δεν ξερω πως τον ελεγαν αλλα ειδα την φαση και ξεραθηκα.δεν κανει για ηθοποιος ο τυπος.επικη στιγμη..1 ωρα γελαγα...
η πλακα ειναι οτι τον παπαρα που'χω στο αβαταρ ΔΕΝ τον ελεγαν καν φαιδωνα!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
hitman, ο ένας από τους πέντε που διάβασα στο άρθρο που πόσταρες. Εχει και το θράσος να εοικαλείται τον θείο Λουκά. Διάβασε την τελευταία παράγραφο.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν μας παρακολουθείς με προσοχή σεξουλιάρα!Μάλλον έχεις αλλού το μυαλό σου...χαιρετω τα χανουμια
εχετε ενημερωθει οτι την Δευτερα 28/12/2009 στις 18:00
στα γραφεια της ΠΑΕ στο Μαρουσι, θα γινει διαμαρτυρια των φιλαθλων?
παλι ο στρατος θελει να ανακατευθει γαμω την αγανακτηση;;;;να παει στο διαολο ο παπαρας.
hitman, ο ένας από τους πέντε που διάβασα στο άρθρο που πόσταρες. Εχει και το θράσος να εοικαλείται τον θείο Λουκά. Διάβασε την τελευταία παράγραφο.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Χωρις να'μαι δημοσιογραφος,παρουσιαζω κατ'αποκλειστικοτητα το σχεδιο Παπα-τζη και ΣΙΑ..
Να δουμε ποιος θα δικαιωθει...
1. Προεδρος καποια μαριονετα που θα ψηφιζει πατερα και θα σκυβει για να τρωει φαπες απο την ΚΕΔ.
2. Δραματικη μειωση του μπατζετ.
3.Πωληση οσων μπορουν να πουληθουν (ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΣΚΟΚΟ, ΜΠΛΑΝΚΟ, ΜΑΙΣΤΡΟ), ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.
4.Επιστροφη στη ριζουπολη.
5.Προπονητακος που θα βαραει προσοχη και δε θα θελει παικτες (ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ κλπ)
6.Μαζευουμε το γεναρη τα εσοδα απο το αλανι και τα τηλεοπτικα
7.Πουλαμε ενα ωραιο παραμυθακι για να αγορασουν τα κοροιδα διαρκειας το μαη
8.Αδιακοπο ψαξιμο επιχειρηματιων που να μπαινουν με τους ορους τους(δλδ πενταροδεκαρες,η αεκ 5τη,και αυτοι να κανουν το χομπι τους)
9.Εχει ο θεος...
Καλα χριστουγεννα Κοροιδα...
Υ.Γ.Ποσα να πληρωθηκε η γαβροςντει για να παρει αυτη τη μεγαλη <<αποκλειστικοτητα>>??
Απ'όλα αυτά δεν προτιμάς πώληση έναντι συμβολικού ποσού των ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΣΚΟΚΟ, ΜΠΛΑΝΚΟ, ΜΑΙΣΤΡΟ στην Καβάλα,
υποβιβασμό και δημιουργία της "Νέας ΑΕΚ" υπό τον Ψωμιάδη;;;;
Πες ειλικρινά, ο Ψωμιάδης ήταν χειρότερος από τους α-μετόχους;;;;
μεγαλεφαντε πες μας για τις 18000 ιντραλοτ μετοχες του γκαγκατση,τα 250000 ευρω αδηλωτα,τα 50 δις κλεμενα που εβαλε ο κωσκοτας στον ολυμπιακο,τα 80 εκ που χρωσταει ο ολυμπιακος ενω τα κερη του την τελευταια 15ετια ηταν πανω απο 200 εκ,και ασε την αεκ.
Λάθος τα λέει;
Έπρεπε να διαλυθεί η ομάδα πρόπερσι;
Έπρεπε να (ξε)πουληθεί ο Παπασταθόπουλος;
Ο Μώρας έπρεπε να φύγει;
Τα εγκλήματα της διοίκησης Νικολαΐδη.
Διέλυσαν την ομάδα και τώρα θέλουν να τη σώσουν.
Αλλα λέω εγώ άλλα μου λες εσύ. Εάν νομίζεις ότι τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι ο Μώρας και ο παπασταθόπουλος, τι να πω? Πάντως ο Παπασταθόπουλος 4εκ. δεν νομίζω ότι ξεπουλήθηκε.Τον Μώρα αφού δεν τον ήθελε ο φερέρ έφυγε. Λάθος!!Λάθος τα λέει;
Έπρεπε να διαλυθεί η ομάδα πρόπερσι;
Έπρεπε να (ξε)πουληθεί ο Παπασταθόπουλος;
Ο Μώρας έπρεπε να φύγει;
Τα εγκλήματα της διοίκησης Νικολαΐδη.
Διέλυσαν την ομάδα και τώρα θέλουν να τη σώσουν.
Τέλος πάντων!!
εύχομαι καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία.
και τον τσιριλο τον εδιωξε που ηταν ψυχαρα.και τον παπασταθο μια χαρα τον πουλησαν.αφου εκβιαζε να φυγει χωρις μια.Αλλα λέω εγώ άλλα μου λες εσύ. Εάν νομίζεις ότι τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι ο Μώρας και ο παπασταθόπουλος, τι να πω? Πάντως ο Παπασταθόπουλος 4εκ. δεν νομίζω ότι ξεπουλήθηκε.Τον Μώρα αφού δεν τον ήθελε ο φερέρ έφυγε. Λάθος!!
Τέλος πάντων!!
Αλλα λέω εγώ άλλα μου λες εσύ. Εάν νομίζεις ότι τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι ο Μώρας και ο παπασταθόπουλος, τι να πω? Πάντως ο Παπασταθόπουλος 4εκ. δεν νομίζω ότι ξεπουλήθηκε.Τον Μώρα αφού δεν τον ήθελε ο φερέρ έφυγε. Λάθος!!
Τέλος πάντων!!
Ενδεικτικά παραδείγματα ανέφερα, υπάρχουν άπειρα.
Γιατί έπρεπε να πουληθεί ο Παπασταθόπουλος; Για να πάρουμε τον Κυργιάκο;; Πού είναι ο Κυργιάκος τώρα;
Δεν έχεις πάρει μυρωδιά για τις μίζες που παίχτηκαν με τις μεταγραφές, επί Φερέρ;
ηρέμησε ρε συ!! Το τι λέει ο καθένας τώρα περί των θεμάτων της ΑΕΚ και για μίζες ή ντίζες είναι εγκυκλοπαίδεια. Η οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο πρέπει και να πουλάει. Εκτός εάν νομίζεις ότι θα τον πουλάγαμε του χρόνου παραπάνω από 4εκ. Σου ξαναλέω, μακάρι τα προβλήματα της ΑΕΚ να ήταν ο Μώρας και ο Σωκράτης.Ενδεικτικά παραδείγματα ανέφερα, υπάρχουν άπειρα.
Γιατί έπρεπε να πουληθεί ο Παπασταθόπουλος; Για να πάρουμε τον Κυργιάκο;; Πού είναι ο Κυργιάκος τώρα;
Δεν έχεις πάρει μυρωδιά για τις μίζες που παίχτηκαν με τις μεταγραφές, επί Φερέρ;
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το έγκλημα με τον Παπασταθόπουλο ήταν ότι υπήρχε όρος ότι αν έφευγε ο κοντοπούτανος θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος με ένα πολύ μικρό ποσό!Από που κι ως που μπαίνει πάνω από την ΑΕΚ ένας εποχιακός μέτοχος?Κανονίστε να με κουρντίσετε πάλι γιορτινιάτικα!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
3.25 κατ'αρχην..Αλλα λέω εγώ άλλα μου λες εσύ. Εάν νομίζεις ότι τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι ο Μώρας και ο παπασταθόπουλος, τι να πω? Πάντως ο Παπασταθόπουλος 4εκ. δεν νομίζω ότι ξεπουλήθηκε.Τον Μώρα αφού δεν τον ήθελε ο φερέρ έφυγε. Λάθος!!
Τέλος πάντων!!
ενοειται πως σεντερ μπακ τετοιας αξιας στα 20 χρονια ειναι ντροπη να το δινεις 3.2Μ...
Για αντε παρε το μαλακα το μητρογλου ή το νινη να δεις ποσα θα ζητησουνε...
Αλλα ειπαμε..Ετοιμαζε ηρωικη εξοδο ο κοντοπουτανος και επρεπε να καθαρισει...
καλα χριστουγεννα.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ελα ντεμάκι μου,φάε ένα κουραμπιέ και μη μου συγχύζεσαι...Το έγκλημα με τον Παπασταθόπουλο ήταν ότι υπήρχε όρος ότι αν έφευγε ο κοντοπούτανος θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος με ένα πολύ μικρό ποσό!Από που κι ως που μπαίνει πάνω από την ΑΕΚ ένας εποχιακός μέτοχος?Κανονίστε να με κουρντίσετε πάλι γιορτινιάτικα!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
μαλακες παγουραδες
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.