stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Εγώ νόμιζα ότι θα καθάριζες το καπάκι της λεκάνης!εγω εκανα χωρο στον τοιχο για να βαλω το ποστερ
Καλά περίμενε...αν προηγηθείς κιόλας μπορεί να ακούσεις και "Ντούσαν Ντούσαν"!απο οτι ακουω θα εχουμε γλεντια την τεταρτη
τα πανια ειναι ετοιμα παντωςΚαλά περίμενε...αν προηγηθείς κιόλας μπορεί να ακούσεις και "Ντούσαν Ντούσαν"!
λες να αλαξω φωτο?Εγώ νόμιζα ότι θα καθάριζες το καπάκι της λεκάνης!![]()
Τα πανιά πολλές φορές ήταν έτοιμα...και για άλλους!τα πανια ειναι ετοιμα παντως
θα παω και εγω πεταλακι μετα απο 2 χρονιαΤα πανιά πολλές φορές ήταν έτοιμα...και για άλλους!
Δεν το χάνω αυτό το ματς!![]()
πανω απο ολα να γινει ενα καλο ματς χωρις ακροτητες και να κερδισει ο καλυτεροςΩραία απ'ότι τσέκαρα είναι και αργά...21:15!![]()
γαματα
ενταξει τα οριτζιναλια εχουν καταντησει γραφικα πλεον.μεχρι και τον μπιλαρο βαλαν στο στομα τους.αμε στο διαολο ρε κωλοπαιδα.η στηριξτε η παρτε τον πουλο.
στα αρχιδια μας τι κανει ρε φιλε ο γαυρος.να παει να γαμηθει.Πωλείται ό Γαύρος ???????![]()
![]()
οσο και να μας ποναει,οσο και να μας ενοχλει,ειναι ο μονος που μπορει να κρατησει την ομαδα.μονο αν περνανε τον σαντος,αλλα κατι μου λεει οτι θα παει στον σαρδελα.αυριο θα γαμηθει ο βατραχος
αυτο το "κραταει την ομαδα" οποτε το ακουω η το διαβαζω μου ερχετε να αρχισω τα γαμωσταυριδιαοσο και να μας ποναει,οσο και να μας ενοχλει,ειναι ο μονος που μπορει να κρατησει την ομαδα.μονο αν περνανε τον σαντος,αλλα κατι μου λεει οτι θα παει στον σαρδελα.
ρε φιλε περυσι και φετος η ομαδα πηγαινε μονη της,χωρις διοικιση χωρις τιποτα.τωρα αποκτησαμε γιατι οι αλλοι βρηκαν την ευκαιρια να κανουν το γηπεδο.αυτο το "κραταει την ομαδα" οποτε το ακουω η το διαβαζω μου ερχετε να αρχισω τα γαμωσταυριδια
4οι περσι
στην καλυτερη 3οι φετος και ισως και 5οι
κυπελο εξω απο τον θρασυβουλο
πρωταθλημα εξω απο το νοεμβρη
ευρωπη παραλιγο να παμε στην ομονοια μετα τον θριαμβο επι της βαζλουις
κατα τα αλλα κραταει την ομαδα ο κοπριτης