hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχχχΠως κανετε ετσι μωρε...? Θα του δωσω εγω τον Ντιογκο!!!
με 10 Μυρια οκ?
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχχχΠως κανετε ετσι μωρε...? Θα του δωσω εγω τον Ντιογκο!!!
και ξαφνικά ένα αεράκι ελπίδας μου γαργάλησε τ'αρχίδιαΠως κανετε ετσι μωρε...? Θα του δωσω εγω τον Ντιογκο!!!
και ξαφνικά ένα αεράκι ελπίδας μου γαργάλησε τ'αρχίδια
Αυριο το κοβουμε στο χι το ματσακι...???και ξαφνικά ένα αεράκι ελπίδας μου γαργάλησε τ'αρχίδια
χλωμό το βλέπω. Άσε που θα τους πω να χάσουν επίτηδες μπας και σας γλιτώσουμεσκηστε τον γαυρο αρειανοι θελουμε τσου λου να πληρωσουμε τον δελλα και τον λυμπε.
τα λεγα στη γρια την περσονα απο περσυ να μην ανοιγεται με φιογκο,αλλααααα...Τσαμπα ρε!!! Για ποια μυρια μου λες τωρα???
τυπε δωσε μου τα μισα και παω να παιξω στοπερ εγω!σκηστε τον γαυρο αρειανοι θελουμε τσου λου να πληρωσουμε τον δελλα και τον λυμπε.
Δεν μου πάει καρδιά να δώκω κόντρα προγνωστικά για τον ΑΡΗ αλλά.........Αυριο το κοβουμε στο χι το ματσακι...???
Τι κοντρα μωρε? Λες και σου ειπα οτι θα φας 5 κανεις...Δεν μου πάει καρδιά να δώκω κόντρα προγνωστικά για τον ΑΡΗ αλλά.........
και ο νωντας που ειναι 100 κιλα πιο γρηγορα τα κανει.το θεμα ειναι οτι εσυ δεν εχεις ιστορικο.δεν εμεινες ελευθερος απο την ομονοια ας πουμε.τα λεγα στη γρια την περσονα απο περσυ να μην ανοιγεται με φιογκο,αλλααααα...
του κεφαλιου της ελεγε..τυπε δωσε μου τα μισα και παω να παιξω στοπερ εγω!
εκτος του οτι επαιζα εκει στα εφηβικα,κοβω και τον πουτσο μου οτι το 50αρι και το 100αρι τα κανω ταχυτερα απο το δελλα!
εννοω οτι βλεπω να χανουμε. Είχες δεν είχες με έκανες και το ξεστόμισα σκατόγαυρεΤι κοντρα μωρε? Λες και σου ειπα οτι θα φας 5 κανεις...
Οτι καλύτερο έχει συμβεί στην ιστορία του συλόγουρε παιδιά,μιας κι εσεις ασχολείστε λίγο παραπάνω λύστε μου μια απορία:
Κάπου διάβασα οτι ο Δέλλας δήλωσε οτι θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ, αυτό είναι καλό??
αν τον γουσταρεις ειναι.ρε παιδιά,μιας κι εσεις ασχολείστε λίγο παραπάνω λύστε μου μια απορία:
Κάπου διάβασα οτι ο Δέλλας δήλωσε οτι θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ, αυτό είναι καλό??
Οτι καλύτερο έχει συμβεί στην ιστορία του συλόγου
Για χαζούς ψάχνεις????εδω που τα λεμε παντως απο τον καραφλο καλυτερα δελλας..
εξαλλου 1 χρονο μικροτερος ειναι ο μαλακας και παιρνει και 800...
βεβαια το θεμα ειναι πως δε βλεπω τον καραφλα να αφηνει τα 800.
εγω?Για χαζούς ψάχνεις????
Τι κοντρα μωρε? Λες και σου ειπα οτι θα φας 5 κανεις...