Κανονικο το βλεπω το γκολ. Για πες μας και εσυ stratigge που τους βρισκεις ολους μαλακες?
Ωραία η φωτό, μόνο που αν προσέξεις ο Μπλάνκο είναι πίσω από τη μπάλα...
Κανονικο το βλεπω το γκολ. Για πες μας και εσυ stratigge που τους βρισκεις ολους μαλακες?
Δε καταλαβαινω τι θες να μου πεις φιλε?Ωραία η φωτό, μόνο που αν προσέξεις ο Μπλάνκο είναι πίσω από τη μπάλα...
προβλέπω στο μάτς στο Καραισκάκη, να έχουμε belly dance στα αποδυτήρια της ΑΕΚ...τις παπαριες που κανατε με την μπλουζα του κλαψιαρη & το πεσιμο στον μπαντοβιτς,θα τα σχολιασετε χανουμακια μου???
σωπα ρε..προβλέπω στο μάτς στο Καραισκάκη, να έχουμε belly dance στα αποδυτήρια της ΑΕΚ...
προσφορά του Κρόκους ΧΟΧΟΧΟΧΟ!
![]()
Καλημέρα χανούμια,είπαμε,δεν ξενερώνουμε ποτέ..Τωρα γιατι ασχολούνται οι "Μόνιμοι Πρωταθλητές " μαζί μας?Είναι απλό:
[move][size=18pt]Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ[/size][/move]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Χάσαμε και τον "παθος" να μας πει για τη SHEYLA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
παπαρια..«Σε πήρε ο Κόκκαλης»
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Θανόπουλος αποχώρησε εμφανώς στεναχωρημένος από το γήπεδο. Όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό φακό, μια ομάδα οργισμένων οπαδών της ΑΕΚ που ήταν λίγο πιο δίπλα του επιτέθηκε λεκτικά. «Είσαι ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και σε πήρε ο Κόκκαλης», ακούστηκε μεταξύ άλλων, προς έκπληξη των παρευρισκομένων! Μάλιστα, επειδή οι οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, επενέβησαν οι άνδρες των ΜΑΤ και τον φυγάδευσαν σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε μα τον μαλακα..Αμάν ρε Θείο, όλο το βράδυ πάλευα να την ξανασπιτώσω την βρωμόγατα και εσυ μου την τρόμαξες πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπταιν, το ρητό μπορεί να αντιστραφεί βεβαίως βεβαίως![]()
Κάπως έτσι πχ
[move][size=16pt]Η δόξα του ΝΙΚΗΤΗ δίνει αξία στον ηττημένο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/size][/move]
ε μα τον μαλακα..
δεν παραδεχοσαστε οτι μας πηρατε βρωμικα κλπ..
ναι βρε τρυπα,βρωμικα σας πηρα..
ετσι & χειροτερα λεμε..
αλλιως πως θα κλαιγατε με μαυρο δακρυ???
Υ.Γ λες να κληρωθουμε & στο κυπελλο μαζι τους,για να εχουμε παλι 3Χ3???
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Να πας αγόρι μου αν και είμαι σίγουρος ότι πάλι κάνεις κριτική χωρίς να έχεις δει το ματς!τεντωμένο;;;
να σου πω...εχω ενα καλό οφθαλμίατρο...
νευρακια???????????????Μπράβο assholegiver εσύ τουλάχιστον το πραδέχτηκες!
Σάλτα και γαμήσου τώρα!!!
Όχι απλά δεν αντέχω την πολύνευρακια???????????????
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..