Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν η ΑΕΚ πτωχεύσει πάει στην ερασιτεχνική κατηγορία και όχι στη Β'Εθνική.Και άντε να ανέβεις μετά...Εννοείται ότι όλοι οι επαγγελματίες αποδεσμεύονται και θα γίνουν μάγκες γαύροι,βάζελοι κλπ...Δεν ξέρω αν ο Κοζώνης είναι φούσκα,αλλά τουλάχιστον θα ήταν λίγο καλύτερος από αυτούς τώρα...

ΑΚΡΙΒΩΣ.
Και μακα΄ρι να γίνει έτσι.Εγώ το εύχομαι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α ρε που΄στη μου.
ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;
Να μας την λένε ρε κ τα ασανσέρ της Β'Εθνικής.

ΌΛΟΙ ΡΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΛΟΙ.
Όχι για να συμπαρασταθούμε στην ομάδα(στην ποια;),αλλά για να σουτάρουμε τα μουνόσκυλα κ να δείξουμε ότι Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και δεν τρώει πια κουτόχορτο.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν....
διάβασα αυτά που έβαλε ο σκοτάδης.......

είναι δεδομένο πως ξέρουμε ότι τα λαμόγια στην Ελλάδα κάνουν πάρτυ...
Από την άλλη ένα δε μπορώ να καταλάβω....
Γιατί ένας τυπάς που έχει εκαταμμύρια να διαθέσει και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να πάρει την ΑΕΚ δεν ξατεβαίνει αυτοπορσώπως;
Οι ΑΕΚτζήδες θα είναι από πίσω του κατά χιλιάδες, ως γνωστόν οι αδερφές πούστρες λαμόγια θα κατεβάσουν τα στριγκάκια που φοράνε και το πανηγύρι θα λάβει τέλος σε ολίγες ημέρες. :helpplea: :helpplea:

Υ.Γ.
εκτός εάν πρόκειται για άλλο ένα λαμόγιο (όχι άφραγκο) που θέλει να χώσει 5 μύρια όχι επειδή είναι ΑΕΚτζής αλλά για να βγάλει άλλα 5 σε 2 χρόνια......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως η ολη ιστορια με το σκοκκο,εχει ενδιαφερον...
Ο γεωργιου ειπε οτι εχει ηδη πουληθει και με λεφτα απο την πωληση πληρωνονται αυριο οι παικτες...
Ο κετσετζογλου ειπε οτι πληρωνουν νωριτερα 2 χορηγοι....
Μυλος....Παντως αν πουληθει ο σκοκκο,δεν βλεπω να κανει χριστουγεννα ο Θανοκιο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λοιπόν....
διάβασα αυτά που έβαλε ο σκοτάδης.......

είναι δεδομένο πως ξέρουμε ότι τα λαμόγια στην Ελλάδα κάνουν πάρτυ...
Από την άλλη ένα δε μπορώ να καταλάβω....
[size=20pt]Γιατί ένας τυπάς που έχει εκαταμμύρια να διαθέσει και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να πάρει την ΑΕΚ δεν ξατεβαίνει αυτοπορσώπως;[/size]
Οι ΑΕΚτζήδες θα είναι από πίσω του κατά χιλιάδες, ως γνωστόν οι αδερφές πούστρες λαμόγια θα κατεβάσουν τα στριγκάκια που φοράνε και το πανηγύρι θα λάβει τέλος σε ολίγες ημέρες. :helpplea: :helpplea:

Υ.Γ.
εκτός εάν πρόκειται για άλλο ένα λαμόγιο (όχι άφραγκο) που θέλει να χώσει 5 μύρια όχι επειδή είναι ΑΕΚτζής αλλά για να βγάλει άλλα 5 σε 2 χρόνια......
Αυτο ακριβως με κανει να λεω απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι φουσκα...
Ας ερχοταν την κυριακη στο οακα να εβλεπες 70 χιλιαδες κοσμο...Και θα σου ελεγα τη δινεις ή δε τη δινεις μετα... ;) :zfuck:
Υ.Γ.εγω παντως θα κανω  600χλμ το σ/κ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παντως η ολη ιστορια με το σκοκκο,εχει ενδιαφερον...
Ο γεωργιου ειπε οτι εχει ηδη πουληθει και με λεφτα απο την πωληση πληρωνονται αυριο οι παικτες...
Ο κετσετζογλου ειπε οτι πληρωνουν νωριτερα 2 χορηγοι....
Μυλος....Παντως αν πουληθει ο σκοκκο,δεν βλεπω να κανει χριστουγεννα ο Θανοκιο...
Ο Θανόκιο είναι το πρόβλημα?Άλλοι ήταν οι "σωτήρες"...με τον υπάλληλο θα τα βάλουμε?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Θανόκιο είναι το πρόβλημα?Άλλοι ήταν οι "σωτήρες"...
και ο απιθανοπουλος ειναι το προβλημα...
δεν ειναι κανενα 5χρονο...ας βγει να πει οτι υπαρχει σχεδιο πωλησης παικτη,οτι ειναι αντιθετος και παραιτειται...Απο πουστρα θα γινει ηρωας κιολας...Μονο και μονο οτι ψηφισε πατερα απο το ...πρωι κατι μου λεει εμενα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και ο απιθανοπουλος ειναι το προβλημα...
δεν ειναι κανενα 5χρονο...ας βγει να πει οτι υπαρχει σχεδιο πωλησης παικτη,οτι ειναι αντιθετος και παραιτειται...Απο πουστρα θα γινει ηρωας κιολας...Μονο και μονο οτι ψηφισε πατερα απο το ...πρωι κατι μου λεει εμενα...
Εσύ μου έλέγες στο θρεντ "Σούπερ Λιγκ" ότι δεν σε πειράζει που ψήφισε Πατέρα!  :crazy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις ήμαρτον κ έλεος :helpplea:
Καθόσαστε κ τσακώνεστε για το αν ο Απιθανόπυολος ψήφισε Πατέρα σε ένα όργανο που του χρόνου μπορεί να μην υππάρχει η ΑΕΚ για να ξανψηφίσει.

Αφήσαμε το δάσος κ πιάσαμε το δέντρο;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η κουβέντα το έφερε...ο ΑΕΚΤΖΗΣ το έχει χάσει το δάσος από το 2004!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εσύ μου έλέγες στο θρεντ "Σούπερ Λιγκ" ότι δεν σε πειράζει που ψήφισε Πατέρα!  :crazy:

ρε τυπε λογικο να ειναι η ολη υποθεση στα φρυδια μου...
οταν καιγεται το σπιτι μου σιγα μην κατσω να σχοληθω με μια κωλοψηφοφορια για ενα πρωταθλημα που το'χω χασει απο το σεπτεμβρη...
αλλο σου ειπα...οτι αυτη η ψηφοφορια ισως να δειχνει κατι για το θανοκιο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προφανώς ο βάζελας δημιουργεί αντιολυμπιακό μπλοκ......
ΑΕΚ ΠΑΟΚ Ατρόμητος κλπ έχουν κάνει κλίκα γιατί έχουν προφανώς σιχαθεί τον μοναχοφάη.....
όχι στις κούπες.... τα φράγκα τους νοιάζουν.....
ο βάζελας βρήκε σε ανάγκη αυτούς που βρήκε και έκανε κοινό σωματείο......

τόσο απλό ειναι....... :grin:

Σκοτάδη η ΑΕΚ θα υπάρχει. Τώρα εάν εσείς θεωρείτε την Δ εθνική κατάρα σας είχα πει εδώ και 5 χρόνια όταν με βρίζατε ότι η λύση αυτή σήμερα μπορεί και να ισοδυναμούσε με πρωτάθλημα.....
για την ώρα περαστικά.....
Αλλά η ΑΕΚ και αύριο και μεθαύριο και παραμεθαύριο θα υπάρχει γιατί είναι μαγαζί γωνία.
Αυτό που δεν δέχεστε είναι ότι μέχρι και ο Πανιώνιος σας κάνει πλάκα.
Ετσι είναι η ζωή.  :uglystupid:

Οπως στρώνεις κοιμάσαι.
Με Χατζηχρίστο και Νικολαίδη δεν πας πουθενά. :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε τυπε λογικο να ειναι η ολη υποθεση στα φρυδια μου...
οταν καιγεται το σπιτι μου σιγα μην κατσω να σχοληθω με μια κωλοψηφοφορια για ενα πρωταθλημα που το'χω χασει απο το σεπτεμβρη...
αλλο σου ειπα...οτι αυτη η ψηφοφορια ισως να δειχνει κατι για το θανοκιο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!!
Πολλά δείχνει και γι' αυτό το σχολίασα και είπα ότι ήταν λάθος...μην σκαλίζουμε πάλι την υπόθεση Κατσούρ!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μου εσταλη με σμς απο ενα συνδεσμιτη φιλο το εξης μνμ προ ολιγου...
<<Σημερα στις 07/12/09 ολοι στις 6 το απογευμα στα γραφεια της παε στη γραμμου,ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ>>
το ιδιο εσταλη και στο μειλ μου..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μου εσταλη με σμς απο ενα συνδεσμιτη φιλο το εξης μνμ προ ολιγου...
<<Σημερα στις 07/12/09 ολοι στις 6 το απογευμα στα γραφεια της παε στη γραμμου,ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ>>
το ιδιο εσταλη και στο μειλ μου..

αντε τραβάτε.... σήμερα και η αστυνομία είναι απασχολημένη αλλού.. έτσι θα μπροέσετε να ρίξετε μερικές φάπες με την ησυχία σας ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αντε τραβάτε.... σήμερα και η αστυνομία είναι απασχολημένη αλλού.. έτσι θα μπροέσετε να ρίξετε μερικές φάπες με την ησυχία σας ...
Δεν πρόκειται να πετύχεις κανέναν εκεί...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν πρόκειται να πετύχεις κανέναν εκεί...
ναι καλα....κατσε να μαζευτει το τσουρμο και να γινει κανα ντου και σου πω εγω..
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχ.α....

Ηρθε η ωρα μουνοσκυλα...... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom