kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Τι χωράφι είναι αυτό
Το είχε παίξει "Χ" ο προδότης να βγάλει κι άλλα φράγκα!!!!Ρε πούστη στο 95 αλλαγή για ποιό λόγο, για να κρατήσουμε το σκόρ... Άντε και γαμήσου Μπάγεβιτς, τι ξεφτιλίκια είναι αυτά
Μη μιλάς μόνος σου γιατί μου θυμίζεις τον peniskiller
ΓΑΜΗΜΕΝΕ σουβλάκια να παρακαλάς άλλη φορά να παίζεις με τον γαύρο τις τελευταίες αγωνιστικές μήπως και σωθείς!
Γαμώ το σκατοχωριό σου ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ!!!
γραψ'τον στα παπαρια σουΓΑΜΗΜΕΝΕ σουβλάκια να παρακαλάς άλλη φορά να παίζεις με τον γαύρο τις τελευταίες αγωνιστικές μήπως και σωθείς!
Ήθελε να μας ανακοινώσει το φοβερό του πλάνο...και μάλλον να μας προετοιμάσει για την μετακόμιση του Σκόκο στην Παιανία!περα απο τα μπινελικια δεν καταλαβαινω τη χρονικη στιγμη της συνεντευξης...
πριν τα πλευ -οφ..να δεις γλεντια την κυριακη στο γηπεδο..
αν δεν κανει ηρωικη εξοδο ειναι ο πιο ηλιθιος ανθρωπος της γης.
Εστω..Ήθελε να μας ανακοινώσει το φοβερό του πλάνο...και μάλλον να μας προετοιμάσει για την μετακόμιση του Σκόκο στην Παιανία!
Σιγα ρε παπαρα !!!! Απο καθαρη ατυχια δεν κερδισε ο Κομποτης...ΓΑΜΗΜΕΝΕ σουβλάκια να παρακαλάς άλλη φορά να παίζεις με τον γαύρο τις τελευταίες αγωνιστικές μήπως και σωθείς!
Ξέρω κι εγώ...μπορεί να βιάζεται ο βάζελος να ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό!Εστω..
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ?