Επισκέπτης
Τι έπαθες μωρή σκουληκαντέρα?
Τρέχω όλη μέρα στις μπατσαρίες,γιατί μου διέρρηξαν το μαγαζί.
Τι έπαθες μωρή σκουληκαντέρα?
Δώσε ρεπόρτο στον sasaki!Τρέχω όλη μέρα στις μπατσαρίες,γιατί μου διέρρηξαν το μαγαζί.
[size=40pt]μπεεεεεε προβατα [/size]
Δώσε ρεπόρτο στον sasaki!
Μεγάλη ζημιά? :-
Θα ψάχνανε μήπως έχεις τίποτα καλό!Πήραν ένα 500άρικο που είχα σε 10ευρα και 5ευρα αλλά δε γαμιέται,το χειρότερο ήταν ότι μπήκαν στο εργαστήριο που κάνω τις αναλύσεις και μου σκόρπισαν τ'αντιδραστήρια στο πάτωμα τα μουνόπανα!
Θα ψάχνανε μήπως έχεις τίποτα καλό!
Μην ανησυχείς...θα τους τσιμπήσουν οι μπάτσοι! :S
Τότε μάλλον θα φτιάξουν κουλουράκια!Το θέμα είναι να τους τσιμπήσω εγώ πρώτα
Τώρα τι έψαχναν
Λες να "γίνονται" με αμμωνία??
Oρεξη εχεις πρωινιατικα...φτιάχτε ομάδα στο κρίκετ ρε να γελάσει το χειλάκι σας....
Τι θες πρωταθλητή όλων των σπορ παντοτινέ...φτιάχτε ομάδα στο κρίκετ ρε να γελάσει το χειλάκι σας....
τα ΧΡΕΗ είναι σπόρ;Τι θες πρωταθλητή όλων των σπορ παντοτινέ...
Έτσι!Όποιον γουστάρουμε θα πληρώνουμε κορόιδα!τα ΧΡΕΗ είναι σπόρ;
γιατί σα υτό σας βγάζω το καπέλο σε όλα τα σπορ....
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα
Έτσι!Όποιον γουστάρουμε θα πληρώνουμε κορόιδα!
Και άμα λάχει θα βάλουμε τον Γιωργάκη να μας φτιάξει κάνα άρθρο και θα σωθούμε...
Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τι σχέση έχουν τα χρέη με το γκρέμισμα του γηπέδου?όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας....
έχουν....Τι σχέση έχουν τα χρέη με το γκρέμισμα του γηπέδου?
Έρχεται ο Μπομπ απατ-αιώνιοι!
Καλάαααα...να σε δώ αν δεν γίνει το deal με τον Μπομπ τον μαστρα...Έτσι!Όποιον γουστάρουμε θα πληρώνουμε κορόιδα!
Και άμα λάχει θα βάλουμε τον Γιωργάκη να μας φτιάξει κάνα άρθρο και θα σωθούμε...
Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Γίδακλα ετοιμάσου να φουντάρεις εσύ στην Β' κι άσε μας εμάς!Καλάαααα...να σε δώ αν δεν γίνει το deal με τον Μπομπ τον μαστρα...
Ολοι μαζί τον χορό του Ζαλόγγου...
Εγώ και στη Β' να πέσω σε καλύτερη μοίρα θα είμαι από'σένα που θα παίζεις στο Γ' τοπικό Αθηνών...Γίδακλα ετοιμάσου να φουντάρεις εσύ στην Β' κι άσε μας εμάς!
Θα πάρουμε πρωτάθλημα μαζί φιλαράκι!Εγώ και στη Β' να πέσω σε καλύτερη μοίρα θα είμαι από'σένα που θα παίζεις στο Γ' τοπικό Αθηνών...