Επισκέπτης
Ρεεεε τι έλεγε το πανό των μουνόσκυλων;;;
Ντροπή της προσφυγιάς & Δραγουμάνος του ΠΟΚ.
Ρεεεε τι έλεγε το πανό των μουνόσκυλων;;;
Αν η ΑΕΚ πτωχεύσει πάει στην ερασιτεχνική κατηγορία και όχι στη Β'Εθνική.Και άντε να ανέβεις μετά...Εννοείται ότι όλοι οι επαγγελματίες αποδεσμεύονται και θα γίνουν μάγκες γαύροι,βάζελοι κλπ...Δεν ξέρω αν ο Κοζώνης είναι φούσκα,αλλά τουλάχιστον θα ήταν λίγο καλύτερος από αυτούς τώρα...
Ντροπή της προσφυγιάς & Δραγουμάνος του ΠΟΚ.
Ντροπή της προσφυγιάς!Δραγουμάνοι του ΠΟΚ!Ρεεεε τι έλεγε το πανό των μουνόσκυλων;;;
Αυτο ακριβως με κανει να λεω απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι φουσκα...λοιπόν....
διάβασα αυτά που έβαλε ο σκοτάδης.......
είναι δεδομένο πως ξέρουμε ότι τα λαμόγια στην Ελλάδα κάνουν πάρτυ...
Από την άλλη ένα δε μπορώ να καταλάβω....
[size=20pt]Γιατί ένας τυπάς που έχει εκαταμμύρια να διαθέσει και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να πάρει την ΑΕΚ δεν ξατεβαίνει αυτοπορσώπως;[/size]
Οι ΑΕΚτζήδες θα είναι από πίσω του κατά χιλιάδες, ως γνωστόν οι αδερφές πούστρες λαμόγια θα κατεβάσουν τα στριγκάκια που φοράνε και το πανηγύρι θα λάβει τέλος σε ολίγες ημέρες.
Υ.Γ.
εκτός εάν πρόκειται για άλλο ένα λαμόγιο (όχι άφραγκο) που θέλει να χώσει 5 μύρια όχι επειδή είναι ΑΕΚτζής αλλά για να βγάλει άλλα 5 σε 2 χρόνια......
Ο Θανόκιο είναι το πρόβλημα?Άλλοι ήταν οι "σωτήρες"...με τον υπάλληλο θα τα βάλουμε?Παντως η ολη ιστορια με το σκοκκο,εχει ενδιαφερον...
Ο γεωργιου ειπε οτι εχει ηδη πουληθει και με λεφτα απο την πωληση πληρωνονται αυριο οι παικτες...
Ο κετσετζογλου ειπε οτι πληρωνουν νωριτερα 2 χορηγοι....
Μυλος....Παντως αν πουληθει ο σκοκκο,δεν βλεπω να κανει χριστουγεννα ο Θανοκιο...
και ο απιθανοπουλος ειναι το προβλημα...Ο Θανόκιο είναι το πρόβλημα?Άλλοι ήταν οι "σωτήρες"...
Εσύ μου έλέγες στο θρεντ "Σούπερ Λιγκ" ότι δεν σε πειράζει που ψήφισε Πατέρα!και ο απιθανοπουλος ειναι το προβλημα...
δεν ειναι κανενα 5χρονο...ας βγει να πει οτι υπαρχει σχεδιο πωλησης παικτη,οτι ειναι αντιθετος και παραιτειται...Απο πουστρα θα γινει ηρωας κιολας...Μονο και μονο οτι ψηφισε πατερα απο το ...πρωι κατι μου λεει εμενα...
ρε τυπε λογικο να ειναι η ολη υποθεση στα φρυδια μου...Εσύ μου έλέγες στο θρεντ "Σούπερ Λιγκ" ότι δεν σε πειράζει που ψήφισε Πατέρα!
Πολλά δείχνει και γι' αυτό το σχολίασα και είπα ότι ήταν λάθος...μην σκαλίζουμε πάλι την υπόθεση Κατσούρ!!!ρε τυπε λογικο να ειναι η ολη υποθεση στα φρυδια μου...
οταν καιγεται το σπιτι μου σιγα μην κατσω να σχοληθω με μια κωλοψηφοφορια για ενα πρωταθλημα που το'χω χασει απο το σεπτεμβρη...
αλλο σου ειπα...οτι αυτη η ψηφοφορια ισως να δειχνει κατι για το θανοκιο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!!
μου εσταλη με σμς απο ενα συνδεσμιτη φιλο το εξης μνμ προ ολιγου...
<<Σημερα στις 07/12/09 ολοι στις 6 το απογευμα στα γραφεια της παε στη γραμμου,ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ>>
το ιδιο εσταλη και στο μειλ μου..
Δεν πρόκειται να πετύχεις κανέναν εκεί...αντε τραβάτε.... σήμερα και η αστυνομία είναι απασχολημένη αλλού.. έτσι θα μπροέσετε να ρίξετε μερικές φάπες με την ησυχία σας ...
ναι καλα....κατσε να μαζευτει το τσουρμο και να γινει κανα ντου και σου πω εγω..Δεν πρόκειται να πετύχεις κανέναν εκεί...