1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
απαπα τι κάνει η στέρηση.......
κλάψτε με μεζεκλίκι γάβρο τηγανητό.
απαπα τι κάνει η στέρηση.......
αυτό καταγράφεται.....φταίμε εμείς που θέλουμε να είμαστε ευγενικοί μαζί σας......πέστε τα τώρα όλα....την κυριακή το βράδυ να δω........εγώ πάντως θα παραμείνω ευγενη΄ς μαζί σας.......για πόσο ακόμα δεν ξερω μόνο......μιά..δυό...τρείς μερες...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[move]ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΛΑΓΟΥΣ [/move]
Θα σε περιμένω εγω εδω...Θα έχω ..βαρδια στο "χανουμικο"!!αυτό καταγράφεται.....φταίμε εμείς που θέλουμε να είμαστε ευγενικοί μαζί σας......πέστε τα τώρα όλα....την κυριακή το βράδυ να δω........εγώ πάντως θα παραμείνω ευγενη΄ς μαζί σας.......για πόσο ακόμα δεν ξερω μόνο......μιά..δυό...τρείς μερες...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αυτό καταγράφεται.....φταίμε εμείς που θέλουμε να είμαστε ευγενικοί μαζί σας......πέστε τα τώρα όλα....την κυριακή το βράδυ να δω........εγώ πάντως θα παραμείνω ευγενη΄ς μαζί σας.......για πόσο ακόμα δεν ξερω μόνο......μιά..δυό...τρείς μερες...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αυτο που δεν αντεχω ειναι η αλαζονεια
ποσο μαλλον οταν αυτη εκπεμπεται απο πουθεναδες.Βγαινει ο αλβανος ο νιομπλιας και λεει <<Δεν ειναι ευκολη η αεκ>>.Αυτο θα'λειπε με στοπερ το βυντρα και το σαριεγκι να την εβρισκε και ευκολη.Με ενα νταμπλ σε 14 χρονια,εχουν το θρασσος να υποτιμουν και να χλευαζουν..Μια ομαδα που κερδισε εκει που αυτοι χασαν απο τη συγγρου..Σκατοφλωροι_Λαγοι.
Χ το βλέπω το παιχνιδάκι και όλοι ευχαριστημένοι!
την τελευταια φορα που θα σηκωναμε κουπα εκανε αλαγη ο βατραχος τον τσαρτα και εβαλε τον αγορογιαννη :SΒάσει ιστορικών στοιχείων, κάθε φορά που πάμε σε ντέρμπυ με τον ΠΑΟ εφησυχασμένοι "ότι βολευόμαστε και οι 2 με το χ", τρώμε πούτσα.
Ελα ρε.Αυτοι παιζουν καλυτερα απληρωτοιΝα δουμε,θα πληρωθουν οι παικταραδες μας σημερα,ή παπαρια παλι..
το θυμάμαι σαν τώρα. Στην 35 ήμουν. Ενα πρωτάθλημα δικό μας και με ότι γινόταν τότε με το εάν θα μείνει ή θα φύγει, είχαμε γίνει μπάχαλο. Είμασταν καλύτερη ομάδα και κατεβήκαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αμυντικά χωρίς λόγο και το φάγαμε από τον Μπορέλι εάν θυμάμαι καλά.την τελευταια φορα που θα σηκωναμε κουπα εκανε αλαγη ο βατραχος τον τσαρτα και εβαλε τον αγορογιαννη :S
τότε δεν είχε χάσει πέναλτυ ο Σαραβάκος?την τελευταια φορα που θα σηκωναμε κουπα εκανε αλαγη ο βατραχος τον τσαρτα και εβαλε τον αγορογιαννη :S
τότε δεν είχε χάσει πέναλτυ ο Σαραβάκος?
ναι ρε. Ο Σαραβάκος έπαιζε με την ΑΕΚ τότε
ελα ρε λιακο μη με τρελενειςτότε δεν είχε χάσει πέναλτυ ο Σαραβάκος?