Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
«Δώστε μας λίγους φιλάθλους»

Απίστευτη ατάκα του προέδρου της Έβερτον προς τον Νίκο Θανόπουλο

Το ρεσιτάλ που έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο «Γκούντισον Παρκ» εντυπωσίασε τους πάντες στην Έβερτον. Οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» έβγαζαν φωτογραφίες την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα ενώ και ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Εντυπωσιακότερη όλων όμως ήταν η ατάκα του προέδρου της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ προς τον Νίκο Θανόπουλο. Οι δύο άνδρες μίλησαν μετά το ματς και ο ισχυρός άνδρας της αγγλικής ομάδας είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ: «Αν ακούγονται έτσι 1.000 άτομα φαντάζομαι τι θα γίνεται με 50.000. Δώστε μας μερικούς από τους οπαδούς σας γιατί χρειαζόμαστε στο «Γκούντισον Παρκ» τέτοιο κλίμα και τέτοια ατμόσφαιρα».

[size=10pt]ΑΡΡΩΣΤΙΑ [/size] ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οπου να 'ναι θα μπει ο γατος και πανω που σας εχω βαλει σε μια σειρα θα μου πει " ο βατραχος σου φταιει ?"

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Το ρεσιτάλ που έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο «Γκούντισον Παρκ» εντυπωσίασε τους πάντες στην Έβερτον. Οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» έβγαζαν φωτογραφίες την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα ενώ και ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Εντυπωσιακότερη όλων όμως ήταν η ατάκα του προέδρου της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ προς τον Νίκο Θανόπουλο. Οι δύο άνδρες μίλησαν μετά το ματς και ο ισχυρός άνδρας της αγγλικής ομάδας είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ: «Αν ακούγονται έτσι 1.000 άτομα φαντάζομαι τι θα γίνεται με 50.000. Δώστε μας μερικούς από τους οπαδούς σας γιατί χρειαζόμαστε στο «Γκούντισον Παρκ» τέτοιο κλίμα και τέτοια ατμόσφαιρα».

[size=10pt]ΑΡΡΩΣΤΙΑ [/size] ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παλι καλα που εχει φυγει ο κοντορουφ
με το που ακουγε(μολις του το μεταφραζαν δηλαδη γιατι απο αγγλικα δεν....) δωσε φιλαθλους θα ετρεχε με τα ντι βι ντι παραμασχαλα για την γαδα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α ρε Νικαλάκη.Ευτυχώς που χάνει κ κανά ματς ρε η ΑΡΡΩΣΤΙΑ και σε βλέπουμε ρε συ στο θρεντ μας.
ΓΙατί όταν κερδίζει καπου μάλλον σουλατσέρνεις ρε αδελφέ.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε Νικαλάκη.Ευτυχώς που χάνει κ κανά ματς ρε η ΑΡΡΩΣΤΙΑ και σε βλέπουμε ρε συ στο θρεντ μας.
ΓΙατί όταν κερδίζει καπου μάλλον σουλατσέρνεις ρε αδελφέ.
ειπες μεγαλη μαλακια
τα λεμε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το χω παράπονο,να μην το πω.
Δεν σε είδα μετά την πρόκριση με την Βασλούι κ μετά με τις γριές.
Σήμερα όμως μου κεντάς.
Δεν λέω μπορεί κ καλά να κανεις.
Αλλά το χω παράπονο,από μερικούς.
Εμφανίζεστε μόνο στις ήττες.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με ειδες καθολου στο φορουμ δευτερα τριτη τεταρτη?
οκ εχεις δικιο δεν εσφαξα αρνια μετα το θριαμβο με την βασλουι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΚ μπορεί να χεις δίκιο.
Αλλά ρε πούστη μου,αρχή είναι ακόμα.
Λίγο την γκρίνια περιορίστε.
Έοχυμε πολύ δύσκολο μήνα ,με αρχή γενομένης μεθαύριο κόντρα στα παγούρια,και πρέπει να είμαστε λίγο ενωμένοι και να μην γκρινιάζουμε.

Ευτυχώς που ήρθε τώρα η σφαλιάρα,για να προσγειωθούμε και μαζί κ εγώ,για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τα πιο σημαντικά ματς.
Χθες ήρθε μια ήττα ,που μπορεί να είναι κ χρ΄σηιμη όσο είναι ανώδυνη,γιατί τι να χάναμε με 1-0 τι με 4-0.Τίποτα δεν χάθηκε για την Ευρώπη κ η Ελλάδα μας περιμένει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν εχει νοημα ρε παιδια αυτη η συζητηση...Η ομαδα μικραινει επικινδυνα στο ουεφα.....Για να μιλησουμε και σοβαρα,δεν νοειται να χανεις με κατω τα χερια απο αυτα τα σαπακια που αντιμετωπισαμε χθες....Αυτο το εκτρωμα δεν θυμιζει σε τιποτα ΑΕΚ,που στεκοταν ορθια στο μπερναμπεου και ανετρεπε το 2-0 σε 2-2,την ΑΕΚ που κατεθετε ψυχη με τους βελγους οταν η πουτανα μιλαν ανοιγε τα ποδια....Ηταν ενα σκιαχτρο...Ευθυνες φερουν ολοι....Απο ανυπαρκτη διοικηση,μεχρι παραγκιτς και παιχτες..Ειπαμε να μην βριζουμε τον σερβο για τα περασμενα(μα καθολου ξεχασμενα)αλλα μην τον κανουμε και την ιερη αγελαδα,που δεν επιδεχεται κριτικη...Η οριτζιναλ εχει κρατησει σπαθενια σταση στο ολο θεμα...Αν υπαρχουν ανθρωποι που χαιρονται με τις ηττες της ΑΕΚ,δεν ειναι τα οριτζιναλια....Στους χαρτογιακαδες και τον ντι-τζει ψαξτε ευθυνες......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

εγω παντως στο τελικο που ησασταν 20000 δεν ακουσα τιποτα,μονο ενα "σηκωσε το το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω"
ακουστηκε αλλα και αυτο για μισο λεπτο  :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν κοιτάμε μπροστά.
Όπως είπα να γίνει μαθημα σε όλόυς το χθεσινό και κοιτάμε μπροστά.

Μην ξεχνάμε όλη την υπόλοιπη βδομάδα,ξεκινώντας με τον ΠΑΣ,παίζουμε όλη την χρονιά.

ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγω παντως στο τελικο που ησασταν 20000 δεν ακουσα τιποτα,μονο ενα "σηκωσε το το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω"

Ξέρω να σου συστήσω έναν ΩΡΛ γιατί έχεις πρόβλημα ακοής ή εκτός κ αν έχουν να δουν τα αυτιά σου χρόνια ,μπατονέτες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ησουν σιγουρα γηπεδο??
Γιατι μεχρι το 30 ησουν ανυπαρκτος....Μετα σε επανεφεραν φαινεται....

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Φοβερο κλασσικο ηλιθιο χιουμορ gay οπαδου... :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ξέρω να σου συστήσω έναν ΩΡΛ γιατί έχεις πρόβλημα ακοής ή εκτός κ αν έχουν να δουν τα αυτιά σου χρόνια ,μπατονέτες
:jerking: :jerking:τον ΩΡΛ κρατα τον για τον εαυτο σου γιατι το φλοκι του αγγλου ακομα στο λαρυγγι σας ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom