hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
[size=40pt]KΛΑΙΣ[/size] και ξεροχυνω!!!!!!παλι θα το παρουμε και με κοντρα διαιτησια
[size=40pt]KΛΑΙΣ[/size] και ξεροχυνω!!!!!!παλι θα το παρουμε και με κοντρα διαιτησια
Εχεις περασει και σαλιαρελιδες που για να βγει το χυσι απο τη μαπα σου ηθελες υαλοκαθαριστηρα.....το χαλι το δικο σας να θελετε τους διαιτητες για να νικησετε τον πανθραξ και να μην ειστε στη ζωνη του υποβιβασμου δεν θα το παθουμε ποτε
Έχω και Καράμπελα!αεκ ΕΛΑ
αεκ ΕΛΑ
αεκ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ
καλη μου πριγκιπεσσα
ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ
ωραια μου κοπελα
Και με τον εργοτελη...Εχεις περασει και σαλιαρελιδες που για να βγει το χυσι απο τη μαπα σου ηθελες υαλοκαθαριστηρα.....
Υ.Γ.Οντως...Τον πανθραξ τον κερδας δικαια...Με τον θρασυβουλο εχεις ενα θεμα
Τώρα λένε ότι δεν πρόκειται για συμπαίχτη αλλά για νέο ιδιοκτήτη!Τα δυσαρεστα νεα ειναι οτι ο <<επιδοξος>> συμπαικτης ειναι και αυτος μονιμος κατοικος αμερικης....Δηλαδη 10 ωρες με το αεροπλανο..Δεν διοικουνται ετσι επιχειρησεις κυριοι....Με λογιστες να κανουν τα αφεντικα...
Τί γίνεται παίδες όλα καλά? για μένα έλεγες?σας έλειψα?Ο Σκόκο που είναι σήμερα?Σαν την μύγα μέσ' στο γάλα ήταν χθες!
Ο καλύτερος ήσουν χθες!Τί γίνεται παίδες όλα καλά? για μένα έλεγες?σας έλειψα?
Η ομάδα χθες μαύρα χάλια .....το κάναμε και ντέρμπι στο τέλος τι να πει κανείς....αλλά ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες.
Υ.Γ:Διάβασα σήμερα σε εφημερίδα ότι ο Λεονάρντο έβρισε κάποιους φίλους της ΑΕΚ....ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω?
Όταν έχει "κέφια" φίλε μου ο Νάτσο είναι πραγματικά ασταμάτητος(το κέφια το βάζω σε "" καθώς μόνο ο ίδιος μέσα του ξέρει πως νιώθει αυτές τις δύσκολες ώρες).Όσον αφορά το μυξιάρικο το Λεονάρντο αν δεν αντέχει τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από το κόσμο της ΑΕΚ να φύγει και να ξαναγυρίσει πίσω στο Λεβαδειακό για να ξαναγίνει βασιλιάς στις ψησταριές της Λιβαδειάς.....κανείς δε πρέπει να αντιμιλάει στο κόσμο(ακόμα και να έχει άδικο) έτσι δεν είναι?Ο καλύτερος ήσουν χθες!
Τα τσογλανάκια βγάζουν και γλώσσα αντί να σκύβουν το κεφάλι...αργότερα το διέψευσε βέβαια!
Εννοείται ρε συ Νάτσο!Πριν 2 μήνες έτρωγε σουβλάκια στην Λειβαδιά!Βέβαια το κακό είναι γενικότερο...έχουνε καλομάθει τα μαλακιστήρια τα τελευταία χρόνια στην μη ύπαρξη πίεσης από τον κόσμο και την διοίκηση!Όταν έχει "κέφια" φίλε μου ο Νάτσο είναι πραγματικά ασταμάτητος(το κέφια το βάζω σε "" καθώς μόνο ο ίδιος μέσα του ξέρει πως νιώθει αυτές τις δύσκολες ώρες).Όσον αφορά το μυξιάρικο το Λεονάρντο αν δεν αντέχει τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από το κόσμο της ΑΕΚ να φύγει και να ξαναγυρίσει πίσω στο Λεβαδειακό για να ξαναγίνει βασιλιάς στις ψησταριές της Λιβαδειάς.....κανείς δε πρέπει να αντιμιλάει στο κόσμο(ακόμα και να έχει άδικο) έτσι δεν είναι?