Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο νικολακης σε νεες περιπετειες..

Kostas
Tselemba
ΑΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ, ΔΕ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
ΝΑΙ ΡΕ. ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ 3 ΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΡΟΣΤΕΡ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΣΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ; ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ; ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ; ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ; ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΒΡΗΣΚΕΤΕ; ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ; ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.
ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ.
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

ADELFE MOY EXEIS DIKIO BARETHIKA NA LEME TA AYTONOHTA.
AN ONTOS EINAI ETSI EGO THA EPISTREPSO TIN KARTA MOY SISTIMENI, DEN PAEI ALLO KOYRASE AYTI H KATASTASI.
ARE KONTE TI MAS EKANES STIN OMADA ME AYTOYS POY KOYBALISES?
KAI MIN KSEXASETE TO SIMBOLEO TOY NEOY PROPONITI NA EINAI 4ETES, EXOYME LEFTA GIA APOZIMIOSI.

ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
xaaxax αυτον διαβαζα και εγω τωρα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως δεν ειναι και πολυ μακρια απ'την αληθεια ο φιλος..
αν εξαιρεσεις βεβαια το <<με τον ντουσαν δεν εχουμε κανενα προβλημα>>

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΑΥΤΗ ειναιη αληθεια ρε
μονο ο μουρινιο καλυτερος του βατραχα
καλα οκ..
και εγω δε συμπαθω τον προδοτη,αλλα κοιταω πρωτα την ομαδα...
αν εσυ πιστευεις οτι το κυριο προβλημα μιας ομαδας,που θα κανει την τριτη εξαναβολης γ.σ. με αντιπροσωπους-αδειες καρεκλες και με τον κοσμο να ειναι ετοιμο να εκραγει απ'εξω,ειναι ο μπαεβιτς,i rest my case...

Επισκέπτης
lao
ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΡΕ ΤΙΓΡΗ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
35000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΚΩΨΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΕΚ.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ?
ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΣΑΜΠΑ...ΑΠΟ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΩΣ...

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παίδες τί καθόμαστε και συζητάμε τώρα...
Ό,τι και να λέμε προπονητής που ήταν στην ομάδα από την προηγούμενη σεζόν και μέσα Οκτωβρίου η ομάδα είναι εκτός ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΥ, ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ... Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτό θα είχε συμβεί από τον Οκτώβριο. Μόνο στην ΑΕΚ καθόμαστε και οσιοποιούμε τον Βάτραχο. Και μην ακούω μαλακίες... Κανείς δεν τον έκραξε και δεν τον ενόχλησε τόσο καιρό από τους αντιπαθούντες. Όσο για την αποζημίωση ας μας δείξει πόσο πολύ την αγαπάει την ΑΕΚ και ας αποδείξει στον εαυτό του κυρίως πως είναι ακόμα προπονητής υπολογίσιμος... Ήθελε και να συνταξιοδοτηθεί από την ΑΕΚ..... :jerking:
Σταύρο μην ακούς κανένα!!!!
Από κάπου πρέπει να αρχίσουν οι αλλαγές.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απαντησε στο πουστρακι γαμω τον βατραχα τους..
σιγα ρε να μην μπω στο σιτε του χρηματοδοτουμενου ποτε απο τον εναν και ποτε απο τον αλλον
εδω εκανε γκαλοπ ο μαλακας για το ποιος ειναι καλυτερος προπονητης και ο σαντος γαμουσε τον κουαξ  :pipa1:, το ακυρωσε και το ξαναρχισε την αλλη μερα εχοντας παρει τα μετρα του

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Παντως δεν ειναι και πολυ μακρια απ'την αληθεια ο φιλος..
hitman εγώ το θέμα το βλέπω καθαρά αγωνστικά χωρίς '96 και προδοσίες και τέτοια.
Πες ότι η ΠΑΕ ήταν στην ίδια κατάσταση που ήταν και σήμερα, με τα ίδια προβλήματα ακριβώς και είχαμε προπονητή τον Σάντος ή τον Δώνη ή τον οποιονδήποτε. Με την εικόνα που παρουσιάζει αγωνιστικά η ομάδα, τι θα λέγαμε? Να μείνει ή να φύγει? Αν και για μένα το κυριότερο πρόβλημα ειναι οι σχέσεις του με τους περισσότερους παίκτες που είναι αναμφισβήτητα κακές. Δεν μπορεί να έχει τον Τζιμπούρ 3 μήνες εκτός ομάδας και να βγαίνει και να μας λέει ότι δικαιώθηκε με τον Τζιμπούρ. Δεν μπορεί να βγαίνει δημόσια και να ξεφτιλίζει όλους τους παίκτες λέγοντας ότι είναι τρίτες επιλογές!! Δεν γίνονται πουθενά αυτά.
Οταν σε μια ομάδα υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις προπονητή και παικτών, πάντα ο προπονητής φεύγει. Και μιλάμε για πρόβλημα με το 90% των παικτών. Δεν σου λέω να πάρουμε πρωτάθλημα αλλά όχι και να είμαστε στην 9η θέση με συντελεστή γκολ ίδιο με αυτά που έχουμε φάει. η ΑΕΚ ακόμα και επί Ζαφειρόπουλου (όσοι είναι στην ηλικία μου τα θυμούνται) έπαιζε πολύ καλύτερα. Και το 2004 όταν είχε επιστρέψει με παικταράδες τότε, δεν είχε κάνει τ'ίποτα αν και δέχομαι ότι τότε υπήρχε μεγάλη διαμάχη με την original. Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που κάνει για την ΑΕΚ. Ελεος. Το θέμα είναι οι α-μέτοχοι να σπρώξουν λεφτά και να κάνουν το καθήκον τους για την ομάδα. Εάν δεν το κάνουν να πάνε να ........
Αυτή είναι η γνώμη μου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε παίδες τί καθόμαστε και συζητάμε τώρα...
Ό,τι και να λέμε προπονητής που ήταν στην ομάδα από την προηγούμενη σεζόν και μέσα Οκτωβρίου η ομάδα είναι εκτός ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΥ, ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ... Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτό θα είχε συμβεί από τον Οκτώβριο. Μόνο στην ΑΕΚ καθόμαστε και οσιοποιούμε τον Βάτραχο. Και μην ακούω μαλακίες... Κανείς δεν τον έκραξε και δεν τον ενόχλησε τόσο καιρό από τους αντιπαθούντες. Όσο για την αποζημίωση ας μας δείξει πόσο πολύ την αγαπάει την ΑΕΚ και ας αποδείξει στον εαυτό του κυρίως πως είναι ακόμα προπονητής υπολογίσιμος... Ήθελε και να συνταξιοδοτηθεί από την ΑΕΚ..... :jerking:
Σταύρο μην ακούς κανένα!!!!
Από κάπου πρέπει να αρχίσουν οι αλλαγές.
με τους περσινους παικτες θα εβλεπες την αεκ φετος...
σκεψου τι εγληματα εγιναν το καλοκαιρι,ποιοι φυγαν-ποιοι ηρθαν και ελα να μου πεις για ευθυνες προπονητη..
οταν εχεις κοφτη το ενσαλιβα και το μακκο και στοπερ το τζεραλντο,μονο ως ανεκδοτο μπορεις να λες πως πας για τιτλο...
οταν ο βαζελος σκαει 20Μ και εσυ βγαζεις και 3,τα συμπερασματα δεν ειναι δυσκολο να βγουν για οποιον σκεπτεται νηφαλια.
μια ομαδα απληρωτη,χιλιοχυμενη απο διαιτησιες και με μετοχους δια αντιπροσωπειας δεν μπορει παρα να γινεται αντικειμενο χλευασμου και ειρωνιας...
προσωπικα αν δε φυγουν αυτοι οι ανθρωποι απο την αεκ,εγω τελειωσα απο νοβες,μπουτικ διαρκειας και λοιπα...

εδω και ενα μηνα τα'χω κοψει ολα!!!!!!!
σιγα ρε να μην μπω στο σιτε του χρηματοδοτουμενου ποτε απο τον εναν και ποτε απο τον αλλον
εδω εκανε γκαλοπ ο μαλακας για το ποιος ειναι καλυτερος προπονητης και ο σαντος γαμουσε τον κουαξ  :pipa1:, το ακυρωσε και το ξαναρχισε την αλλη μερα εχοντας παρει τα μετρα του
καλα ο κετσε απο την αρχη ελεγε οχι στον μπαγιεβιτς.....
τα'χεις μπλεξει....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πιστευει καποιος οτι με το ροστερ το φετινο η αεκ χτυπαγε τιτλο??
Αν ναι ας το αναλυσει...Να γελασουμε και λιγο..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πιστευει καποιος οτι με το ροστερ το φετινο η αεκ χτυπαγε τιτλο??
Αν ναι ας το αναλυσει...Να γελασουμε και λιγο..
με το φετινο ροστερ?
αν διαχειριζονταν αλλοιως οι μεταγραφες το καλοκαιρι και το εμψυχο -μη ποιοτικο κατα τον πολυνικη - δυναμικο καλυτερα, σιγουρα δεν θα ειμαστε -19

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα ο κετσε απο την αρχη ελεγε οχι στον μπαγιεβιτς.....
τα'χεις μπλεξει....
τωρα τι κανει φιλε και τι γραμμη ακολουθει
για ανθρωπους που τους ξερω προσωπικα αστο καλυτερα
μπας και ζητησε καμια συγνωμη για το σοτο που πουλουσε τοσους μηνες με τον μπομπ κοζωνη?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
με το φετινο ροστερ?
αν διαχειριζονταν αλλοιως οι μεταγραφες το καλοκαιρι και το εμψυχο -μη ποιοτικο κατα τον πολυνικη - δυναμικο καλυτερα, σιγουρα δεν θα ειμαστε -19
1)με μπατζετ 0,ποιον φερνεις νικο??
τον εσσιεν???
ή με 700 χιλιαρικα κυκλοφορουν καλυτεροι παικτες του μακκο και του λεοναρντο??
2)οταν σου πουλανε τον καλυτερο παικτη σου 22 αυγουστου,ζητας τον Ταμας και σου φερνουν το αργεντινικο μοσχαρι που ακουει στο ονομα αρτσε,παλι ο προδοτης φταει??
3)οταν σε εχουν χιλιοχυσει οι διαιτητες και ο καθε παπαριδης κανει επιδειξη δυναμης στην αεκ,παλι ο προπονητης φταιει??
4)εσυ θεωρεις πως με εξαιρεση 2-3 παικτες σου,οι λοιποι θα περναγαν εξω απο την παιανια???

Κι για να τελειωνω...Στα @@ μου τον γραφω...Πεθανε το 96 και με νεκρους δεν ασχολουμαι..Αλλα η λογικη βρηκαμε ενα μαλακα ας τα φορτωσουμε ολα,δεν μου παει.-

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
με τους περσινους παικτες θα εβλεπες την αεκ φετος...
σκεψου τι εγληματα εγιναν το καλοκαιρι,ποιοι φυγαν-ποιοι ηρθαν και ελα να μου πεις για ευθυνες προπονητη..
οταν εχεις κοφτη το ενσαλιβα και το μακκο και στοπερ το τζεραλντο,μονο ως ανεκδοτο μπορεις να λες πως πας για τιτλο...
οταν ο βαζελος σκαει 20Μ και εσυ βγαζεις και 3,τα συμπερασματα δεν ειναι δυσκολο να βγουν για οποιον σκεπτεται νηφαλια.
μια ομαδα απληρωτη,χιλιοχυμενη απο διαιτησιες και με μετοχους δια αντιπροσωπειας δεν μπορει παρα να γινεται αντικειμενο χλευασμου και ειρωνιας...
Όπως σου εξήγησε και ο Λίακος ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ δέστο...
Πέρσυ δηλαδή δεν ήξερε τί σκατα θα γίνει??? :idiot:
Και μη λές μεγάλες κουβέντες Χίτμαν γιατί το καλοκαιράκι εδώ ήμασταν και λίγο ο Κροίσος, λίγο το Αλάνι ύπήρξε ένας ενθουσιασμός. Στο κάτω κάτω της γραφής όσο είμαστε Α' Εθνική είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να χτυπάμε τον τίτλο...
Εν κατακλείδι ας αλλάξει κάτι επιτέλους... και ας είναι ο Προπονητής που δεςν ήξερε τί θέση θα παίζει ο Μάκος ή ο Λεονάρντο...

Υ.Γ. Τυφλωμένος από μίση και προδοσίες δεν είμαι, αλλα δεν θα υποστηρίξω και ό,τι δικαιολογία υπάρχει για τον ΣερβοΕλληνα... Στα παπάρια μου τον γράφω. Άκου εκεί δεν υπάρχει και κανένας να μου πεί να φύγω...
Σταύρο δίωξτον ρε!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
hitman εγώ το θέμα το βλέπω καθαρά αγωνστικά χωρίς '96 και προδοσίες και τέτοια.
Πες ότι η ΠΑΕ ήταν στην ίδια κατάσταση που ήταν και σήμερα, με τα ίδια προβλήματα ακριβώς και είχαμε προπονητή τον Σάντος ή τον Δώνη ή τον οποιονδήποτε. Με την εικόνα που παρουσιάζει αγωνιστικά η ομάδα, τι θα λέγαμε? Να μείνει ή να φύγει? Αν και για μένα το κυριότερο πρόβλημα ειναι οι σχέσεις του με τους περισσότερους παίκτες που είναι αναμφισβήτητα κακές. Δεν μπορεί να έχει τον Τζιμπούρ 3 μήνες εκτός ομάδας και να βγαίνει και να μας λέει ότι δικαιώθηκε με τον Τζιμπούρ. Δεν μπορεί να βγαίνει δημόσια και να ξεφτιλίζει όλους τους παίκτες λέγοντας ότι είναι τρίτες επιλογές!! Δεν γίνονται πουθενά αυτά.
Οταν σε μια ομάδα υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις προπονητή και παικτών, πάντα ο προπονητής φεύγει. Και μιλάμε για πρόβλημα με το 90% των παικτών. Δεν σου λέω να πάρουμε πρωτάθλημα αλλά όχι και να είμαστε στην 9η θέση με συντελεστή γκολ ίδιο με αυτά που έχουμε φάει. η ΑΕΚ ακόμα και επί Ζαφειρόπουλου (όσοι είναι στην ηλικία μου τα θυμούνται) έπαιζε πολύ καλύτερα. Και το 2004 όταν είχε επιστρέψει με παικταράδες τότε, δεν είχε κάνει τ'ίποτα αν και δέχομαι ότι τότε υπήρχε μεγάλη διαμάχη με την original. Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που κάνει για την ΑΕΚ. Ελεος. Το θέμα είναι οι α-μέτοχοι να σπρώξουν λεφτά και να κάνουν το καθήκον τους για την ομάδα. Εάν δεν το κάνουν να πάνε να ........
Αυτή είναι η γνώμη μου.

Ναι σωστά τα λες,αλλά από την άλλη είναι κ ο μοναδικός προπονητής που δεν τα παράτησε ενώ το καράβι βουλιάζει.Δε νομίζω ότι θα καθόντουσαν πολλοί στην ΑΕΚ σαν προπονητές είδικα΄μετά την φράση:΄΄μείναμε εσείς,εγώ κ ο Δημητριάδης΄΄

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τωρα τι κανει φιλε και τι γραμμη ακολουθει
για ανθρωπους που τους ξερω προσωπικα αστο καλυτερα
μπας και ζητησε καμια συγνωμη για το σοτο που πουλουσε τοσους μηνες με τον μπομπ κοζωνη?
εχει ζητησει ποτε κανεις συγνωμη στην ελλαδα και δεν το θυμαμαι??
Όπως σου εξήγησε και ο Λίακος ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ δέστο...
Πέρσυ δηλαδή δεν ήξερε τί σκατα θα γίνει??? :idiot:

Υ.Γ. Τυφλωμένος από μίση και προδοσίες δεν είμαι, αλλα δεν θα υποστηρίξω και ό,τι δικαιολογία υπάρχει για τον ΣερβοΕλληνα... Στα παπάρια μου τον γράφω. Άκου εκεί δεν υπάρχει και κανένας να μου πεί να φύγω...
Σταύρο δίωξτον ρε!!!!
μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε...
χωνευτε το..ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ'ΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΑΤΑΡΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!
[size=19pt]ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!![/size]

αν καποιοι φαγανε το παραμυθι του πληρεστερου ροστερ ολων των εποχων(παναγια μου τι αλλο θ'ακουσουμε),δεν φταιω εγω......
υ.γ.σταυρο παρε πουλο ρε...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι σωστά τα λες,αλλά από την άλλη είναι κ ο μοναδικός προπονητής που δεν τα παράτησε ενώ το καράβι βουλιάζει.Δε νομίζω ότι θα καθόντουσαν πολλοί στην ΑΕΚ σαν προπονητές είδικα΄μετά την φράση:΄΄μείναμε εσείς,εγώ κ ο Δημητριάδης΄΄
Έκανε όμως τον κύκλο του ρε Σκοτεινέ αυτό λέμε όλο και όλο.... Παράλογο είναι η θα βάλουμε τον Ντούσκο με τον οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο προπονητή στο ΑΕΚόμετρο?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
1)με μπατζετ 0,ποιον φερνεις νικο??
τον εσσιεν???
ή με 700 χιλιαρικα κυκλοφορουν καλυτεροι παικτες του μακκο και του λεοναρντο??
2)οταν σου πουλανε τον καλυτερο παικτη σου 22 αυγουστου,ζητας τον Ταμας και σου φερνουν το αργεντινικο μοσχαρι που ακουει στο ονομα αρτσε,παλι ο προδοτης φταει??
3)οταν σε εχουν χιλιοχυσει οι διαιτητες και ο καθε παπαριδης κανει επιδειξη δυναμης στην αεκ,παλι ο προπονητης φταιει??
4)εσυ θεωρεις πως με εξαιρεση 2-3 παικτες σου,οι λοιποι θα περναγαν εξω απο την παιανια???

Κι για να τελειωνω...Στα @@ μου τον γραφω...Πεθανε το 96 και με νεκρους δεν ασχολουμαι..Αλλα η λογικη βρηκαμε ενα μαλακα ας τα φορτωσουμε ολα,δεν μου παει.-
1. με μπατζετ 0 δεν διχνεις τον εντινιο ,αν εχεις 800 χιλιαρικα δεν φερνει τον λεοναρτνο γιατι σε παρομοια φαση εχεις τον σκοκο και τον μαντουκα και τον ταχτσιδη
2.οταν σου πουλανε τον καλυτερο σου παιχτη στις 22 αυγουστου αν εχεις αρχιδια σηκωνεσαι και φευγεις, αν δεν το κανεις δεν μας ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΙΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΖΙΟ
3.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΥΝΑΝ ΦΕΤΟς
4.αυτοι που δεν θα περναγαν εξω απο την παιανια τους εδωσαν 5 βαθμους διαφορα, απο μονοι τους εφαγαν τσαπου
δεν τα φορτωνουμε ολα στον πουτανας γιο αλλα το να μην αλαζσει η ομαδα 3η μπαλια και ενω ειναι στον παγκο 1+ χρονο του το χρεωνω
οπως του χρεωνω τον παραγκονισμο τζιμπουρ , το διωξιμο εντινιο και το ξενερωμα σκοκο , καθως επισης και το παιχνιδια με τον ταχτσιδη και τα μανατζεροπαραγοντιστικα (απολυσεις στην παε με εισηγηση του κτλ κτλ)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και που δεν το παρατησε τι εκανε?
το εσωσε?οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom