You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για δεκάρι προτείνω τον okonski
Άντε ρε τον παλιοκλέφτη,τον αλήτη.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν ξέρω εάν ήταν κλέφτης ή αλήτης αλλά ξέρω οτι ήταν πολύ γερό ποτήριΆντε ρε τον παλιοκλέφτη,τον αλήτη.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω εάν ήταν κλέφτης ή αλήτης αλλά ξέρω οτι ήταν πολύ γερό ποτήρι
Ναι ρε.Μεγάλος.
Πριν μερικά χρόνια είχε πάει στην Γλυφάδα να μείνει σε ξενοδοχείο που δούλευε στενό συγγενικό μου πρόσωπο,τότε που ρθε να το παίξει μάνατζερ,έμεινε καμμιά βδομάδα,και μετά την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει μία στο ξενοδοχείο.
ΚόκεΤι όνομα θες πίσω?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ξερω γω?Ριβαλντο ας πουμε!Τι όνομα θες πίσω?
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μήπως θες και την Ρία μαζί?ξερω γω?Ριβαλντο ας πουμε!
Συνημμένα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
καλη η ρια αλλα με τις τελευταιες πλαστικες εγινε σαν τον λιλα.Μήπως θες και την Ρία μαζί?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά κι εσύ το παραγάμησες τώρα!καλη η ρια αλλα με τις τελευταιες πλαστικες εγινε σαν τον λιλα.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αν σου καθοταν μην την επαιρνες.καλη η ρια αλλα με τις τελευταιες πλαστικες εγινε σαν τον λιλα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.353
- Πόντοι
- 22.785
Καλά κι εσύ το παραγάμησες τώρα!
εγώ ????
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εσύ τι να γαμήσεις?με το κολο! :-*εγώ ????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.353
- Πόντοι
- 22.785
Εσύ τι να γαμήσεις?με το κολο! :-*
Έχω καί μικρο πουλάκι, 7.8 cm μέ τό ζόρι !!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μου κατσε πριν τις πλαστικες ευτυχως.ποιος νομιζεις την επεισε να βαλει την φανελα του ριβαλντο?αν σου καθοταν μην την επαιρνες.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
[size=15pt]Προλαβαίνουν Σκόκο και Νέμεθ[/size]
Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να τεθούν οι Νάτσο Σκόκο και Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο Ούγγρος φορ έκαναν χθες θεραπεία λόγω μίας κάκωσης στην ποδοκνημική και ενοχλήσεων στον γλουτιαίο αντίστοιχα, αλλά σήμερα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά και να συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός περιμένει βελτίωση στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ) και έκανε παρατηρήσεις στην ανάλυση μέσω βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων τις λάθος θέσεις που έπαιρναν Σκόκο και Μπλάνκο. «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς την Κυριακή και η ήττα απαγορεύεται. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα για να μη μείνουμε εκτός στόχου», είπε στους παίκτες του.
Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να τεθούν οι Νάτσο Σκόκο και Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο Ούγγρος φορ έκαναν χθες θεραπεία λόγω μίας κάκωσης στην ποδοκνημική και ενοχλήσεων στον γλουτιαίο αντίστοιχα, αλλά σήμερα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά και να συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός περιμένει βελτίωση στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ) και έκανε παρατηρήσεις στην ανάλυση μέσω βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων τις λάθος θέσεις που έπαιρναν Σκόκο και Μπλάνκο. «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς την Κυριακή και η ήττα απαγορεύεται. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα για να μη μείνουμε εκτός στόχου», είπε στους παίκτες του.
Επισκέπτης
[size=15pt]Προλαβαίνουν Σκόκο και Νέμεθ[/size]
σερβοελληνα το παιρνεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65