You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (11 μέλη και 73 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
70.000 ΧΑΝΟΥΜΙΑ αύριο στο ΟΑΚΑ θα χοροπηδάμε σαν τα κατσίκια,ΧΑΜΟΣ θα γίνει.Μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε.Ε ρε κ κερδίσουμε ,τι έχει να γίνει.Του κολυμπυθρόξυλου το κάγκελο > 0
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Η κοράκλα του sonyp9000 φαίνεται ότι θα πάει μπροστά.SEXY BRUNO OEEE,OE,OEEOE,OEO,OEO,EOEO
τα παιδια σου τι ομαδα ειναι ξαδελφακι?
ντρέπομαι που το λέω αλλά ο γυιός μου βγήκε γαύρος.. μάλλον κάποια βρωμιά εκανε η γυναίκα μου.. οσο για την κόρη μου αλλο ανέκδοτο.. υποστηρίζει όποια ομάδα έχει πιό ωραίους παίκτες (θηλυκο γαρ)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ντρέπομαι που το λέω αλλά ο γυιός μου βγήκε γαύρος.. μάλλον κάποια βρωμιά εκανε η γυναίκα μου.. οσο για την κόρη μου αλλο ανέκδοτο.. υποστηρίζει όποια ομάδα έχει πιό ωραίους παίκτες (θηλυκο γαρ)
Οπότε εμείς που έχουμε τον Καπάνταη κ τον Τόζερ θα μας προτιμήσει η κόρη του ξαδέλφου.
οχι ρε φιλε!!!!!!!!! :'(
υπομονη - σκεψου οτι θα μπορουσε να ειναι και κνιτης...
και τους πιο ΩΡΑΙΟΥΣ φιλαθλους π.χ. εμενα - dark (ΝΙΚ sorry αλλα δεν σε 'χω δει..ακομα...)Οπότε εμείς που έχουμε τον Καπάνταη κ τον Τόζερ θα μας προτιμήσει η κόρη του ξαδέλφου.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
ντρέπομαι που το λέω αλλά ο γυιός μου βγήκε γαύρος..
Αυτά είναι οικογενειακά δράματα...!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
οχι ρε φιλε!!!!!!!!! :'(
υπομονη - σκεψου οτι θα μπορουσε να ειναι και κνιτης...
Κνίτης;;Παναγία μου βόηθα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το Σάββατο ,ειδικά στο Α' ημίχρονο είδα μια από τις πιο ωραίες ΑΕΚ όλων των εποχών.Κάνανε ντού από παντού.Νόμιζες ότι παίζαμε με 20.Κάτι μου λέει ότι αύριο ξημερώνει μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ κ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Κνίτης;;Παναγία μου βόηθα
Θα το είχα απολύσει το κωλόπαιδο..
και τους πιο ΩΡΑΙΟΥΣ φιλαθλους π.χ. εμενα - dark (ΝΙΚ sorry αλλα δεν σε 'χω δει..ακομα...)
ρε σεις.. θα στείλω εισαγγελέα.. ή καλύτερα μία ορδή από συνφιλάθλους του αγαπημένου μου (Μ)ΠΑΟΚ να υπερασπισθούν την οικογενειακή μου τιμή..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα το είχα απολύσει το κωλόπαιδο..
Εγώ θα το είχα σκοτώσει
Εγώ θα το είχα σκοτώσει
ασε δε που τώρα στην σχολή του την έχει πέσει από κοντά μία ΠΑΣΟΚΑ.. του είπα "παιδί μου πρεπει να φανείς αντάξιος της οικογενειακής παράδοσης και να την πηδήξεις πάραυτα"
ηταν γενικη παρατηρηση - οχι προσωπικη (αν και οντως ειμαστε κουκλακια!!)
δεν μπορώ να εκφέρω γνωμη επ αυτού.. δεν έχω ακόμη φτάσει σε ηλικία αλλαγής γούστου..
ασε δε που τώρα στην σχολή του την έχει πέσει από κοντά μία ΠΑΣΟΚΑ.. του είπα "παιδί μου πρεπει να φανείς αντάξιος της οικογενειακής παράδοσης και να την πηδήξεις πάραυτα"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις