οι οπαδοί συνήθισαν σε Ριβάλντο, Καρεμπέ, Γκαλέτι κλπ, και σε τίτλους, που στην Ελλάδα αυτοί οι παίκτες τους έπαιρναν στο ρελαντί, άντε να πείσεις τον κόσμο να περιμένει από τις ακαδημίες...
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
[size=12pt]ΚΩΣΤΑΡΑ ΚΩΣΤΑΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ[/size][move][/move]
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Μόλις γύρισα από το ΟΑΚΑ και είδα τις δηλώσεις του Σκόκο....


Αιχμές Σκόκο για Μπάγεβιτς
Ο Αργεντινός μίλησε με παραδείγματα για την σχέση του με τον προπονητή του, ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την παραμονή του
Χωρίς να βγάλει την μεγάλη είδηση για την παραμονή του ή όχι στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά, αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στην Ένωση, είπε: «Δεν το ξέρω αυτό. Εκείνο που ξέρω είναι πως σήμερα κάναμε έναν θρίαμβο και πρέπει να χαρούμε αυτή τη νίκη, γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών», είπε αρχικά για να συνεχίζει αναφέροντας παραδείγματα για τα παράπονα που έχει από τον προπονητή του: «Αυτό που με ενόχλησε, είναι προφανή κάποια πράγματα γιατί φαίνονται. Αυτό που με ενόχληση ότι ένα παιχνίδι είσαι στεναχωρημένος όταν χάνεις, αλλά κάποια πράγματα δεν ήταν σωστά. Όταν χάναμε, παρά την προσπάθεια μας, πάντα φταίγαμε οι παίκτες. Όταν κερδίζαμε όμως, κερδίζαμε εξαιτίας του προπονητή. Σίγουρα είναι μία σχέση παράξενη, απλά εγώ μιλάω στο τέλος της χρονιάς. Εμένα με έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν τα έλεγα για να μην βλάψουν την ομάδα. Γιατί έτσι θεωρούσε ότι δεν θα βοηθούσα. Τώρα θέλω όμως να πω κάποια παραδείγματα. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν, άκουσα τον προπονητή να λέει, ότι δεν έχει επιθετικό ποιότητας για να βάλει δίπλα στον Μπλάνκο. Επίσης ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι της σεζόν με την Έβερτον, έμεινα ξαφνικά εκτός. Επίσης ότι μέσα στους πέντε παίκτες, ήμουν και εγώ, που είχε πει ο προπονητής μετά το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Θέλω να τονίσω ότι δεν τα είπα τότε, επειδή δεν ήθελα να βλάψω την ΑΕΚ. Αυτό που βοηθάει την ομάδα, είναι να μιλάμε στο τέλος της σεζόν και όχι στα μέσα της χρονιάς. Αυτό έκανα και εγώ»

Όσο για κάποιους που τον χαρακτηρίζουν αδιάφορο, τόνισε: «Σήμερα αποδείξαμε στο γήπεδο ότι θέλαμε τι νίκη και να βοηθήσουμε την ομάδα», για να ερωτηθεί στην συνέχεια αν η παραμονή του ή όχι θα επηρεαστεί από την παραμονή του Μπάγεβιτς στον πάγκο: «Όχι δεν θα με επηρεάσει, απλώς ήθελα να τα πω αυτά». Ωστόσο, σε συγκεκριμένη ερώτηση για τις φήμες που τον θέλουν στον Παναθηναϊκό, είπε μόνο: «Θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις εκτός από αυτή». Λίγο πριν αποχωρήσει, ρωτήθηκε για τα παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει, για να πει: «Γιατί πληθυντικός; Έχω κάνει μόνο ένα πειθαρχικό παράπτωμα μόνο αυτό με τον Τζιμπούρ. Για το ξενύχτι εμείς βγήκαμε μία φορά να φάμε, γιατί γιορτάζαμε το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτά που γράφτηκαν δεν ήταν όλα αλήθεια. Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο μου ματς, αλλά αν είναι, αποχαιρέτησα τον κόσμο μας με τον καλύτερο τρόπο. Νίκη κατά του Ολυμπιακού».
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Μπάγεβιτς: Δεν θέλω αυτή την ΑΕΚ

Ο προπονητής της Ένωση στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την επόμενη σεζόν, τόνισε η ΑΕΚ θα κινηθεί για ελεύθερους παίκτες, ότι δεν θα αλλαχθεί όλη η ομάδα και υπογράμμισε ότι δεν ονειρεύεται αυτή την ΑΕΚ

Η πίεση προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να γίνει πιο αποκαλυπτικός για το τι θα γίνει με την ομάδα τη νέα σεζόν, υπήρξε από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής δέχθηκε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την επόμενη μέρα στη ΑΕΚ, ωστόσο δεν έδειξε διάθεση να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις. Είπε όμως ότι δεν θα... φύγει όλη η ομάδα και θα φτιαχτεί από την αρχή, ξεκαθάρισε ότι δεν ονειρεύεται την ΑΕΚ του τελευταίου 1,5 χρόνου, επισήμανε ότι πιστεύει πως θα υπάρξει διοικητική σταθερότητα, ενώ υπογράμμισε πως η ΑΕΚ θα κινηθεί μόνο για ελεύθερους παίκτες το καλοκαίρι:

«Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για το παιχνίδι και για το πάθος και τη νίκη. Για το δεύτερο στόχο που είχαμε και κατακτήσαμε. Το παιχνίδι ήταν καλό από τη δική μας πλευρά, εκτός από εκείνη τη στιγμή που βγάλαμε τον Κώστα (σ.σ. Μανωλά) γιατί εκεί ο Ολυμπιακός μέχρι να συγκεντρωθούμε έκανε ευκαιρίες. Πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε κι αν είχε στο τέλος ο Ολυμπιακός μία δύο ευκαιρίες έγιναν μετά από λάθη που κάναμε. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας, γιατί μας βοήθησαν πάρα πολύ.

Η θέση της ΑΕΚ είναι αυτή που τις αξίζει; Και για τις άλλες ομάδες μιλάω;

Για τις άλλες ομάδες δεν μιλάω. Για μας, γιατί δεν μας αξίζει; Αν μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι με ρωτάτε; Μπορούσαμε.

Μετά από 1,5χρόνο στην ΑΕΚ μπορείτε να πείτε αν το έργο σας είναι επιτυχημένο ή αποτυχημένο;

Αυτό θα το πείτε εσείς...

Υπήρξαν και κάποιοι που σας αποδοκίμασαν...

Εγώ άκουσα Ντούσαν Ντούσαν συνέχεια.

Τι θα δούμε τη νέα χρονιά;

Έχουμε ένα μήνα και δέκα ημέρες διακοπές. Για τους παίκτες λέω. Σε αυτό το διάστημα χρειάζονται πολλά πράγματα, για να προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερο. Πιστεύω ότι μετά απ' όλα αυτά που έχουμε περάσει θα κάνουμε αυτά που μπορούμε και όσο μπορούμε. Ανάλογα και με τα οικονομικά μας. Το τι θα γίνει θα το δούμε.

Φοβάστε αν πουληθούν πολλοί παίκτες θα υπάρξει πρόβλημα;

Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβάμαι. Δεν φοβάμαι τίποτα. Απλά μπορώ να πω ότι μετά από αυτές τις δύο τρεις συζητήσεις, δείξαμε λίγο σοβαρότητα. Θα κρατήσει και θα είμαστε εκεί που είμαστε και που πρέπει να είμαστε του χρόνου. Δεν θα αλλάξουμε όλη την ΑΕΚ. Αυτά που έχει ο κ. Αδαμίδης στο μυαλό αυτά θα γίνουν. Η οικονομική κατάσταση που μας αναγκάζει να κάνουμε κάποια πράγματα αυτά θα γίνουν. Έχουμε συμβόλαια που λήγουν. Θα πρέπει να πάρουμε παίκτες οπωσδήποτε σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ποιοι παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια θα ανανεωθούν;

Ο κ. Αδαμίδης θα σας πει. Όταν φτάσουμε στο τέλος θα δούμε. Μόλις γυρίσει ο κ. Αδαμίδης θα σας πει. Έχουμε ακόμη να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Μπορούμε να πάρουμε μόνο παίκτες που είναι ελεύθεροι. Μεγάλες μεταγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε.

Πιστεύετε ότι θα υπάρξει του χρόνου διοικητική σταθερότητα;

Αν υπάρχει σταθερότητα θα πρέπει να ρωτάτε αυτούς. Εγώ πιστεύω ότι θα έχει. Περιμένω.

Θεωρείτε ότι θα ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που έφευγαν κάποιοι παίκτες στο τέλος των μεταγραφών τα προηγούμενα καλοκαίρια;

Αν δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε θα πρέπει να φύγουν όλοι.

Γενικά τι νομίζετε ότι έφταιξε φέτος;

Τι να σας πω; Πάτε να βγάλετε τι τώρα;

Πώς είναι η ΑΕΚ που ονειρεύεται ο Μπάγεβιτς.

Δεν θέλω την ΑΕΚ αυτή που ήταν. Απλά. Δεν θέλω την ΑΕΚ αυτή που ήταν εδώ και 1,5 χρόνο... Θέλω η ΑΕΚ να είναι δυνατή εκεί που πρέπει. ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεκινήσει και να έχει την εικόνα που είχε αυτά τα χρόνια. Αν θέλουν να είναι έτσι η ομάδα είναι... άλλο.

Αν η ΑΕΚ στηριχθεί σε δευτεροκλασάτους παίκτες θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό;

Θα δούμε παιδιά. Μπορεί να βρούμε παίκτες ελεύθερους. Μπορεί να είμαστε τυχεροί. Το ξέρουμε ότι έχουμε οικονομικό πρόβλημα. Ο κόσμος θέλει ΑΕΚ. Και καλή... ΑΕΚ. Και μία ΑΕΚ που πάλευε όπως σήμερα. Και έχει παλέψει κάποια παιχνίδια. Η ΑΕΚ όποτε πέτυχε κάτι ήταν ενωμένη. Πρέπει η ΑΕΚ να είναι ενωμένη».

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
για κίτρινη κάρτα φάουλ μετά απο δέκα λεπτά αρε κάκο  :jerking:
 

Συνημμένα

  • a363f6a94683aa9ee3b31380593b32c8.jpg
    a363f6a94683aa9ee3b31380593b32c8.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ο άλλος άκουσε μόνο "Ντούσαν, Ντούσαν"

Για Βάτραχος επιλεκτική ακοή έχει....
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Και η παοκοποίηση συνεχίζεται...
 

Συνημμένα

  • at6.jpg
    at6.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο έναντι 1.5εκ ευρώ συν τον Μάντζιο ????
Ετσι γραφει το gazzetta
 

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.169
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο έναντι 1.5εκ ευρώ συν τον Μάντζιο ????
Ετσι γραφει το gazzetta
Nα πανε να γαμηθουνε βαζελος και Σκοκο παρεα... Ελληνακια παιχτακια απο του χρονου και ας μας βοηθησει ο θεος να βρουμε εναν νεο Τονι. Αυτα.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.444
Κριτικές
61
Like
42.616
Πόντοι
22.785
ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ



 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Θα σαρώσουμε πάλι στις μεταγραφές!Είναι και ο Μπασινάς ελεύθερος! :jerking:
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τελικά τον Μάντζιο τον θέλει ή όχι ο προπονητής;

 

Συνημμένα

  • full.jpg
    full.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • full (1).jpg
    full (1).jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 26

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166

Κωστάρα περαστικά κ χρόνια σου πολλά.

Γυφτομπινέ αρχήδι Μήτρογλου δεν θα ξανάρθεις ΟΑΚΑ;;;
θα πεθάνεις μουνόπανο γαμώ το σπίτι σου αληταρά.Που ούτε ένα ΄΄περαστικά΄΄ δεν είπες γαμημένε
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom