Επισκέπτης
ελα ρε..Φίλε έχεις κάποιο οπτικό ή ηχητικό ντοκουμέντο γι'αυτό ? Δεν βλέπω τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κηπουρός/Καράτε Κιντ για να ισοπεδώσει μερικά πουσταριά ....
τι ασχολεισαι με τα χαζα???
ζητησε 25 φορες συγνωμη λεμε..
ελα ρε..Φίλε έχεις κάποιο οπτικό ή ηχητικό ντοκουμέντο γι'αυτό ? Δεν βλέπω τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κηπουρός/Καράτε Κιντ για να ισοπεδώσει μερικά πουσταριά ....
ελα ρε..
τι ασχολεισαι με τα χαζα???
ζητησε 25 φορες συγνωμη λεμε..
Αν τον λες σκέτο μαλάκα, θα μπερδεύονται οι λοιποί παναθηναεκτζήδες σε ποιον απ'όλους τους μιλάς.Επειδή εγω μπερδεύομαι με αυτές τις αλλαγές, λές να έχει πρόβλημα άμα τον αποκαλώ απλώς μαλάκα??
Επειδή εγω μπερδεύομαι με αυτές τις αλλαγές, λές να έχει πρόβλημα άμα τον αποκαλώ απλώς μαλάκα??
πού το δείχνει ρε μαλάκες; έχουμε κανένα λινκ να το δούμε;
Πάμε γερά όλα τα χσνούμιαααααααα!!!!!!!άιντε χανούμια.....ξεκωλίαστε τους σήμερις......καλη επιτυχία......
εμείς θα σφαγούμε απο αύριο.......
Πρόσεχε μη στραβοψωλιάσεις εσύ...κατούρα και λίγοΠάμε γερά όλα τα χσνούμιαααααααα!!!!!!!
στα δύο που λέει δεν το δείχνει ή δεν τα φορτώνω εγώ.
Μάθανε ότι πλακώσανε και οι Βλάχοι.... Περίμενε τη σειρά σου,σε αφησα στη μεση την Κυριακή!!!Πρόσεχε μη στραβοψωλιάσεις εσύ...κατούρα και λίγο
Πρόσεχε μη στραβοψωλιάσεις εσύ...κατούρα και λίγο
Ναι κάτι τσιμπούκια μου κανες...Μάθανε ότι πλακώσανε και οι Βλάχοι.... Περίμενε τη σειρά σου,σε αφησα στη μεση την Κυριακή!!!
τοροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..Χερακι ο Μελμπεργκ
δαλουκας-δαλουκας-δαλουκας..Χερακι ο Μελμπεργκ
τοροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..
κλαψτε μαζι με την θεια..
δαλουκας-δαλουκας-δαλουκας..
γκαγκατσης-γκαγκατσης-γκαγκατσης..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..