Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο ψηφοφορος του πατερα και ο αδαμαντιδης,ο νεος μας προεδρας !!! :2funny: :2funny:
ο καθενας θα εκπροσωπει 6 μετοχους!!! :grin: :grin: :zfuck: :zfuck:
Και ο Χατζημούσιας ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και ο Χατζημούσιας ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση! :2funny:
λες αυτος να υπογραψει για το σκοκκο?? :2funny: :2funny:
υ.γ.αν ειναι για τρια ατομα,δεν πηγαιναν στην πιτσαρια του ντουγιαν στην ερυθραια?? :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε μαγκες,προχτες με πηραν τηλεφωνο απο την ΠΑΕ.. :o
Το σηκωσε η δικια μου,ωντας απων,και της ειπαν πως θα με παρουν τηλ στο κινητο!!
Παρολα αυτα δεν με πηραν,και εχει φαγωθει και αυτη να της πω τι ηθελαν(γκομενα ηταν η τηλεφωνητρια :headbang:)!!!
Παλι καλα που την κανει για νιου γιορκ αυριο και ησυχαζω για 5 μερες...Ξεφυγα :grin:
Λες να'χουν τη μαπα μου σε κανα βιντεακι απ'αυτα του ρουφ??  :2funny: :2funny:
Τι διαολο θελαν?? :tickedoff: :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μήπως έχεις την καρτούλα diners?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μπα είναι φορτωμένη... έδωσα λεφτά στον ΠΑΟΚ..
Τι?Έχετε κι εσείς ΠΑΟΚ diners? :cheesy:
την εκοψα απο το καλοκαιρι,γιατι μου τη γαμαγε συνεχεια!! :headbang: :headbang:
Σε πήραμε χαμπάρι κι εσένα!Πες ότι "έφυγε" ο ντέμης και απογοητεύτηκες! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τι??εννοεις πως ο ντεμης επηρεαζει ακομα καταστασεις στην ΠΑΕ?? :new_shocked: :tooth: :tooth: :tooth: :cussing: :cussing:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγώ απορώ γιατί δεν παραιτείται ο βάτραχος από μόνος του....εκτός αν δεν ξέρουν και οι ίδιοι οι αμέτοχοι τι θέλουν να κάνουν...πράγμα πολύ πιθανό!  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγώ απορώ γιατί δεν παραιτείται ο βάτραχος από μόνος του....εκτός αν δεν ξέρουν και οι ίδιοι οι αμέτοχοι τι θέλουν να κάνουν...πράγμα πολύ πιθανό!  :2funny:
δεν υπαρχει περιπτωση..
αν δεν τον διωξουν,δε φευγει.
Αλλα τα'λεγα και πρριν..Να φυγει και να'ρθει ο μουρινιο του αγιου ορους δεν ειναι λυση κατ'εμε..
Δεν μπορει να μην το ξερουν οι αμετοχοι.Το επιχειρημα τον διωχνουμε,γιατι δεν μας κανει καταρεει αμεσως,μολις φερουν τον πατερ..Για μενα αν τον διωξουν,ουσιαστικα μπαινουμε και με τη βουλα στην εποχη της 2τερης ταχυτητας...με εναν προπονητακο,που δε θα'χει απαιτησεις,ερεισμα στον κοσμο(ας μη γελιωμαστε,σε μεγαλη μεριδα εχει ερεισμα ο προδοτης),και θα χορευει οπως του βαρανε!!! :( :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έτσι είναι...αλλά για να τον διώξουν και να φέρουν κάποιο σοβαρό προπονητή θα πρέπει να επενδύσουν κιόλας...πράγμα που δεν έχουν σκοπό να κάνουν!
Απλά εγώ βλέπω ότι υπάρχουν αντίθετες γνώμες για το θέμα προπονητή και γι' αυτό ίσως σφυρίζει αδιάφορα ο κουάξ!Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις Παππά πριν από λίγο...

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Παππά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

«Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με σωστές ενέργειες αλλά όχι εν μέσω πολεμικής κατάστασης. Δεν πρέπει να γίνονται βεβιασμένες και επιθετικές κινήσεις, υπάρχουν δυνατότητες να σωθεί η ομάδα αλλά όχι με βεβιασμένες κινήσεις, οι οποίες μαζί με πολεμικές ενέργειες μπορούν να αποβούν εις βάρος της ΑΕΚ»

Πρέπει να έχει χεστεί βέβαια και λίγο από την τελευταία επίσκεψη! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom