stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ναι ρε μαλακα χρειαζομαι παρακαλια για να σου σκισω τον πατο...!!Δεν μας έφτανε ο αντονιόνι...τώρα θα μας παρακαλάς κι εσύ?
Ναι ρε μαλακα χρειαζομαι παρακαλια για να σου σκισω τον πατο...!!Δεν μας έφτανε ο αντονιόνι...τώρα θα μας παρακαλάς κι εσύ?
νωρις ειναι ακομα...κατα τη δευτερα εκτιμαται πως θα'χει αναρτηθει στη λαμπιρη...Υ.Γ η θεια του βασιλακη εβγαλε ανακοινωση???
δειξε ελεος...Ναι ρε μαλακα χρειαζομαι παρακαλια για να σου σκισω τον πατο...!!
Ας μπει ο Μπαμπ και τα λέμε πουστάκια...Ναι ρε μαλακα χρειαζομαι παρακαλια για να σου σκισω τον πατο...!!
προκριθηκαμε στα χαρτια???εξαλλου εισαι στις 8 καλυτερες ομαδες της ευρωπης...ποιος ξερει μεχρι που θα φτασεις.???
ποια μπορρντο ρε τυπε???προκριθηκαμε στα χαρτια???
ετσι ελεγαν κατι μαλακες & για την σεντ ετιεν περισυ..ποια μπορρντο ρε τυπε???
γκετ σιριους λεμε...
Μιλας σοβαρα τωρα...?ποια μπορρντο ρε τυπε???
γκετ σιριους λεμε...
ποια μπορρντο ρε τυπε???
γκετ σιριους λεμε...
ετσι ελεγαν κατι μαλακες & για την σεντ ετιεν περισυ..
Μιλας σοβαρα τωρα...?
η καλυτερη κληρωση ηταν η σεβιλλη...η μπορντο ειναι Ο Μ Α Δ Α...η κωλοφαρδια τους στις κληρωσεις δεν εχει οριο βαζελους επρεπε να τους λενε. ;)
μου αρεσει που απαντας στο καμμενο..η καλυτερη κληρωση ηταν η σεβιλλη...η μπορντο ειναι Ο Μ Α Δ Α...
επειδη παρακολουθω γαλλικο,ξερω τι σου λεω...το κακκο για τους γαβρους ειναι οτι το πρωτο ματς το'χουν εντος..εκει μπορει να γινει η ζημια..
μου αρεσει που απαντας στο καμμενο..
σε λιγο θα αρχισει & τα παρακαλια να μας κερδισετε..
η καλυτερη κληρωση ηταν η σεβιλλη...η μπορντο ειναι Ο Μ Α Δ Α...
επειδη παρακολουθω γαλλικο,ξερω τι σου λεω...το κακκο για τους γαβρους ειναι οτι το πρωτο ματς το'χουν εντος..εκει μπορει να γινει η ζημια..
Τον πουλο μαλακιδη!!παρακολουθουμε τον stratigo γιαυτη τη διαδικασια.. το παρακαλητο..
αγωνια τι θα γινει..
ολοι οι γαυροι τρεμουν με τα χαλια που εχουν..
φαντασου να ταν και δυνατη η αεκ διοικητικα.
θα ειχανε χεστει επανω τους πριν το ματς.
η σεβιλλη σερνεται..ολη η επιθεση ειναι ο φαμπιανο..ο κανουτε εχει πεσει και η αμυνα της ειναι για γελια..Με τη Σεβίλλη ήταν χαμένοι από χέρι. Οι γαλλικές ομάδες είναι πιο soft. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Λυών, που γαμάει στους ομίλους και μετά στα νοκ-άουτ, παίρνει πούλο. Ο γαύρος έχει πολλές ελπίδες να περάσει, και λόγω εμπειρίας.
Αν βοηθήσει ο θείος με καμιά μεταγραφή της προκοπής, γιατί τους ταΐζει κουτόχορτο, μην το ξεχνάμε.
οτι πεις μεγαλε..Με τη Σεβίλλη ήταν χαμένοι από χέρι. Οι γαλλικές ομάδες είναι πιο soft. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Λυών, που γαμάει στους ομίλους και μετά στα νοκ-άουτ, παίρνει πούλο. Ο γαύρος έχει πολλές ελπίδες να περάσει, και λόγω εμπειρίας.
Αν βοηθήσει ο θείος με καμιά μεταγραφή της προκοπής, γιατί τους ταΐζει κουτόχορτο, μην το ξεχνάμε.
οτι πεις μεγαλε..
καλη δικαιολογια για να μας "δουλευεις" περισσοτερο οταν αποκλειστουμε..
αν εμας ο θειος μας ταιζει κουτοχορτο,εσας τι σας ταιζουν εδω & 16 χρονια???
οτι πεις μεγαλε..
καλη δικαιολογια για να μας "δουλευεις" περισσοτερο οταν αποκλειστουμε..
αν εμας ο θειος μας ταιζει κουτοχορτο,εσας τι σας ταιζουν εδω & 16 χρονια???
οχι,δεν πρεπει..Τι να σε κοροΐδεψω;;; Εγώ είμαι στον πάτο.
Εγώ είπα ότι έχετε πιθανότητες, δεν είπα ότι είσαστε το φαβορί.
Κανονικά πρέπει να κάνει 2 μεταγραφές ο θείος, δεν πρέπει;
Τόσα λεφτά πήρε.
Αντονιόνι μην πέφτεις στο επίπεδο τους...παμποριδιδες ...