Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλη κληρωση... να ξεκινησουμε επιτελους κ μια φορα με νικη στην πρεμιερα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενώ άμα παίζαμε με τα πολυαγαπημένα μας ξαδέλφια στην Τούμπα,θα ξέραμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα κ ποιο θα ήταν αν έπαιζε ΠΑΟΚ-Γαύρος. :grin: :grin: :grin:

Ξάδελφε,αύριο περιμένω νέα σου ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Ολά καλά μάγκες;Ελα κ έχουμε πρεμιέρα με την βασίλισσα του Βορρά-ευτυχώς πρώτο ματς έξω,γιατί θα αναγκαζόμουν να τελειώσω τις διακοπές μου κανά-δυο μέρες νωρίτερα.Πάντως στο καπάκι την Τετάρτη μετά την Βέροια θα έχουμε τον επαναληπτικό των προκριματικών.Εκ πρώτης βλέπω ότι έχουμε εύκολο πρόγραμμα κ τα 2 ντερμπι εντός στον 2ο γύρο-πράγμα σημαντικό κατ'εμέ.

Νίκο σου τηλεφωνούσα το βράδυ αλλά το χες κλειστό.Πες μου με P.m. τι με ήθελες.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα και απο μενα ...
μια ερωτηση σχετικα με τον επαναληπτικο των προκριματικων του champions legue.
απο οτι ξερω ειναι 28 η 29 αυγουστου.τριτη η τεταρτη.
ξερει κανεις ποτε θα αποφασιστει η ακρινης ημερομηνια?
για να δουμε ποτε θα γυρισουμε απο τισ διακοπες?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ασε το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ.Το πρώτο ματς θα είναι 14/15 Αυγούστου.Το δεύτερο θα είναι 28/29 Αυγούστου.Αν το πρώτο είναι εντός μέσα δηλαδή στον Δεκαπενταύγουστο....απλά τον ήπιαμε.Θα είμαι Κρήτη τότε κ βέβαια πολλοί από εμάς θα είμαστε εις τας παραλίας.Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα κ σίγουρα κ η ίδια η ομάδα ,γιατί εννοείται ότι πολλοί θα προτιμήσουν να μείνουν εις τας εξοχάς ,παρά να τρέχουν Δεκαπενταυγουστιάτικα στα γήπεδα.Πάντως κάνε υπομονή.Θα ξέρουμε στις αρχές Ιουλίου τι θα γίνει.

Ανανέωσες στην 4 panagi;

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυριο παω να ανανεωσω...(φορτος εργασιας βλεπεις)
δεν υπηρχε θεμα ετσι και αλλιως ...
η θεση ειναι εκει και με περιμενει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οπότε αδελφέ θα γνωριστούμε φέτος,είμαστε κ στις ίδιες πολεμίστρες θα βλεπόμαστε συχνά κ θα ανταλλάσουμε απόψεις.Εν αρχή με το ματς με την Λάτσιο στις 4/8 στο ΟΑΚΑ.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σιγουρα θα εχω την ευκαιρια να σας γνωρισω.
θα ειναι και η φροσω με την λατσιο? :2funny: :dancing:
(σχεδιαζω να την κανω για διακοπες 28 ιουλιου αλλα αμα ειναι να το καθυστερησω λιγο) :think: :boobies: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σου panagi,θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά κ εσένα κ τον Αλ Μπάντι.Ο καυλιάρης μου ο γκόμενος μου ο σκοτεινός, μου έχει πει τα καλύτερα για σένα.Θα σε γνωρίσω από κοντά με την Λάτσιο; :smitten:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:
παντως με τις μεταγραφες μοιαζει η κατασταση να εχει μπει σε τελμα.
ελλειψη ρευστου? :think:
ενας ενας οι στοχοι πανε αλλου. :think:
ακουω κιολας οτι ο νουνιες ειναι κοντα στο γαυρο και εχω τα νευρα μου.
τελικα νομιζω δεν επρεπε να παει ο ιλια στον γαυρο.τι τον θελαν?
μια χαρα δεν ηταν να κανονιζουν τις μεταγραφες ο λουβαρης με τον sir takis? :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περίμενε λιγο κ θα δούμε κ τον γαύρο.Κ τον Ρόμενταλ τον είχαν σίγουρο κ είδες τι έγινε.Πάντως τα περιθώρια στενεύουν για επιθετικούς.Από ότι φαίνεται πάντως ο Σορεντίνο θα είναι κ του χρόνου ο πορτιέρο μας.Εγώ λέω να έρθει η γυναίκα του μόνιμα στην Ελλάδα κ να λήξει το θέμα.Όταν δεν παέι ο Μωάμεθ στο βουνό....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
εμενα μου φαινεται οτι το συμβολαιο του σορε θα ληξει το 2010 κ ακομα στην αεκ θα ειναι μη σας πω πως θα ανανεωσει κιολας! ομαδα δεν βρισκει... τωρα περιμενω με αγωνια καναν επιθετικο γιατι καλος ο ριβαλντο κ σωστος προγραμματισμος αλλα μην καταληξουμε στο τελος να παιρνουμε αρων αρων καναν ντελιμπασιτς... εχουμε τεραστιο κενο μπροστα κ αν δεν καλυφθει σοβαρα την πατησαμε μαγκες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κινούμαστε να πάρουμε κ άλλον κεντρικό αμυντικό;συνωστισμό βλέπω στα στοπερ.

13.700 τα διαρκείας μέχρι χθες.Μάλλον θα βγάλω από την ψηφοφορία πάνω την επιλογή 10.000-15.000

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
νταρκ μονο 4 εχουμε μαζι με αλεξοπουλο που δεν ειναι κ σιγουρο αν θα κανει προετοιμασια κ ποσο ετοιμος θα ειναι.. ο δελλας 1 παιζει 10 δεν παιζει... παντως οπως προανεφερα ολα καλα μας πανε εκτος απο το θεμα των επιθετικων... καλυτερα ενα μικρο κενο στην αμυνα παρα να μεινουμε αοπλοι μπροστα... κ δεν ακουω κ τπτ να κινειται....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι,δεν μας έκανε κ ο Καπάνταης τρομάρα μας... :jerking:
Μας βλέπω του χρόνου να φωνάζουμε:

[move]Βάλε ένα γκολ κ ας πεθάνω,Καπετάνο-Καπετάαανο
[/move]

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ασκαράτε ο όγδοος!

Ο Φεντερίκο Ασκαράτε αποτελεί και τυπικά το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Αργεντίνος αμυντικός πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αφού έφτασε στα γραφεία της Ενωσης στις 12:20, υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα και φωτογραφήθηκε με τα "κιτρινόμαυρα".

Πηγή www.supersport.gr]www.supersport.gr[/url]

Πού πήγατε όλοι ρεεεεε; :rockon: :rockon: :rockon:

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
κ εγω αναρωτιεμαι που πηγαν ολοι! αντε ελπιζω να αξιζει αυτος ο ασκαρατε γιατι ουσιαστικα θα ειναι σαν μπακ απ του δελλα αν καταλαβαινω καλα απο τις περιγραφες.. ψηλος με καλες τοποθετησεις, ανεβαζει σωστα την μπαλα αλλα αργος... επειδη ο δελλας λοιπον 1 θα παιζει 10 δεν θα παιζει ελπιζω αυτος να βοηθησει κ βεβαια το νοημα ειναι να ειναι καλυτερος απο τον μορα που εφυγε! απο επιθετικο ομως δεν ακουω τπτ να κινειται κ ανησυχω... επιπλεον ελπιζω να μην ασχοληθουμε καθολου με τους αχρηστους πρωην παιχτες του γαυρου παππα κ ταραλιδη! δεν χρειαζομαστε τετοιες μετριοτητες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom