pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αυτο ειναι πεναλτυ?
καλά ρε αυτό δεν είναι πέναλτυ,μάλλον κάτι άλλο θες να πείς,δεν εξηγείται.
αυτο ειναι πεναλτυ?
καλά ρε αυτό δεν είναι πέναλτυ,μάλλον κάτι άλλο θες να πείς,δεν εξηγείται.
βασικά η ΑΕΚ έχει πάρει την κάτω βόλτα.....
Ανέφερες βάζελο, αεκ και εθνική.ενώ ο βάζελος και ο γαύρος έχουν πάρει την επάνω βόλτα??
αυτό μας αξίζει, μιας που βλέπουμε με οπαδικα γυαλιά, 3 από τους τουρκους ,4 από τους Αγγλους , η Εθνική δεν μπορεί να κερδίσει την Μολδαβία , και ο κατήφορος δεν έχει τέρμα > > >
Ευχαριστημένοι δεν είμαστε ΠΟΤΕ εμείς, επειδή έχουμε μεγάλες απαιτήσεις.τι να αναφέρεις για τον γαύρο ?? την 5αρα από τον εργοτέλη, που επειδή ήταν φιλικό δεν φόρτισαν να το στήσουν ??
το προχθεσινό Ματς?? , την Καβαλά , ή τον κλεφτοπόλεμο παιχνίδι που παίζει ?? άσε βρε φίλε , αφού εσύ είσαι χαρούμενος με την ομάδα σου , μην απορείς που πάντα θα είσαι για σφαλιάρες στην Ευρώπη
μπαλαδόροι όλοι , τα λόγια είναι περιττά > > > , η εικόνα μιλάει από μόνη της
όλα τα άλλα , είναι απόψεις και ιστορίες για αγρίους
οι γαύροι μόνο έτσι μπορούν να νικήσουν την ΑΕΚ , το ξέρουν και για αυτό πάντα φροντίζουν να πιάνουν τα κοράκια.
προς Bull: για κοίτα ρε γίγαντα το βίντεο στο 1:02 με 1:04 περίπου και πες μου τι βλέπεις; καλά μόνο οι μισοί βλέπουμε ότι βρίσκει την μπάλα με ολοφάνερο σκοπό να την γυρίσει προς τον τερματοφύλακα; και το κάνει προφανώς γιατί βλέπει ότι η μπάλα θα φύγει με κίνδυνο να την πάρει κίτρινος. η άποψη που εκφέρεις έως τώρα για μένα εξηγείται από το ότι μάλλον δεν έχεις δει καλά τη φάση. για κοίτα την λοιπόν και πες μου αν επιμένεις. αν ναι, μήπως πρέπει να πάμε ομαδικά σε κάναν οφθαλμίατρο;;;
Για αυτο μιλατε? Οχι βεβαια δεν ειναι πεναλντυ... Βλεπετε τπτ τετοιο?καλά ρε αυτό δεν είναι πέναλτυ,μάλλον κάτι άλλο θες να πείς,δεν εξηγείται.
χανουμια δεν το περιμενατε οτι με τους γκευ θα σας σφαζει η διαιτησια ?
διαβαστε εδω για να μαθετε ολη την ιστορια του ψευτοπρωταθλητη
Για αυτο μιλατε? Οχι βεβαια δεν ειναι πεναλντυ... Βλεπετε τπτ τετοιο?
Ti να περιγραψεις???Απο εχτες τις ιδιες πιππες λενε..Αμα ανοιγεις συζητηση με ατομα που επιχειρηματολογουν με ναι μεν αλλα,και αν,ΓΑΜΑ τα με κεφαλαια γραμματα....στρατηγέ μου, αν πιστεύει ότι είναι ίδια φάση, πάω πάσο , δεν περιγράφω άλλο
Βρήκαν να πιαστούν τώρα? Καμία σχέση οι δύο φάσεις. Αλλά εάν θέλουν να μιλήσουμε για προιστορία παιχνιδιών ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν έχουμε καμία αντίρηση. Αρκεί να αναφέρω κάτι. Ο μοναδικός διαιτητής σε παγκόσμιο επίπεδο ο οποίος την επόμενη μέρα παιχνιδιού, εγκατέλειψε την χώρα! είναι ο Δημητρόπουλος.στρατηγέ μου, αν πιστεύει ότι είναι ίδια φάση, πάω πάσο , δεν περιγράφω άλλο