Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απαπα τι κάνει η στέρηση.......

κλάψτε με μεζεκλίκι γάβρο τηγανητό. :pipa2:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
χαλαρώστε παίδες, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε με ύφος...
αυτοσυγκεντρωση και πίστη τίποτα άλλο  :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επαναλαμβάνω.
στ αρχίδια μου να κερδίσετε.
αρκεί να χάνει ο ολυμπιακός το πρωτάθλημα για πάντα. :fuck1:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

[move]ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΛΑΓΟΥΣ :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
αυτό καταγράφεται.....φταίμε εμείς που θέλουμε να είμαστε ευγενικοί μαζί σας......πέστε τα τώρα όλα....την κυριακή το βράδυ να δω........εγώ πάντως θα παραμείνω ευγενη΄ς μαζί σας.......για πόσο ακόμα δεν ξερω μόνο......μιά..δυό...τρείς μερες...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αυτό καταγράφεται.....φταίμε εμείς που θέλουμε να είμαστε ευγενικοί μαζί σας......πέστε τα τώρα όλα....την κυριακή το βράδυ να δω........εγώ πάντως θα παραμείνω ευγενη΄ς μαζί σας.......για πόσο ακόμα δεν ξερω μόνο......μιά..δυό...τρείς μερες...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θα σε περιμένω εγω εδω...Θα έχω ..βαρδια στο "χανουμικο"!! :s&m_2: :s&m_2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αστους να χαρούνε τώρα που μπορούνε.....
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λαγος την φτερη κουναγε
κακο του κεφαλιου του

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Να δουμε,θα πληρωθουν οι παικταραδες μας σημερα,ή παπαρια παλι..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που δεν αντεχω ειναι η αλαζονεια
ποσο μαλλον οταν αυτη εκπεμπεται απο πουθεναδες.Βγαινει ο αλβανος ο νιομπλιας και λεει <<Δεν ειναι ευκολη η αεκ>>.Αυτο θα'λειπε με στοπερ το βυντρα και το σαριεγκι να την εβρισκε και ευκολη.Με ενα νταμπλ σε 14 χρονια,εχουν το θρασσος να υποτιμουν και να χλευαζουν..Μια ομαδα που κερδισε εκει που αυτοι χασαν απο τη συγγρου..Σκατοφλωροι_Λαγοι.

Εμένα αυτή η κατάσταση στον ΠΑΟ μου θυμίζει λίγο την εποχή '94 - '96, όταν είχαν διώξει τον Όσιμ και ανέλαβε ο "Μπουμπλής" (  :grin: ). Είχε βρει την ομάδα έτοιμη από τον Όσιμ, έκανε ο Ρότσα 2-3 σωστές διορθωτικές κινήσεις, είχε καλές σχέσεις με τους παίχτες, αντίθετα με τον Όσιμ, και ξαφνικά έγινε υπερπροπονητής, ο "πουθενάς". Κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται και με τον Νιόμπλια. Ξαφνικά έγινε προπονηταράς.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χ το βλέπω το παιχνιδάκι και όλοι ευχαριστημένοι! :rolleyes:

Βάσει ιστορικών στοιχείων, κάθε φορά που πάμε σε ντέρμπυ με τον ΠΑΟ εφησυχασμένοι "ότι βολευόμαστε και οι 2 με το χ", τρώμε πούτσα.

Ο ΠΑΟ αν μπορεί να μας ρίξει 5 την Κυριακή, δεν θα διστάσει, πίστεψέ με. Ελπίζω οι μαλάκες οι δικοί μας - και δεν εννοώ τους παίχτες - να μην κάνουν το λάθος να θεωρήσουν το παιχνίδι "φιλικό".

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βάσει ιστορικών στοιχείων, κάθε φορά που πάμε σε ντέρμπυ με τον ΠΑΟ εφησυχασμένοι "ότι βολευόμαστε και οι 2 με το χ", τρώμε πούτσα.
την τελευταια φορα που θα σηκωναμε κουπα εκανε αλαγη ο βατραχος τον τσαρτα και εβαλε τον αγορογιαννη  :S

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
καλησπέρα στα χανουμια

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
την τελευταια φορα που θα σηκωναμε κουπα εκανε αλαγη ο βατραχος τον τσαρτα και εβαλε τον αγορογιαννη  :S
το θυμάμαι σαν τώρα. Στην 35 ήμουν. Ενα πρωτάθλημα δικό μας και με ότι γινόταν τότε με το εάν θα μείνει ή θα φύγει, είχαμε γίνει μπάχαλο. Είμασταν καλύτερη ομάδα και κατεβήκαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αμυντικά χωρίς λόγο και το φάγαμε από τον Μπορέλι εάν θυμάμαι καλά.
Αστα να πάνε...
Μετά από 3 εβδομάδες έριξαν 7 στον Απόλλωνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom