Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
επειδή έχω καποιους δεσμούς με την Ξάνθη,και μάλιστα πολύ κοντά στο περιβάλλον του Πανόπουλου,παίζεται αυτό που λες.Είναι διφορούμενες οι απόψεις.
Αδερφέ είχε βουήξει η Β. Ελλάδα από τις σχετικές φήμες...

Και εδώ που τα λέμε ο Πανό... έχει αποδείξει προ πολλού πως ο μόνος του Θεός είναι το χρήμα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποιος το γαμαει τον καραγκιοζη τον πανοπουτσο???
Πεοεπετης και πουστρακι..Καποια φουστα θα βρει να κρεμαστει απο πανω της και να συρθει...

Στα δικα μας,προδοτης μεχρι το φιναλε της σεζον(Αμερικανια :grin:)...
Το θεμα με τη μοργκαν φαινεται να λυνεται...Αντε να δουμε μηπως τελικα σκασει η μπομπα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν γουστάρω να ασχολούμαι πολύ με οικονομικά...αλλά πως γίνεται να σου χαρίζει μια τράπεζα 3,2 εκ.? Να πάω να πάρω  κι εγώ κάνα δάνειο... :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν γουστάρω να ασχολούμαι πολύ με οικονομικά...αλλά πως γίνεται να σου χαρίζει μια τράπεζα 3,2 εκ.? Να πάω να πάρω  κι εγώ κάνα δάνειο... :grin:
ξερω γω την πουτανα μου..
αυτοι πατανε στην αμεση καταβολη...
σε μια ομαδα που ο σοτος εχει γινει δευτερη φυση,τα σχολια μονο υποθετικα μπορουν να'ναι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ξερω γω την πουτανα μου..
αυτοι πατανε στην αμεση καταβολη...
σε μια ομαδα που ο σοτος εχει γινει δευτερη φυση,τα σχολια μονο υποθετικα μπορουν να'ναι
Ναι αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν σου χαρίζουν από τους τόκους...αλλά και από το κεφάλαιο!!!!
Τέλος πάντων ας επαναφέρουν οικονομικά την ομάδα εκεί που ήταν το 2004 και μετά να πάνε να γαμηθούν!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ναι αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν σου χαρίζουν από τους τόκους...αλλά και από το κεφάλαιο!!!!
Τέλος πάντων ας επαναφέρουν οικονομικά την ομάδα εκεί που ήταν το 2004 και μετά να πάνε να γαμηθούν!
αμην,και ας παρουν και το βατραχο που μας φορτωσαν στο κεφαλι..
υ.γ.αλλα 5 χρονια στον κουβα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερααααα

Συνημμένα

• Slobodan_Praljak.jpg
    Slobodan_Praljak.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 23

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ από μένα κ περαστικά στον Γκερέιρο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τα ξέρω ρε γατε καλά αυτά, αλλα νομίζω πως η μοναδική περίπτωση είναι να σου τα χαρίσει όταν μακροπρόθεσμα θα πάρει τουλάχιστον το αυτό ποσό... ή και λίγο μεγαλύτερο.
Εκτός και αν φυσικά ο Σταύρος έχει κανένα διαπραγμευτικό χαρτί στα χέρια του (πτωχευση) και το παίζει... Θα δούμε.
Καλημέρα και ας είναι με Βατραχό... θα τον στηρίξουμε μέχρι το τέλος...της σεζόν :grin:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποσο ηταν το δανειο?μηπως εχουμε δωσει 2-3 δοσεις?
δεν ξερω, περιεργο ειναι παντως

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Από επίθεση πάμε καλά, πάντως.

Αν επιστρέψει και ο Νέμεθ, θα τους ξεκολιάσουμε στα γκολ.

Το πρόβλημα είναι πίσω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ποσο ηταν το δανειο?μηπως εχουμε δωσει 2-3 δοσεις?
δεν ξερω, περιεργο ειναι παντως
Νομίζω ότι το συνολικό ήταν 9εκ.!Το σημερινό χρέος είναι γύρω στα 6.2εκ....αποκλείεται τα 3,2εκ. που "γλυτώνουμε" να είναι τόκοι!!!Ίσως να ισχύει και αυτό που γράφει ο Ινδιάνος!
Κάπου γράφτηκε ότι θα τους δίνουμε κάποιο μπόνους απά ετήσια έσοδα τα προσεχή χρόνια!Ότι θέλει γράφει ο καθένας...δεν βρίσκεις άκρη!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι Θρακομακεδόνες είναι μπουρδέλο, χωράφι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θα τα πουμε 28 μαρτιου μαγκα φωτεινε

Επισκέπτης
Αποχωρούν από την ΠΑΕ ΑΕΚ Γκούμας και Χατζηιωάννου, με το ποσοστό των μετοχών τους να μεταβιβάζεται στον Πέτρο Παππά.

Ο Γκίκας Γκούμας και ο Πόλυς Χατζηιωάννου αποχωρούν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του στον Πέτρο Παππά, ενώ καταβάλλουν σε μετρητά 2.170.000 ευρώ στην ΠΑΕ και 150.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική. Παράλληλα, παραχωρούν τραπεζικές εγγυήσεις ύψους 1.200.000 ευρώ για να εξοφληθούν στις τράπεζες ΑΣΠΙΣ και CITI BANK, δάνεια που έχει πάρει η ΑΕΚ. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Πέτρος Παππάς γίνεται πανίσχυρος στην μετοχική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Γκίκα Γκούμα, όπως δημοσιοποίηθηκε μέσω του "Nova ΣΠΟΡ FM":

"Η πρόταση που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2009 για την μεταβίβαση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ του συνόλου των μετοχών που είναι στον έλεγχο μου στην ΠΑΕ ΑΕΚ (περίπου 18%) δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης.

Κατόπιν τούτου και με δεδομένη την αποχώρηση μου από τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχωρήσαμε σε συμφωνία και μεταβιβάσαμε το ποσοστό αυτό στον κ. Πέτρο Παππά, ενεργοποιώντας παράλληλα την δέσμευση για άμεση καταβολή μετρητών (2,170,000 Ευρώ) στην ΠΑΕ καθώς και 150,000 για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Επιπλέον, αποφασίσαμε με τον κ. Πόλυ Χατζηωάννου να παραχωρήσουμε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1,200,000 Ευρώ που είχαμε δώσει στις τράπεζες Αspis και Citibank, ώστε να εξοφληθούν προς τις τράπεζες αυτές ισόποσα δάνεια που έχει λάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά τα χρόνια της συμμετοχής μας στην ΑΕΚ πορευτήκαμε αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς ιδιοτέλεια ή διάθεση προσωπικής προβολής. Αυτός ο κύκλος έφτασε η ώρα να κλείσει.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην επόμενη διοίκηση του κ. Αδαμίδη κάθε επιτυχία και να φέρει την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει και που ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτζής.

Με εκτίμηση “

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ασχολήσου με το μπουρδελάκι σου!  :birdman:

Stories

Νέο!