Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συνεχίστε τις λυκοφίλίες με τους γάυρους μερικοί-μερικοί.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Και με την ευκαιρία ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ

[move]....ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ...[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πρόσεξε να τα λες σωστά.
Δεν είχε γίνει μανούρα.
Είχε βγει καποιος που απαξιώ να τον πιάνω στο στόμα μου,και χωρίς να υπάρχει λόγος γαμοσταύριζε εκείνους κ τα σπίτια τους,που είχαν κάποια άλλη εικόνα από αυτόν σε κάποια πράγματα.
4 χρόνια που είμαι εδώ μέσα,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗ(τουλάχιστον έτσι λέει).
Και επειδή εμένα η συνείδησή μου κ η αξιοπρέπεια μου δεν με σηκώνει να ανταλάσσω χαρκατηρισμούς τέτοιους με αδελφούς,που έτσι τουλάχιστον δηλώνω,προτιμώ να είμαι εκτός από το θρεντ της ΑΕΚ.Άλλωστε όταν είχε ανοιχτεί κ είχαμε αρχίσει να γράφουμε τα αδελφια,δεν μας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να βριζόμαστε μεταξύ μας,τα σπίτια των αδελφών κ τις μανάδες τους.
Οπότε προτιμώ να αφήσω αυτούς οι οποίοι αρέσκονται σε αυτό το σπορ.
Άλλωστε το προτιμάνε κάποιοι να σιωπήσουν οι αντίπαλες,προς αυτούς φωνές.
κοιτα,εγω δε θυμαμαι να σε εβρισε επι προσωπικου..
το οτι καποιοι συγκεκριμενοι με τις εμονες τους για τους πολεμιους του κοντου ειχαν γινει κουραστικοι ειναι αληθεια...
απο εκει και περα ειχε κανει καποιος μια μεγαλη μαλακια(δε θυμαμαι αν ησουν εσυ)και παρομοιασε τον κοντο με το θειο λουκα..εκει εξεραγη ο γατος...αν μπει αργοτερα ας πει!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι πουστρα..
μολογα..
εσυ κωστετσο εξω απο το τοπικ της ΑΕΚ γιατι θα ξαναμπω στο πουταναδικο σας και θα σας ξεσκισω οπως εχθες.ΑΕΚτζηδες δεν θα πιανεις στο στομα σου αψολε.

Επισκέπτης
Συνεχίστε τις λυκοφίλίες με τους γάυρους μερικοί-μερικοί.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Και με την ευκαιρία ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ

[move]....ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ...[/move]
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε & τραβα κρυψου παλι πισω απο τους θαμνους μικρη χυσορουφηχτρα μου..

Υ.Γ παλιολουμπινα ξεχασες να γραψεις οτι εφυγες γιατι σε εκαναν μοντ στο διπλα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Υ.Γ1 & εμενα με εκαναν κωλοτρυπιδουλη,αλλα αποχωρησα πριν ξαναανοιξει το μπουρδελα..
ξανακλαψε παλιοτραβελω..

Υ.Γ2 ο πιγκουϊνος θα σου σκισει την σουφρα κωλοπουστα..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το οτι καποιοι συγκεκριμενοι με τις εμονες τους για τους πολεμιους του κοντου ειχαν γινει κουραστικοι ειναι αληθεια...
απο εκει και περα ειχε κανει καποιος μια μεγαλη μαλακια(δε θυμαμαι αν ησουν εσυ)και παρομοιασε τον κοντο με το θειο λουκα..εκει εξεραγη ο γατος...αν μπει αργοτερα ας πει!
να παρομοιαστει ο νικολαιδης με το Μπαρλο ειναι μαλακια απλα και να το σκεφτει καποιος.να σταματησουμε ρε να βριζομαστε μεταξυ μας εχουμε αυριο αγωνα με τον πουστριακο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
ΕΥΘΕΩΣ.
Και δεν τον παρομοίασα.Είπα ότι ο θείος Λουκάς και ο Ντέμης ε΄βαλαν υποθηκη περιουσιακιά τους στοιχεία για την ΑΕΚ.Δεν είναι τίποτα κρυφό εκεί.
Οπότε σε αυτό συμπίπτουν.

Ε αφού εξέφρασα σε αυτό το σημείο αυτή την παρομοίωση,να παώ να γαμηθώ,θα με βρουν στο γήπεδο κ θα με σκοτώσουν επειδή είμαι ντεμάκη,και να γαμηθεί το σπίτι μου.

ΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Αστό Χιτμαν ,μην το ξύνεις άλλο.
Μην το ξύνεις άλλο,γιατί με ενοχλεί.
Να σαι καλά.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε & τραβα κρυψου παλι πισω απο τους θαμνους μικρη χυσορουφηχτρα μου..

Υ.Γ παλιολουμπινα ξεχασες να γραψεις οτι εφυγες γιατι σε εκαναν μοντ στο διπλα..

Υ.Γ1 & εμενα με εκαναν κωλοτρυπιδουλη,αλλα αποχωρησα πριν ξαναανοιξει το μπουρδελα..
ξανακλαψε παλιοτραβελω..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ε τον μαλακα με κανανε λεει μοντ αλλα αποχωρησα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ξανακλαψε παλιοτραβελω..

Καλά εντάξει κ είσαι πενήντα χρονών ηλίθιο έτσι;;;
κ ποτέ δεν έφυγα από δω μέσα ούτε όταν έγινα μοντ,ούτε τώρα.
αντε τραβα καμμιά μαλακία να ισιώσεις.
το θεωρώ ξεφτίλα να ασχολούμαι με σένα,την μεγαλύτερη ξεφτίλα εδώ μέσα.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
ΕΥΘΕΩΣ.
Και δεν τον παρομοίασα.Είπα ότι ο θείος Λουκάς και ο Ντέμης ε΄βαλαν υποθηκη περιουσιακιά τους στοιχεία για την ΑΕΚ.Δεν είναι τίποτα κρυφό εκεί.

Ε αφού εξέφρασα σε αυτό το σημείο αυτή την παρομοίωση,να παώ να γαμηθώ,θα με βρουν στο γήπεδο κ θα με σκοτώσουν επειδή είμαι ντεμάκη,και να γαμηθεί το σπίτι μου.

ΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Αστό Χιτμαν ,μην το ξύνεις άλλο.
Μην το ξύνεις άλλο,γιατί με ενοχλεί.
Να σαι καλά.
κοιτα και εγω πιστευω οτι ο ντεμης ηθελε να βοηθησει την αεκ και οχι να καταντησει εδω που καταντησε,αλλα απλα σου λεω οτι δεν υποθηκευτικε κατι.αυτο που λενε ειναι για τους τυπους...

Επισκέπτης
κλαψε μικρη μου ψωλα..
& προσεχε μην φωναξω τον αρχιγαμια σου τον χριστοφορο & σου δωσει παλι το κωλαντερο στο χερι..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παλι πουτανα στο εκανα μωρη χοντρη κοντορουφιανα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
ΕΥΘΕΩΣ.
λες μαλακια μεγαλη..απο οτι φαινεται δεν το εχεις συνειδητοποιησει ακομα και τωρα..
παρολαυτα σεβομαι τις 2 κουβεντες που'χουμε ανταλλαξει και δεν παρεκτρεπομαι..αν αυτο το ελεγε αλλος θα'χε φαει γαμοσταυριδι.
σκεψου μονος σου τι λες..μονο και μονο η παραθεση των ονοματων του Θειου και του κοντο παραταιρα ειναι υβρις..
τιποτα αλλο..καλη χρονια!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λες μαλακια μεγαλη..απο οτι φαινεται δεν το εχεις συνειδητοποιησει ακομα και τωρα..
παρολαυτα σεβομαι τις 2 κουβεντες που'χουμε ανταλλαξει και δεν παρεκτρεπομαι..αν αυτο το ελεγε αλλος θα'χε φαει γαμοσταυριδι.
σκεψου μονος σου τι λες..μονο και μονο η παραθεση των ονοματων του Θειου και του κοντο παραταιρα ειναι υβρις..
τι αβαταρ εβαλες ρε με γερμανιδες νταραβεριζεσαι;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω οτι ειναι υβρις
αντε και στο γαμωσταυριδι
καλο ειναι ομως να μην ανακατευοντε σπιτια και οιογενειες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΚ παιδιά.
επειδή βρίζω κ είμαι μαλάκας,και δεν ξέρω τι μου γίνεται... τέρμα.
καλή χρονιά σε όλους σας.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΟΚ παιδιά.
ελα ρε ξεκολα
ειπαμε ειναι μαλακια η συκριση θειου με κοντο , δεν ειναι αναγκη να κοψουμε και καλημερες

Επισκέπτης
ΟΚ παιδιά.
κλαψ,λυγμ..
να ζησουμε να σε χαιρομαστε..

Υ.Γ κατσε πισω απο τα θαμνακια & περιμενε να γραφτουν συγκινητικα μυνηματα για την επανοδο σου..
μην μασησεις αμεσως..
ασε τα πουστρακια να τσουρουφλιστουν λιγο που θα σε εχουν χασει..
οταν πλεον εχουν φτασει σε σημειο απελπισιας,κανε θριαμβευτικη επανοδο & γαμησετα ολα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κλαψ,λυγμ..
να ζησουμε να σε χαιρομαστε..

Υ.Γ κατσε πισω απο τα θαμνακια & περιμενε να γραφτουν συγκινητικα μυνηματα για την επανοδο σου..
μην μασησεις αμεσως..
ασε τα πουστρακια να τσουρουφλιστουν λιγο που θα σε εχουν χασει..
οταν πλεον εχουν φτασει σε σημειο απελπισιας,κανε θριαμβευτικη επανοδο & γαμησετα ολα..

Ακριβώς έτσι.
αντε στην παιδική χαρά σου τώρα,να παίξεις με τους συνομίληκούς σου.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ hitman, ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του εδώ μέσα αρκεί να μην προσβάλλει. Εγώ σταμάτησα να γράφω πολύ διότι επειδή συμπαθώ τον Ντέμη, με έχουν ξεσκίσει στο βρίσιμο. Καταντήσαμε στο όποιος εκφέρεται θετικά για τον Ντέμη να αποκαλείται Ντεμάκι και να τον ξεσκίζουν. Λες και υπάρχει ΑΕΚόμετρο όπως βάζει κάποιος συγκεκεριμένος εδώ μέσα και οι άλλοι είμαστε λιγότερο ΑΕΚ. Αυτό θέλουν κάποιοι εδώ μέσα?
Καλή Χρονιά σε όλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom