hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Τι στιγμες εχουμε ζησει ρε πουστη μου....Ολοι στου κασιδη το κεφαλι μαθανε....καταλαβα
προτιμας γιωργο δωνη![]()
προπονητες και διοικησειςΤι στιγμες εχουμε ζησει ρε πουστη μου....Ολοι στου κασιδη το κεφαλι μαθανε....![]()
![]()
παλι καλα που εχει φυγει ο κοντορουφ«Δώστε μας λίγους φιλάθλους»
Απίστευτη ατάκα του προέδρου της Έβερτον προς τον Νίκο Θανόπουλο
Το ρεσιτάλ που έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο «Γκούντισον Παρκ» εντυπωσίασε τους πάντες στην Έβερτον. Οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» έβγαζαν φωτογραφίες την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα ενώ και ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Εντυπωσιακότερη όλων όμως ήταν η ατάκα του προέδρου της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ προς τον Νίκο Θανόπουλο. Οι δύο άνδρες μίλησαν μετά το ματς και ο ισχυρός άνδρας της αγγλικής ομάδας είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ: «Αν ακούγονται έτσι 1.000 άτομα φαντάζομαι τι θα γίνεται με 50.000. Δώστε μας μερικούς από τους οπαδούς σας γιατί χρειαζόμαστε στο «Γκούντισον Παρκ» τέτοιο κλίμα και τέτοια ατμόσφαιρα».
[size=10pt]ΑΡΡΩΣΤΙΑ [/size] ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπες μεγαλη μαλακιαΑ ρε Νικαλάκη.Ευτυχώς που χάνει κ κανά ματς ρε η ΑΡΡΩΣΤΙΑ και σε βλέπουμε ρε συ στο θρεντ μας.
ΓΙατί όταν κερδίζει καπου μάλλον σουλατσέρνεις ρε αδελφέ.
εγω παντως στο τελικο που ησασταν 20000 δεν ακουσα τιποτα,μονο ενα "σηκωσε το το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω"«Δώστε μας λίγους φιλάθλους»
Απίστευτη ατάκα του προέδρου της Έβερτον προς τον Νίκο Θανόπουλο
Το ρεσιτάλ που έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο «Γκούντισον Παρκ» εντυπωσίασε τους πάντες στην Έβερτον. Οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» έβγαζαν φωτογραφίες την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα ενώ και ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Εντυπωσιακότερη όλων όμως ήταν η ατάκα του προέδρου της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ προς τον Νίκο Θανόπουλο. Οι δύο άνδρες μίλησαν μετά το ματς και ο ισχυρός άνδρας της αγγλικής ομάδας είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ: «Αν ακούγονται έτσι 1.000 άτομα φαντάζομαι τι θα γίνεται με 50.000. Δώστε μας μερικούς από τους οπαδούς σας γιατί χρειαζόμαστε στο «Γκούντισον Παρκ» τέτοιο κλίμα και τέτοια ατμόσφαιρα».
[size=10pt]ΑΡΡΩΣΤΙΑ [/size] ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω παντως στο τελικο που ησασταν 20000 δεν ακουσα τιποτα,μονο ενα "σηκωσε το το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω"
ακουστηκε αλλα και αυτο για μισο λεπτο![]()
![]()
Ησουν σιγουρα γηπεδο??εγω παντως στο τελικο που ησασταν 20000 δεν ακουσα τιποτα,μονο ενα "σηκωσε το το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω"
![]()
Φοβερο κλασσικο ηλιθιο χιουμορ gay οπαδου...εγω παντως στο τελικο που ησασταν 20000 δεν ακουσα τιποτα,μονο ενα "σηκωσε το το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω"
![]()
Ξέρω να σου συστήσω έναν ΩΡΛ γιατί έχεις πρόβλημα ακοής ή εκτός κ αν έχουν να δουν τα αυτιά σου χρόνια ,μπατονέτες