Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν έχω εγώ σωτήρες!Ψάξε αλλού!Τι δουλειά έχει ο τίγρης πάλι?Εγώ περιμένω να πάνε όλα καλά με τον Κοζώνη για να ξεφύγει η ομάδα  από την κωλοκατάσταση που την οδήγησε η παρέα του 2004!  :jerking:
θα τον δεις οπως ειδες και τους επιχειρηματιες απο την κυπρο!!!και γιαυτο παλι οι φυλαδες σου φταινε που δεν ηρθαν!!!!!!!ακομα τους περιμενουν απο το καλοκαιρι. εγω παντως δεν ξερω κανενα σοβαρο επενδυτη που να μην εχει ερθει ο ιδιος να δει απο κοντα το τη θα παρει. ενα καλο κολπο για να τον μαθουμε ηταν και μαλιστα πολυ πετυχημενο

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κύριοι μη περιμένετε σε καμία περίπτωση να εμπλακεί ο Τίγρης έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ....με καμία Παναγία λέμε.Κακά τα ψέματα όλες οι ελπίδες μας αυτοί τη στιγμή βασίζονται στο κ.Κοζώνη και κανέναν άλλον,ο οποίος όπως κατάλαβα ζητάει και κάποιες εγγυήσεις για να εμπλακεί(ή τουλάχιστον διαβεβαιώνει πως αν δε πάνε τα πράγματα όπως έχουν προγραμματίσει τότε θα τη κάνει και αυτός...κάτι που είναι λογικό άλλωστε) και μαγκιά του που το τονίζει αυτό γιατί μπουχτίσαμε από ΑΕΚάρες που θα το παίξουν σωτήρες άνευ δικού τους κέρδους(ξεχάστε το.....τέτοιοι τύποι δεν υπάρχουν πια).
Υ.Γ:Δεν είδαμε όλοι τη κατάληξη του ΠΑΟΚάρα του Θόδωρα όταν σφίξανε οι κώλοι?????γιατί πουλούσε φούμαρα στους ΠΑΟΚτζήδες???αφού δεν είχε το κεφάλαιο να αναστηλώσει το πολυαγαπημένο του σωματείο(αλήθεια ααν το είχε θα το έκανε?)

Επισκέπτης
Μποντο εδω ταιριαζει το <<ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου....>>
Ο νο1 υπαιτιος για τη σημερινη καταντια ειναι ο ντι-τζει που μεχρι περσυ το δεκμβρη εκανε κουμαντο...Ακομα και τωρα εχει φουσκωσει τα μυαλα του ταχτσιδη και ζηταει 280 χιλιαρικα με μισο καλο ματς...Αστα....Ειναι εγκληματιας ο ανθρωπος...
καλα δηλαδη τωρα ο ντεμης σας φταιει ακομα. ενα πραγμα πες μου απο τοτε που εφυγε εχετε γινει η ομαδα της σφαλιαρας απο διοικητικο κομματι ως το αγωνιστικο; καθε εβδομαδα τα αποδυτηρια γινονταν ρινγκ.μετεγραφικος σχεδιασμος ανυπαρκτος οτι ηθεκε ο μπαγιεβιτς εκανε. αληθεια ολοι οι παιχτες που πηρατε τελευταια ποιον ειχαν μανατζερ;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
θα τον δεις οπως ειδες και τους επιχειρηματιες απο την κυπρο!!!και γιαυτο παλι οι φυλαδες σου φταινε που δεν ηρθαν!!!!!!!ακομα τους περιμενουν απο το καλοκαιρι. εγω παντως δεν ξερω κανενα σοβαρο επενδυτη που να μην εχει ερθει ο ιδιος να δει απο κοντα το τη θα παρει. ενα καλο κολπο για να τον μαθουμε ηταν και μαλιστα πολυ πετυχημενο
Δεν ξέρω ρε φίλε...περιμένω τις εξελίξεις!Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο...το άτομο είναι υπαρκτό και βγήκε και ο ίδιος και μίλησε για το ενδιαφέρον του να πάρει την ΑΕΚ!Καμμιά σχέση με τους Τζύπριους!Ούτε την εγγυητική που ζήτησε δεν μπορούν να καλύψουν αυτοί που εκθειάζεις!!!!
Ο Κοζώνης είναι φίλος του Γιωργάκη!Πρέπει να τον υποστηρίζεις εσύ! :grin:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καλα δηλαδη τωρα ο ντεμης σας φταιει ακομα. ενα πραγμα πες μου απο τοτε που εφυγε εχετε γινει η ομαδα της σφαλιαρας απο διοικητικο κομματι ως το αγωνιστικο; καθε εβδομαδα τα αποδυτηρια γινονταν ρινγκ.μετεγραφικος σχεδιασμος ανυπαρκτος οτι ηθεκε ο μπαγιεβιτς εκανε. αληθεια ολοι οι παιχτες που πηρατε τελευταια ποιον ειχαν μανατζερ;

ο ντεμης καλα εφαγε 5 εκατομμυρια ευρω απο την αεκ μαζι με αλλο ενα λαμογιο..

και τον ειχατε και θεο σας..

ξεκοκκαλισε και τα τελευταια περιουσιακα στοιχεια της αεκ και εφυγε ακομα πιο πλουσιος..

και κρεμοντουσαν τα μαλακισμενα στα καγκελα για παρτυ του. :headbang:

τωρα ζει σαν κροισος.

επισης ειναι ο μονος μαζι με αλλον εναν που κανει τα παντα για να μην παρει την αεκ ο bob kozonis.. ;)

ξυπνατε.αλλος ειναι ο προδοτης.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ hitman21 λαμβάνεις στα σοβαρά ένα άτομο που λέει "σας σκίσαμε" σε ένα τελικό 4-4 που κρίθηκε μετά από 36 πέναλτι????
:2funny: :2funny:το οτι σκιστηκες το ξερεις καλυτερα,πιο πολυ σε πονεσε απο το 3-0 στο παγκρητιο
2-0 στο 15 και 3-2 ενα λεπτο πριν το τελος φωναζοντας σηκωσε το το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω -τελικα θα περιμενεις τουλαχιστον 2 χρονια ακομη -και με 9 παικτες σου εδειξα πως γαμαει ο πειραιας
περαστικα αεκακι

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ρε φίλε...περιμένω τις εξελίξεις!Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο...το άτομο είναι υπαρκτό και βγήκε και ο ίδιος και μίλησε για το ενδιαφέρον του να πάρει την ΑΕΚ!Καμμιά σχέση με τους Τζύπριους!Ούτε την εγγυητική που ζήτησε δεν μπορούν να καλύψουν αυτοί που εκθειάζεις!!!!
Ο Κοζώνης είναι φίλος του Γιωργάκη!Πρέπει να τον υποστηρίζεις εσύ! :grin:
κανεναν δεν εκθειαζω απλως σου λεω οσο και αν δεν σου αρεσει οτι οσο ηταν ο ντεμης υπηρχε ενα σχετικο νοικοκυρεμα. το οτι εκανε λαθη εκανε αλλα μην ξεχνας οτι δυο φορες εφτασες να διεκδικεις πρωταθλημα.τωρα τη.......... ο κοζωνης δεν ειναι τοσο ηλιθιος να βαλει λεφτα σε μια επιχειρηση σαν την αεκ.θα το ειχαν κανει αλλοι πριν απο αυτο. αλλα καλα το παει διαφημηστηκε δωρεαν για να ερθει στην ελλαδα να κανει μπιζνες!!εσυ τον ηξερες πριν; αν ηθελε να παρει την αεκ θα το εκανε χωρις εγγυητικες απλα ειναι και θα επερνε το ρισκο.ολα τα αλλα ειναι ακριβως η ιδια ιστορια με τους κυπριους σημερα μπαινει αυριο υπογραφει μεθαυριο κατι εγινε και δεν τα βρηκαν ;)

Επισκέπτης
ρε μαλακα δωρητη αστους στον πονο τους..οταν παρουν επανω τους & αρχισουν παλι τις παπαριες τους,τους τα χωνουμε..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
κανεναν δεν εκθειαζω απλως σου λεω οσο και αν δεν σου αρεσει οτι οσο ηταν ο ντεμης υπηρχε ενα σχετικο νοικοκυρεμα. το οτι εκανε λαθη εκανε αλλα μην ξεχνας οτι δυο φορες εφτασες να διεκδικεις πρωταθλημα.τωρα τη.......... ο κοζωνης δεν ειναι τοσο ηλιθιος να βαλει λεφτα σε μια επιχειρηση σαν την αεκ.θα το ειχαν κανει αλλοι πριν απο αυτο. αλλα καλα το παει διαφημηστηκε δωρεαν για να ερθει στην ελλαδα να κανει μπιζνες!!εσυ τον ηξερες πριν; αν ηθελε να παρει την αεκ θα το εκανε χωρις εγγυητικες απλα ειναι και θα επερνε το ρισκο.ολα τα αλλα ειναι ακριβως η ιδια ιστορια με τους κυπριους σημερα μπαινει αυριο υπογραφει μεθαυριο κατι εγινε και δεν τα βρηκαν ;)

tι εκανε λαθη ρε που εκλεψε την ιδια την αεκ??

και αυτα που κανει τωρα..

που κανει οτι μπορει στο παρασκηνιο για να μην παρει ο bob kozonis την αεκ??? κι αυτο λαθος λεγεται???  :headbang:

γιατι μαλλον για προδοσια μου φαινεται..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο ντεμης καλα εφαγε 5 εκατομμυρια ευρω απο την αεκ μαζι με αλλο ενα λαμογιο..

και τον ειχατε και θεο σας..

ξεκοκκαλισε και τα τελευταια περιουσιακα στοιχεια της αεκ και εφυγε ακομα πιο πλουσιος..

και κρεμοντουσαν τα μαλακισμενα στα καγκελα για παρτυ του. :headbang:

τωρα ζει σαν κροισος.

επισης ειναι ο μονος μαζι με αλλον εναν που κανει τα παντα για να μην παρει την αεκ ο bob kozonis.. ;)

ξυπνατε.αλλος ειναι ο προδοτης.
tι εκανε λαθη ρε που εκλεψε την ιδια την αεκ??

και αυτα που κανει τωρα..

που κανει οτι μπορει στο παρασκηνιο για να μην παρει ο bob kozonis την αεκ??? κι αυτο λαθος λεγεται???  :headbang:

γιατι μαλλον για προδοσια μου φαινεται..
Χωσε αντινιονι........... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τις εγγυητικές τις θέλει για να ρίξει άμεσα λεφτά στην ομάδα επειδή οι παίχτες είναι απλήρωτοι και έρχονται και κάποιες δόσεις που πρέπει να πληρωθούν τον Νοέμβριο!Αυτές κανονικά είναι υποχρεώσεις του ρουφιάνου που εκθειάζεις και των λοιπών αμετόχων!
Σου επαναλαβάνω...αφου δεν ξέρεις γιατί ασχολείσαι και κόπτεσαι τόσο?
Ούτε το Νοτιά τον ήξερα πριν!Θα έπρεπε?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τις εγγυητικές τις θέλει για να ρίξει άμεσα λεφτά στην ομάδα επειδή οι παίχτες είναι απλήρωτοι και έρχονται και κάποιες δόσεις που πρέπει να πληρωθούν τον Νοέμβριο!
Σου επαναλαβάνω...αφου δεν ξέρεις γιατί ασχολείσαι και κόπτεσαι τόσο?
τι αναρωτιεσαι??
3.2Μ στην τελευταια μερα των μεταγραφων για τραυματια παιχτη του εδωσε...ειναι να μην τον λατρευει??ευεργετη θα τον εχει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α ε ντεμαρε μπιζνεσμαν.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_1:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαλακα δωρητη αστους στον πονο τους..οταν παρουν επανω τους & αρχισουν παλι τις παπαριες τους,τους τα χωνουμε..
στο παιχνιδι των εφηβων το αεκακι εφαγε 3 και το 3 ηταν απο βολε του τερματοφυλακα μας
μιλαμε οι ακαδημιες τους ετοιμαζουν τους αυριανους γελωτοποιους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom