Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Απλά γραφικοί............Δεν πειράζει όμως, να δούμε πια από τις μεταγραφές που έχουν πει/θα πουν θα ισχύσει πραγματικά γιατί όλες κολλάνε!!!! ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν είναι τρελό όμως αντί να τσιμπάνε οι γαύροι με τη μεταγραφή (λογικό αφού είναι ψαράκια), να τσιμπάνε και χωρίς δόλωμα οι 3οι??????????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι τρελό όμως αντί να τσιμπάνε οι γαύροι με τη μεταγραφή (λογικό αφού είναι ψαράκια), να τσιμπάνε και χωρίς δόλωμα οι 3οι??????????
ΦΙΛΕ ΜΟΥ αποψε στις 7 δεν το μπασκετακι να κλασεις στα γελια.........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Φαντάζομαι τι έχει να γίνει, εκτός και αν πάει ο ρουφιάνος Τζόλε με κάνα πανό και κράξει τον Ρίμπο!!! Ακούσατε δηλώσεις του για τους καλύτερους παίχτες του Γαύρου? Δεν περιλάμβανε Ρίμπο μέσα........ε ρε γλέντια!!!!!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αμα κανει κατι τετοιο..? Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ που ελεγε και ο "μαυροματης"

Επισκέπτης
Παρακαλούνται οι απανταχού γαύροι να μην κοιτάνε για πολύ ώρα τις φώτο του Ρίμπο με καπελάκι της ΑΕΚ........ενέχουν κινδύνους εμφράγματος!!!!!!!!!!
στα @@ μας!!!!!!!

παιχταρα ο ριμπο θα προσφερει στην αεκ... αλλα το γελιο ειναι πως αλλαζετε γνωμη για γερους (οταν ηταν 32 χρονων) που γινονται παιχταραδες και πλανηταρχες (οταν ειναι 35-37)...

ρε εσεις δεν το λεγατε τελειωμενο???? που για εμενα ακομα και τωρα δεν ειναι τελειωμενος και μπορει να προσφερει στην αεκ....

αυτο που γραφω δεν ειναι ουτε αντι-αεκ, και ουτε οτι δεν πιστευω πως ο σωκρατης ειναι μαλακας και ο τζολε τσιρακι και ολα αυτα που εγραφα οταν εφυγε απο το θρυλο.... αλλα ρε παιδια μην δειχνετε ποσο μικροι ειστε (οχι η αεκαρα αλλα μια μεριδα του λαου της) οταν πανυγυριζεται για τον ριμπο οταν πριν απο λιγο καιρο ηταν τελειομενος, εσεις δεν ειστε που μεχρι πριν απο λιγο καιρο γουσταρατε που ειχατε ομαδα με μικρο μ.ο. ηλικιας?????

λοιπον καλη επιτυχια στον μεγα ριμπο που με την συνεντυξη του μας βοηθησε να καταλαβουμε την κλικαρια που υπαρχει στο θρυλο....

τζολε συνεχησε να γλυφεις τον σωκρατη και θα πας μπροστα!!!!!!!

μαλακισμενα τσιρακια του κοκκαλη!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
νικοπολιδης κωνσταντινου βατραχος...... απο παλτα κοτες πελατες αχρηστοι  γινανε ΜΕΛΗ..........αστο φιλε.....!!!!!!!!!!!!1

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Προσεξτε φιλοι αεκτζηδες γιατι μπορει να καταληξετε και εσεις σαν τους ευρωπελατες. Μην λετε τοσο μεγαλα λογια πριν τον δειτε πως θα δεσει με την ομαδα σας.Ριξτε λιγακι τους τονους.

Επισκέπτης
φιλε αλλο το "παλτο" και αλλο ο αντωνης που ηταν ο καλυτερος ελληνας τερματοφυλακας!!!! και το λεγαμε οταν ηταν κοτα αλλα και οταν εγινε γαυρος...... αλλωστε το παλτο σε αλλες εποχες δεν εβλεπε ουτε εξεδρα στο καραισκακι!!!!!
αλλα ειδες οτι εγω δεν εγραψα για την αξια του ριμπο, αλλα για εσας....
και επεισης εγω σαν υγιης χορτασμενος γαυρος κανω και κριτικη στην ομαδα μου ενω εσεις...!!!!!

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sportime.gr/newspapers/prwtoselida/3052007/prasini.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
αφου αυτα ελεγες και εσυ!!!!!!!
εχετε πολυ πλακα!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Προσεξτε φιλοι αεκτζηδες γιατι μπορει να καταληξετε και εσεις σαν τους ευρωπελατες. Μην λετε τοσο μεγαλα λογια πριν τον δειτε πως θα δεσει με την ομαδα σας.Ριξτε λιγακι τους τονους.
δεν με νοιαζει αν πιασει φιλε μου..... ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ..... ;) ;) ;) ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Νομίζω ότι μπορούμε να απολαύσουμε την στιγμή όπως κάνατε και εσείς πριν 3 χρόνια. Λάθος????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σας κανει ο σωκρατης οτι θελει ολοι μελη............

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
"ΜΕΤΑ απο διακοπη 3 χρονων ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΙΒΑΛΝΤΟ  θα ξαναπαιξει ποδοσφαιρο ευρωπαικου επιπεδου..."

Επισκέπτης
Νομίζω ότι μπορούμε να απολαύσουμε την στιγμή όπως κάνατε και εσείς πριν 3 χρόνια. Λάθος????
1ον εσεις τον λεγατε παππου ΤΟΤΕ!!!
2ον οπως μας σπαγατε το αρχιδια εσεις τοτε ετσι θα κανουμε και εμεις!!! (χαχαχαχαχαχα)

σας κανει ο σωκρατης οτι θελει ολοι μελη............
τι κομπλεξ τρωτε με τα μελη του πρωταθλητη θρυλου δεν καταλαβαινω???
εξηγησε μου που κολατε με τα μελη και το σκηνικο αυτο??

"ΜΕΤΑ απο διακοπη 3 χρονων ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΙΒΑΛΝΤΟ  θα ξαναπαιξει ποδοσφαιρο ευρωπαικου επιπεδου..."
αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο!!!! ε??? παντως εγω γελασα!!! εχετε χιουμορ!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
1ον εσεις τον λεγατε παππου ΤΟΤΕ!!!
2ον οπως μας σπαγατε το αρχιδια εσεις τοτε ετσι θα κανουμε και εμεις!!! (χαχαχαχαχαχα)
εγω διασκεδαζω να ακουω τους γαυρους στο σεφ να λενε   "εσυ εσυ που βαζεις μουσικη τον κοκκαλη θα βριζουμε μεχρι το πρωι....."

παρε και την μπαλα αγγελοπουλε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω διασκεδαζω να ακουω τους γαυρους στο σεφ να λενε  "εσυ εσυ που βαζεις μουσικη τον κοκκαλη θα βριζουμε μεχρι το πρωι....."

παρε και την μπαλα αγγελοπουλε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτα φιλε ειναι συνθηματα υγιων χορτασμενων φιλαθλων που παροτι ειναι πρωταθλητες 10 φορες σε 11 χρονια, κανουν κριτηκη στην ομαδα τους..... εσυ κοιτα να παρεις και τον αλεξανδρη τωρα..... α!!! εχουμε και τον λεμενς για πουλημα και αν δεν κανω λαθος ψαχνεις για τερματοφυλακα!!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!! αλλα σοβαρα σας καταλαβαινω ειναι η πεινα για τιτλο!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ριμπο.....ριμπο.........ριμπο..........

παρε και την μπαλα αγγελοπουλε........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
assets_LARGE_t_1041_396430_type11182.jpg

Stories

Νέο!

Stories