- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
αμπονσα
Άπειρα...ο Κωστάκης ο Μανωλάς παίρνει ψίχουλα!να ακουσω ονοματα με 4 κατοσταρικα
ελα ρε γαττο πεφτεις και εσυ στη λουμπα..Άπειρα...ο Κωστάκης ο Μανωλάς παίρνει ψίχουλα!
Τι θες να σου πω τώρα?Το σέντερ μπακ της Αλμπινολέφε και της Φροζινόνε?Δεν τα ξέρεις...ελα ρε γαττο πεφτεις και εσυ στη λουμπα..
εγω βλεπω το βαζελο που 3 χρονια ψαχνεται..Τι θες να σου πω τώρα?Το σέντερ μπακ της Αλμπινολέφε και της Φροζινόνε?Δεν τα ξέρεις...
Γιατί σου είπε κανεις ότι έχουν αυτοί τμήμα σκάουτινγκ?εγω βλεπω το βαζελο που 3 χρονια ψαχνεται..
μαλλον ουτε αυτοι τα ξερουν.
γιατι εχεις εσυ τμημα σκαουτινγκ?Γιατί σου είπε κανεις ότι έχουν αυτοί τμήμα σκάουτινγκ?
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατάς εσύ το γίδι στην άμυνα και να το χρυσοπληρώνεις...
φερε τον ιβιτς πισω!Τον Τσιρίλο τον ήξερες πριν έλθει?Μια χαρά δεν ήταν για τα λεφτά που έπαιρνε?
Ξέρεις πόσοι τέτοιοι υπάρχουν?
Όλα τα άλλα τα έχουμε...το τμήμα σκάουτινγκ μας λείπει!γιατι εχεις εσυ τμημα σκαουτινγκ?
μην αρχισω να μετρω παλτα...
οποτε κρατα τον καραφλα(που ειναι βιονικος),βαλε και διπλα τον κωστακη και παμε παρακατω..
εξαλλου δεν ειναι στο χερι σου να το διωξεις.φερε τον ιβιτς πισω!
αλλα σιγα μη βρει ο αδαμιδης και ο βατραχος ταλεντα.
γιατι το λες?Όλα τα άλλα τα έχουμε...το τμήμα σκάουτινγκ μας λείπει!
Ο βάτραχος τι θες να βρει?Ότι παίχτες έχει ο κουμπάρος του ή κάνα ξεχασμένο Σέρβο (αν και το έχει κόψει τώρα)!
Ο Ισπανός ταβερνιάρης τον έφαγε τον Ίβιτς...Για τον Ιβιτς συμφωνω και εγω. Εκανε πολυ καλη δουλεια και δεν λεω μονο για τους Ιταλους που εφερε. Αν δεν ειχαμε τον Ισπανο τοτε να βαζει τους παικτες σε αλλη θεση απο αυτην που επαιζαν θα ειχαν φανει πολλά παιδια.
Kι 'συ τον μπαίρν'ς???Αν το διαβάσει αυτό ο μπουλάκος ξέρεις τι θα καταλάβει έτσι??
Που είσαι 'συ λεβέντη μου???Για τον Ιβιτς συμφωνω και εγω. Εκανε πολυ καλη δουλεια και δεν λεω μονο για τους Ιταλους που εφερε. Αν δεν ειχαμε τον Ισπανο τοτε να βαζει τους παικτες σε αλλη θεση απο αυτην που επαιζαν θα ειχαν φανει πολλά παιδια.
@Τσανλάϊντερ. Οι άνθρωποι της Ένωσης, γνωρίζοντας φυσικά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και το χαμηλό έως μηδαμινό μεταγραφικό μπάτζερ του καλοκαιριού (ενδεχόμενος να ανέβει ανάλογα με το πόσοι παίκτες πουληθούν) έχουν ζητήσει από τους μάνατζερ να τους βρουν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις (στόπερ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ και δεξί χαφ κυρίως) με τα εξής οικονομικά δεδομένα: Να είναι ελεύθεροι και το κασέ τους να μην υπερβαίνει τις 350.000 με 400.000 ευρώ ετησίως. Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν πολλοί στην Ευρώπη (όπως στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας για παράδειγμα και το Βέλγιο). Δεν είναι όμως αυτό που δυσκολεύει τους μάνατζερ. Είναι ότι οι Μπάγεβιτς, Γκρέταρσον, Σαβέφσκι τους τονίζουν ότι ναι μεν θέλουν να τους προτείνουν παίκτες με τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, αλλά παράλληλα να είναι έτοιμοι να μπουν στην ομάδα και να κάνουν πρωταθλητισμό.
@Τσανλάϊντερ
Λοιπόν, θέλω έναν χαφ να τριπλάρει όπως ο Μέσι, να πασάρει όπως ο Τσάβι, να είναι δυνατός σαν τον Μπατίστα και γρήγορος σαν τον Ρομπέν, να κόβει μπάλλες σαν τον Εσσιέν να σουτάρει σαν τον Τζέραρντ, να τσαμπουκαλεύεται σαν τον Τόττι και να κοστίζει όσο ο Κουτρουμάνος. (Μεταξύ μας να είναι και λίγο μ...ς γιατί μπορεί να μην πληρώνεται...). Έχετε κάτι Μίστερ Μάνατζερ;
Θέλω ΠΡΟΕΔΡΟ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΠΑΙΚΤΕΣ και ΛΕΦΤΑ!!!Ζητάω πολλά ρε γμτ???Πώς θα αντιμετωπίσουμε τους άλλους?Πάλι κομπάρσοι??Τι απαξίωση μας περιμένει πάλι φέτος...