Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (8 μέλη και 13 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ναι ομως για ποιον δουλευει;
η απλα ειναι καλος ανθρωπος και θελει να προφυλαξει το αμερικανακι;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χώρις να τον ξέρω τον τύπο... ποιός τον λαμβάνει στα σοβαρά για τις 3-4 βδομαδές που λες οτι ήταν προεδρος?       
Εγώ σου απάντησα στο ποιος θεωρείται ότι έχει στείλει τα emails...όχι αν ήταν άξιος πρόεδρος!

Επισκέπτης
Εγώ σου απάντησα στο ποιος θεωρείται ότι έχει στείλει τα emails...όχι αν ήταν άξιος πρόεδρος!
εσενα παντως ο κοντος σου εφταιγε και τον εκραζες. τωρα που εφυγε τα πραγματα εγιναν μπουρδελο τουλαχιστον με το κοντο υπηρχε ενα νοικοκυρεμα οσο και αν δεν σου αρεσε. μετα ηρθε ο σερβος με τους μανατζερ και εχετε καταντησει να μη πω πως..... κριμα παντως!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εσενα παντως ο κοντος σου εφταιγε και τον εκραζες. τωρα που εφυγε τα πραγματα εγιναν μπουρδελο τουλαχιστον με το κοντο υπηρχε ενα νοικοκυρεμα οσο και αν δεν σου αρεσε. μετα ηρθε ο σερβος με τους μανατζερ και εχετε καταντησει να μη πω πως..... κριμα παντως!
Δεν κατάλαβες...ακόμα τον κράζω!!!!
Είναι ο Νο 1 υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση!!!!

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβες...ακόμα τον κράζω!!!!
Είναι ο Νο 1 υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση!!!!
τελικα βλεπεις με παρωπιδες. αυτος σου αφησε μια ομαδα που τουλαχιστον παλευε για πρωταθλημα ασχετα τη γινοταν στο τελος. σου επερνε παιχτες και οχι παιχτακια και δεν τον επιαναν κοροιδο. μετα ανελαβαν αυτοι που του εσκαβαν το λακο με τα σημερινα αποτελεσματα.και αυτοι που ηθελαν το πριγκηπα πισω τον εφεραν μολις εφυγε ο κοντος με τα σημερινα αποτελεματα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παλι μαλακιες λες..εχεις μπλεξει τα αβγα και τα καλαθια.....καθε προεδρος χρησιμοποιει το εκτοπισμα της ομαδας προς δικο του οφελος...εταιριες με μεγαλη βιτρινα ειναι.ο ιδανικος μοχλος πιεσης.σιγα μην εμπαινε για τη ψυχη της μανας του...ποιος το εκανε??ο βγενο που θα αγορασει και την ακροπολη σε λιγο??Τι σχεση εχει η ηθικη στα σπορ με ολα αυτα??
Υ.Γ.Βρες μου ενα ποστ μου που λεω για τις δουλειες του κροκκους.. :uglystupid:
κωλοτουμπινο μια ζωη κραζατε τον κοκκαλη,στον τελικο που σας σκισαμε το κωλαρακι ειχατε βγαλει πανω αηδιας περι κοκκαλη και κρατους,στο μπασκετ εχετε τρελαθει στην ενσταση ενω περσι ηταν ανηθικες οι ενστασεις για σας
δεν βγαζω ακρη μαζι σας μια ζωη κλαψα,κωλοτουμπα,παρακαλια και μιζερια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τελικα βλεπεις με παρωπιδες. αυτος σου αφησε μια ομαδα που τουλαχιστον παλευε για πρωταθλημα ασχετα τη γινοταν στο τελος. σου επερνε παιχτες και οχι παιχτακια και δεν τον επιαναν κοροιδο. μετα ανελαβαν αυτοι που του εσκαβαν το λακο με τα σημερινα αποτελεσματα.και αυτοι που ηθελαν το πριγκηπα πισω τον εφεραν μολις εφυγε ο κοντος με τα σημερινα αποτελεματα.
Τι θες και ασχολείσαι αφού δεν το κατέχεις!Εσύ τα βλέπεις απέξω τα πράγματα!Ο ομοιδεάτης σου πριν από λίγο δεν ήξερε (και καλά κάνει) ποιος είναι ο Κιντής!Τι να κουβεντιάσουμε?Τα ίδια θα λέμε πάλι?

Επισκέπτης
Τι θες και ασχολείσαι αφού δεν το κατέχεις!Εσύ τα βλέπεις απέξω τα πράγματα!Ο ομοιδεάτης σου πριν από λίγο δεν ήξερε (και καλά κάνει) ποιος είναι ο Κιντής!Τι να κουβεντιάσουμε?Τα ίδια θα λέμε πάλι?
το αν ηερω η οχι αστο καλυτερα μπορει να ξερω πολυ πιο πολλα απο οσο νομιζεις!!!αυτα που σου ειπα εχουν ετσι η οχι. οσο ηταν ο κοντος δεν ηταν και αυτοι που διοικουν σημερα; απλα πιασαν το νοτια κοροιδο. οπως και στην υποθεση τζιμπουρ σας ελεγα πριν το καλοκαιρι τη γινοταν ολοι πεσατε να με φατε οτι ειναι κωλοπαιδαρας και μαλακιες το τη πολεμο του εκαναν ο πριγκηπας με τους αργετινους κανενας δεν το ελεγε ;)το μπαγιεβιτς ηταν φυσικο επακολουθο να τον λουστεις οταν εφυγε ο κοντος γιατι ηταν ο μονος που ελεγε οσο ειμαι εγω αυτος δεν ερχεται :uglystupid:μολις τον διωξατε ηρθε και τωρα λουστητε τον προπονητη μανατζερ προεδρο ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το αν ηερω η οχι αστο καλυτερα μπορει να ξερω πολυ πιο πολλα απο οσο νομιζεις!!!αυτα που σου ειπα εχουν ετσι η οχι. οσο ηταν ο κοντος δεν ηταν και αυτοι που διοικουν σημερα; απλα πιασαν το νοτια κοροιδο. οπως και στην υποθεση τζιμπουρ σας ελεγα πριν το καλοκαιρι τη γινοταν ολοι πεσατε να με φατε οτι ειναι κωλοπαιδαρας και μαλακιες το τη πολεμο του εκαναν ο πριγκηπας με τους αργετινους κανενας δεν το ελεγε ;)το μπαγιεβιτς ηταν φυσικο επακολουθο να τον λουστεις οταν εφυγε ο κοντος γιατι ηταν ο μονος που ελεγε οσο ειμαι εγω αυτος δεν ερχεται :uglystupid:μολις τον διωξατε ηρθε και τωρα λουστητε τον προπονητη μανατζερ προεδρο ;)
Βαριέμαι να λέω τα ίδια bodo...δεν έχει αλλάξει κάτι!Πάρε και τον κοντοπούτανο και τον γυφτοΤζιμπούρ στην ομάδα σου αν τους γουστάρεις και μην μου τα ζαλίζεις!

Επισκέπτης
Βαριέμαι να λέω τα ίδια bodo...δεν έχει αλλάξει κάτι!Πάρε και τον κοντοπούτανο και τον γυφτοΤζιμπούρ στη ομάδα σου αν τυς γουστάρεις και μην μου τα ζαλίζεις!
περιμενε εσυ το σωτηρα σου που σας δουλευει οτι θα εθει να σας σωσει!!!ο τιγρης ο αεκαρας!!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κωλοτουμπινο μια ζωη κραζατε τον κοκκαλη,στον τελικο που σας σκισαμε το κωλαρακι ειχατε βγαλει πανω αηδιας περι κοκκαλη και κρατους,στο μπασκετ εχετε τρελαθει στην ενσταση ενω περσι ηταν ανηθικες οι ενστασεις για σας
δεν βγαζω ακρη μαζι σας μια ζωη κλαψα,κωλοτουμπα,παρακαλια και μιζερια
χαχαχαχααχχαχα.....
αλλα νταλλων....πως συνεδεσε τις ενστασεις στο μπασκετ με τον κοκκαλη,τον τελικο των 36 πεναλτι και τον κοζωνη ειναι κατι το μοναδικο....
σολο του...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχαχααχχαχα.....
αλλα νταλλων....πως συνεδεσε τις ενστασεις στο μπασκετ με τον κοκκαλη,τον τελικο των 36 πεναλτι και τον κοζωνη ειναι κατι το μοναδικο....
σολο του...
εδω εχετε συνδεθει εσεις με τις μεγαλες ομαδες και με την ελλαδα  :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
περιμενε εσυ το σωτηρα σου που σας δουλευει οτι θα εθει να σας σωσει!!!ο τιγρης ο αεκαρας!!!!!!!
Δεν έχω εγώ σωτήρες!Ψάξε αλλού!Τι δουλειά έχει ο τίγρης πάλι?Εγώ περιμένω να πάνε όλα καλά με τον Κοζώνη για να ξεφύγει η ομάδα  από την κωλοκατάσταση που την οδήγησε η παρέα του 2004!  :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μποντο εδω ταιριαζει το <<ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου....>>
Ο νο1 υπαιτιος για τη σημερινη καταντια ειναι ο ντι-τζει που μεχρι περσυ το δεκμβρη εκανε κουμαντο...Ακομα και τωρα εχει φουσκωσει τα μυαλα του ταχτσιδη και ζηταει 280 χιλιαρικα με μισο καλο ματς...Αστα....Ειναι εγκληματιας ο ανθρωπος...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
χαχαχαχααχχαχα.....
σολο του...
Ρε συ hitman21 λαμβάνεις στα σοβαρά ένα άτομο που λέει "σας σκίσαμε" σε ένα τελικό 4-4 που κρίθηκε μετά από 36 πέναλτι????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μποντο εδω ταιριαζει το <<ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου....>>
Ο νο1 υπαιτιος για τη σημερινη καταντια ειναι ο ντι-τζει που μεχρι περσυ το δεκμβρη εκανε κουμαντο...Ακομα και τωρα εχει φουσκωσει τα μυαλα του ταχτσιδη και ζηταει 280 χιλιαρικα με μισο καλο ματς...Αστα....Ειναι εγκληματιας ο ανθρωπος...
Γιατί τις διαρροές ότι ο Κοζώνης είναι μπατιράκι μέσω των ντεμοφυλλάδων ποιος τις κάνει?Άντε να εξηγήσεις στον μπόντο και στον κάθε μπόντο που είναι στην απέξω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom