Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι γελας ρε αληταμπουρα χουλιγκανοπρεζακια της οριτζιναλ???
για την ορθογραφια ή για το νοημα της σκεψης του κλωνου???
τι να πρωτοσχολιασω..τελικα δεν ειναι να απορεις γιατι καταντησαμε σ'αυτο το σημειο..
Αμα σε χυνουν στη μαπα,και εσυ λες νοστιμη η σαντιγυ,εισαι αξιος της μοιρας σου...
Υ.Γ.Δεν ξερω ορθογραφια εγω..Μονο να βριζω τον σωτηρα επειδη μου εκοψε το επιδομα ξερω..Τσιρακι του Χατζημουσια ειμαι.. :dunno:

Επισκέπτης
τι να πρωτοσχολιασω..τελικα δεν ειναι να απορεις γιατι καταντησαμε σ'αυτο το σημειο..
Αμα σε χυνουν στη μαπα,και εσυ λες νοστιμη η σαντιγυ,εισαι αξιος της μοιρας σου...
Υ.Γ.Δεν ξερω ορθογραφια εγω..Μονο να βριζω τον σωτηρα επειδη μου εκοψε το επιδομα ξερω..Τσιρακι του Χατζημουσια ειμαι.. :dunno:
ουτε ντροπη,ουτε τσιπα..
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ειναι οι καριοληδες αλλα δεν πρεπει να τους λυποσαστε..
ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ παΝΤΟΥ & απο παΝΤΟΥ..

Επισκέπτης
ANNA68
Κ για ακόμα μία φορά μας δείξατε ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!!!Ακόμα κ εγώ που είμαι γυναίκα φοράω πιο μακρυά παντελόνια από σας!!!!!ΚΟΤΕΣ!!!!!Που δεν έχετε τα κότσια να αναμετρηθείτε με τους οπαδούς.Μάθατε ότι θα έχει φιλάθλους κ φοβηθήκατε έτσι????Μα πως εσείς κόπτεστε ότι σας έχει διαβάλλει ο Κοζώνης κ θέλετε να ξανακερδίσετε την χαμένη αξιοπιστία σας στα μάτια του κόσμου,ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ????Κιντή που μου βγήκες από την ποντικότρυπα που κρυβόσουν να σου θυμίσω ότι οι γενικές συνελεύσεις στην Λυών ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!Σα δεν ντρέπεστε λιγάκι που έχετε κάνει έναν ολόκληρο λαό να σέρνετε στα πόδια σας!!!ΔΕΙΛΟΙ που δεν έχετε το σθένος να υποστηρίξετε την γνώμη σας κ κρύβεστε στις σκιές.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!Η εμπιστοσύνη (άγνωστη λέξη για σας) δεν υπάρχει μεταξύ μας ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (κ οχι 200 γραφικοί που ήμαστε προχθές)οργανωμένοι κ μη ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!Ας μαζευτούμε όπως τότε με τον κοντό (την ώρα κ την στιγμή )20000!!!!Εδώ αυτοί οι θρασύδειλοι φοβούνται 150 άτομα φανταστείτε τι θα κάνουν με τους περισσότερους!!!ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!Κ όχι της δικής σας κίτρινα τσιμπούρια ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!!

η καριολα ο γατος εχει κανει κλωνους & εκει???

Επισκέπτης
αμα δεν το παρετε στην πλακα,δεν λεει..
διαβαζω αυτα που γραφουν & εχω φρικαρει..
το εχω δει το εργο μετα τον κοσκωτα & ξερω τι φρικη τραβαει ο κοσμος..
αυτοι ομως το εχουν παραγαμησει..
τοσους μηνες κοροιδευουν ολη την κοινωνια..
τι σκατα θελουν???
καποιος θα σαλταρει & θα βγαλει φυλακη για παρτη τους..
ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ οι μπινεδες..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπορει να τους βρίζουμε για ατασθαλίες και αμέτοχους αλλα τουλάχιστον την ομάδα δεν τι δίνουν χωρίς να είναι σίγουρη σε τι χέρια θα πέσει
ναι φιλε ας μην γινοταν η κουβεντα για εισαγγελεα και θα σου ελεγα εγω αν θα την ειχαν δωσει τωρα η οχι.

Επισκέπτης
URL]]

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.jimbo.info/weblog/archives/olofmellberg.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://[URL unfurl="true"]www.exedrasports.gr/files/temp/179D85D95DDDA14283A189E3B90D5231.jpg[/img[/URL]]
αυτον να εβαζες φωτο για μια ακομη φορα θα ειναι ο καλυτερος σας παιχτης.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μακάρι να παίξει ο πιτσιρικάς.

Δύσκολο το βλέπω να γλιτώνουμε το τάληρο την Τετάρτη.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ANNA68
Κ για ακόμα μία φορά μας δείξατε ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!!!Ακόμα κ εγώ που είμαι γυναίκα φοράω πιο μακρυά παντελόνια από σας!!!!!ΚΟΤΕΣ!!!!!Που δεν έχετε τα κότσια να αναμετρηθείτε με τους οπαδούς.Μάθατε ότι θα έχει φιλάθλους κ φοβηθήκατε έτσι????Μα πως εσείς κόπτεστε ότι σας έχει διαβάλλει ο Κοζώνης κ θέλετε να ξανακερδίσετε την χαμένη αξιοπιστία σας στα μάτια του κόσμου,ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ????Κιντή που μου βγήκες από την ποντικότρυπα που κρυβόσουν να σου θυμίσω ότι οι γενικές συνελεύσεις στην Λυών ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!Σα δεν ντρέπεστε λιγάκι που έχετε κάνει έναν ολόκληρο λαό να σέρνετε στα πόδια σας!!!ΔΕΙΛΟΙ που δεν έχετε το σθένος να υποστηρίξετε την γνώμη σας κ κρύβεστε στις σκιές.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!Η εμπιστοσύνη (άγνωστη λέξη για σας) δεν υπάρχει μεταξύ μας ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (κ οχι 200 γραφικοί που ήμαστε προχθές)οργανωμένοι κ μη ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!Ας μαζευτούμε όπως τότε με τον κοντό (την ώρα κ την στιγμή )20000!!!!Εδώ αυτοί οι θρασύδειλοι φοβούνται 150 άτομα φανταστείτε τι θα κάνουν με τους περισσότερους!!!ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!Κ όχι της δικής σας κίτρινα τσιμπούρια ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!!

η καριολα ο γατος εχει κανει κλωνους & εκει???
:2funny:
Κουφάλα όλα τα παρακολουθείς!Έχω και μια αδυναμία σε αυτό το όνομα!  :boobies:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ρε φιλε αν ειναι να φαμε 5 απο την ομαδα που γαμησε ο ηρακλης,η καβαλα,ο πανσεραικος,ο αστερας τρ,ο εργοτελης,ε να κρυφτουμε τοτε.καλυτερη ομαδα εχουμε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

σιγα τη ρεαλ μαδριτης ρε 21γραμς... :dunno: :coffee:
εχει βαλει σ'αλλον 5 φετος??
εγω πιστευω θα παμε καλα..θα δειτε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom