Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αστους ρε  δω αληθειες τους λες και παρεξηγουντε

Επισκέπτης
Καλώστον.
Καταρχάς σε παραπέμπω στην συνέντευξη του Εστογιαννόφ την επόμενη ημέρα δεν θυμάμαι που,που ερωτόμενος για το περιστατικό είπε ότι δέχτηκε κατά την διάρκεια του ματς 2-3 σκληρά μαρκαρίσματα από τον Αραούχο κ νευρίασε.
Τιποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο δηλαδή από ότι γίνεται κατά την διαρκεια ενός αγώνα.
Και κατά δεύτερον ,ο δικός σας ο Άκης ο Μάντζιος πήγαινε στα αποδυτήρια κ ζήτησε συγνώμη από τον Αραούχο,παρακαλώνταςε τον να μην κάνει μήνυση στον Εστογαιννόφ,πράγμα που το ΄΄καλό΄΄ παιδί όπως τον ειρωνεύεσαι ,ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.Οπότε να λες κ πάλι καλα.
Από κει κ πέρα από την στιγμή που ο εισαγγελέας μπλέχτηκε αυτεπάγγελτα,βάλτα με την δικαιοσύνη κ όχι με την ΑΕΚ.
Δεν σε έχω bodo για τόσο καγκούρι κ να γαυρίζεις σε κάτι τέτοιο.Απλά δεν αναφέρεις τίποτα κ ναλες κ παλι καλα΄.
Και ο Αραούχο αν έκανε κάτι τέτοιο για μένα θα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ αν θα το έκανε σε συνάδελφό του,έστω κ αντίπαλης ομάδας.
στη συνεντευξη που διαβασες δεν μας ειπες οτι ειπε ο εστογιανοφ οτι και ο αθωος αραουχο του επιτεθηκε απλα τα δικα του χτυπηματα δεν ηταν εμφανη αλλα παντα οτι θες διαβαζεις απο μια συνεντευξη η μαλλον οτι σε βολευει. οσο για τη συγνωμη ειναι πολυ λογικο αφου τον εκανε μαυρο στο ξυλο. δεν μας ειπες ομως τη δουλεια ειχε να παει στα αποδυτηρια και πιστευεις οτι το ''κωλοπαιδο'' ο εστογιανοφ που εχει δωσει τοσα δικαιωματα δυο χρονια να τον χτυπησε ετσι επειδη του ηρθε; αλλα ειπαμε στην ελλαδα τιμωρειται μονο το προφανες .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στη συνεντευξη που διαβασες δεν μας ειπες οτι ειπε ο εστογιανοφ οτι και ο αθωος αραουχο του επιτεθηκε απλα τα δικα του χτυπηματα δεν ηταν εμφανη αλλα παντα οτι θες διαβαζεις απο μια συνεντευξη η μαλλον οτι σε βολευει. οσο για τη συγνωμη ειναι πολυ λογικο αφου τον εκανε μαυρο στο ξυλο. δεν μας ειπες ομως τη δουλεια ειχε να παει στα αποδυτηρια και πιστευεις οτι το ''κωλοπαιδο'' ο εστογιανοφ που εχει δωσει τοσα δικαιωματα δυο χρονια να τον χτυπησε ετσι επειδη του ηρθε; αλλα ειπαμε στην ελλαδα τιμωρειται μονο το προφανες .
καθεσαι και ασχολησε με το φωτεινο...
                      ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ SITE ΚΛΕΝΕ.-

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt]Oύτε καλημέρα παίκτες-Μπάγεβιτς !!!![/size]

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι δεν επέλεξε αυτός τους νέους παίκτες, όπως ήταν φυσικό έφεραν την αναστάτωση στην ΑΕΚ. Το άδειασμα από τον Ντούσκο προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιριστών.

Η δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι μόλις τρεις από τους 13 ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι ήταν δικές του επιλογές, προκάλεσε τριγμούς ανάμεσα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ο Σερβοέλληνας τεχνικό συνειδητοποίησε από πρώτο χέρι τι προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που δεν ήθελαν ούτε να ανταλλάξουν ματιές με τον προπονητή τους φανερά ενοχλημένοι επειδή είπε ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν ήταν δικές του επιλογές. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την διάρκεια της ανάλυσης του Λεβαδειακού στα πρόσωπα των παικτών φαινόταν καθαρά η δυσφορία τους.

Την καλημέρα μου.........στους παικτες!!! :2funny: :zfuck:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

[size=18pt]Υπογράφουν... 99%[/size] :2funny: :2funny: :2funny:
aek365.gr
Ολοκλήρωθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα η συνομιλία Κοζώνη - Νοτιά

Λίγο πριν τις 3 τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η μεταμεσονύκτια τηλεφωνική συνομιλία του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη και τον σύμβουλο του τελευταίου Γιώργο Πρασσά. Συζητήθηκαν τα πάντα, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η προοπτική να αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος την Δευτέρα από την εταιρία που έχει επιλέξει ο Κοζώνης πριν να υπογραφεί το προσύμφωνο και αυτό να γίνει όταν ο Νοτιάς θα ολοκληρώσει την έρευνα του αλλά στο τέλος της συζήτησης διαφάνηκε ότι αυτό δεν θα χρειαστεί. Κι αυτό γιατί ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Κοζώνης στους συνεργάτες του στην Αθήνα, κατά... 99% θα υπογράψει το προσύμφωνο σήμερα Σάββατο οπότε την Δευτέρα φυσιολογικά θα ξεκινήσει, επιτέλους, ο έλεγχος στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ που προφανώς θα αδειάσουν από τους καταληψίες. Βέβαια επειδή σε αυτή την ιστορία τα έχουμε δει όλα καλό θα είναι να περιμένουμε τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις αλλά η εντύπωση που σχημάτισαν ο Κοζώνης - Πρασσάς είναι πως αυτή την φορά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μπορεί να καθυστερήσει κι άλλο τις εξελίξεις. Ολα αυτά βέβαια πρέπει να επιβεβαιωθούν σήμερα και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Καλημέρα αδελφια κ ΑΕΚΑΡΕΣΣ.

Νίκη σε μια ώρα κόντρα στον Πανελλήνιο στο μπάσκετ,και νίκη αύριο κόντρα στον Λεβαδειακό στις 7

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
βρε αγορι μου γλυκο, με τους κακοπροαιρετους που υπαρχουν εδω μεσα μην μιλας για νικες, θα μας κανουν voodoo

καλημερες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ημουν σιγουρος γιαυτο μεσημεριατικα μας λες ανεκδοτα κουφαλα :2funny: :2funny: :2funny:

έλα μικρέ μου κατρουλή που αναθάρρησες.Έκανες μια νίκη πάνω σε ένα πτώμα κ το έχεις δει γασύρος.Πανιώνιος είσαι κ μας την λες έτσι.Φαντάσου να ήσουν γάυρος.Θα μας είχες άλλάξει τον αδόξαστο

Επισκέπτης
έλα μικρέ μου κατρουλή που αναθάρρησες.Έκανες μια νίκη πάνω σε ένα πτώμα κ το έχεις δει γασύρος.Πανιώνιος είσαι κ μας την λες έτσι.Φαντάσου να ήσουν γάυρος.Θα μας είχες άλλάξει τον αδόξαστο
ενω εσυ με τους τα πολλα πρωταθληματα και τους πολλους τιτλους εχεις αναθαρησει.ρε μαλακα εγω ποτε δεν εχω πει οτι παω για πρωταθλημα εσυ που πας εδω και χρονια παλευουμε για τον ιδι στοχο την εξοδο στην γιουροπα!!!!εγω ακομα και αν δεν βγω δεν τρεχει μια εσυ αν δεν παρειςπρωταθλημα η δεν βγεις τσαμπιον εισαι αποτυχημενος. ε λοιπον εδω και δεκαπεντε χρονια αποτυχημενος εισαι. φιλακια!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΒΟDOS.
Eίμαστε όντως αποτυχημένοι,εν αντθέση με σας,που τα τελευταία χρόνια έχετε καταφέρει με νύχια κ με δόντια να μείνετε στην Α'Εθνική.
Ανταποδίδω τα φιλάκια :-* :-* :-*

Επισκέπτης
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΒΟDOS.
Eίμαστε όντως αποτυχημένοι,εν αντθέση με σας,που τα τελευταία χρόνια έχετε καταφέρει με νύχια κ με δόντια να μείνετε στην Α'Εθνική.
Ανταποδίδω τα φιλάκια :-* :-* :-*
νομιζω οτι παλι δεν τα λες καλα !!τα τελευται 5 χρονια εχω βγει ευρωπη που για μενα και τα δεδομενα μου ειναι υπερβαση. εσυ που εισαι μεγαλη ομαδα τα τελευται 17 χρονια τη εχεις κανει; ποσα πρωταθληματα εχεις παρει η ρε αδερφε ποσες φορες εχεις βγει τσαμπιον λιγκ; φιλια :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt]Πήρε εξιτήριο ο Εστογιανόφ[/size]

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο είχε εισαχθεί, πήρε το Σάββατο (12/12) ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο Ουρουγουανός παρουσίασε λιποθυμικές τάσεις και έντονη αδιαθεσία (μάλλον στο άκουσμα της τιμωρίας του για το επεισόδιο με τον Αραούχο), υπεβλήθη σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης, αλλά τελικά διαγνώστηκε ότι υπέστη οξεία γαστρίτιδα. Στον ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή και ανανεώση της βαφης.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom