gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και ο Χατζημούσιας ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση!ο ψηφοφορος του πατερα και ο αδαμαντιδης,ο νεος μας προεδρας !!!
ο καθενας θα εκπροσωπει 6 μετοχους!!!
Και ο Χατζημούσιας ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση!ο ψηφοφορος του πατερα και ο αδαμαντιδης,ο νεος μας προεδρας !!!
ο καθενας θα εκπροσωπει 6 μετοχους!!!
λες αυτος να υπογραψει για το σκοκκο??Και ο Χατζημούσιας ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση!
Να τον απολύσουν και επί τόπου!λες αυτος να υπογραψει για το σκοκκο??
υ.γ.αν ειναι για τρια ατομα,δεν πηγαιναν στην πιτσαρια του ντουγιαν στην ερυθραια??
Τι διαολο θελαν??
Μήπως έχεις την καρτούλα diners?
την εκοψα απο το καλοκαιρι,γιατι μου τη γαμαγε συνεχεια!!Μήπως έχεις την καρτούλα diners?
Τι?Έχετε κι εσείς ΠΑΟΚ diners?μπα είναι φορτωμένη... έδωσα λεφτά στον ΠΑΟΚ..
Σε πήραμε χαμπάρι κι εσένα!Πες ότι "έφυγε" ο ντέμης και απογοητεύτηκες!την εκοψα απο το καλοκαιρι,γιατι μου τη γαμαγε συνεχεια!!
Τι?Έχετε κι εσείς ΠΑΟΚ diners?
οχι,επειδη δεν πηρε μαζι τους φιλους του τα'χω παρει!!!Σε πήραμε χαμπάρι κι εσένα!Πες ότι "έφυγε" ο ντέμης και απογοητεύτηκες!
Απέλαση τώρα!μπααα.. εμείς φτωχαδάκια είμαστε.. εγώ όμως είμαι μετανάστης (στην πρωτεύουσα) και έχω ...
Απέλαση τώρα!
Μην λες μεγάλες κουβέντες!Δες ποιος προμοτάρει την κίνηση Αδαμίδη!οχι,επειδη δεν πηρε μαζι τους φιλους του τα'χω παρει!!!
Δεν θέλουμε μετανάστες!Ας σε υπερασπιστεί ο πλέζουρας!ρε σύ τον ξάδελφο σου ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν θέλουμε μετανάστες!Ας σε υπερασπιστεί ο πλέζουρας!
τι??εννοεις πως ο ντεμης επηρεαζει ακομα καταστασεις στην ΠΑΕ??Μην λες μεγάλες κουβέντες!Δες ποιος προμοτάρει την κίνηση Αδαμίδη!
τι??εννοεις πως ο ντεμης επηρεαζει ακομα καταστασεις στην ΠΑΕ??
δεν υπαρχει περιπτωση..
Εγώ απορώ γιατί δεν παραιτείται ο βάτραχος από μόνος του....εκτός αν δεν ξέρουν και οι ίδιοι οι αμέτοχοι τι θέλουν να κάνουν...πράγμα πολύ πιθανό!