Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το πες,το πες μία φορά κ μας άρεσε κ γελάσαμε πολύ,αλλά όσο το επαναλαμβάνεις χανει το αστειο την αξία του.

Επισκέπτης
Το πες,το πες μία φορά κ μας άρεσε κ γελάσαμε πολύ,αλλά όσο το επαναλαμβάνεις χανει το αστειο την αξία του.
τραβα να δεις σουφρετο & μην το παιζεις αρχηγοπουλο γιατι θα σου κανουμε το θρεντ ρημαδι..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
προεδροσ πιοσ ιεν ?

Επισκέπτης
το αλλο μουνακι,ο λαπλασακος(που μου ελεγες οτι ειναι & καλο παιδι),τα χωνει στον καλαχαν..
ολα τα λουλουδια μαζεμενα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αμα φωναξω τον παπαριωνα,θα τα κανεις ομως..
τρως καλο στολισμα στην γιαφκα του βλεπω..

Ενώ εσύ μένεις ξεστόλιστος ε;;;
ούτε στην κηδεία σου δεν θα έχεις τέτοιο στόλισμα που τρως.
Κα σεβάσουτ τους πεθαμένους,γιατί ο πιγκουίνος(Αρίωνας) έχει πεθάνει για υτό δεν τον πιάνω στο στόμα μου-τους νεκρούς τους σέβομαι.

Επισκέπτης
Ενώ εσύ μένεις ξεστόλιστος ε;;;
ούτε στην κηδεία σου δεν θα έχεις τέτοιο στόλισμα που τρως.
Κα σεβάσουτ τους πεθαμένους,γιατί ο πιγκουίνος(Αρίωνας) έχει πεθάνει για υτό δεν τον πιάνω στο στόμα μου-τους νεκρούς τους σέβομαι.
τι ειπες τωρα???ο παπαριωνας πεθανε???μιλας σοβαρα???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το αλλο μουνακι,ο λαπλασακος(που μου ελεγες οτι ειναι & καλο παιδι),τα χωνει στον καλαχαν..
ολα τα λουλουδια μαζεμενα..

για τον Λαπλάς προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα κ βασικάτον πάω.Όσον αφορά τις επιλογές του κάπου το έχασε κατ'εμέ αλλά δεν με αφοράν περαιτέρω.Ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.Για τον πεθαμένο ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΤΙΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.
Σε παρακαλώ όμως μην ανοιγεις αυτή την συζήτηση γιατί ο Αρίωνας πέθανε κ τον εχω θάψει κ δεν θέλω να ξέρω τίποτα για αυτόν γιατί είναι μόνο για λύπησ.Αν θες για την ΑΕΚ χώστα μου ΟΚ,αλλά χέσε με με τον Πιγκουίνο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τι ειπες τωρα???ο παπαριωνας πεθανε???μιλας σοβαρα???

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ το εννοώ.Βιολογικά του εύχομαι να τα χιλιάσει κ να μας να κάνει να γελάμε με τις φαντσιώσεις του.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ

Επισκέπτης
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ το εννοώ.Βιολογικά του εύχομαι να τα χιλιάσει κ να μας να κάνει να γελάμε με τις φαντσιώσεις του.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ
ειπα & εγω..
αει κιχου & σε πηρα στα σοβαρα..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μια καλησπέρα σε όλους και φεύγω, πάω να πάρω Pampers για την μικρή!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χμμμμμμμμ............αγάπες βλέπω...μέχρι τα μέσα σεπτέμβρη ...μετά θα σφαχτείτε?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτα ειναι μαλακιες....Εχω ξεθαψει ηδη το τσεκουρι του πολεμου....:ak: :ak: :ak: :ak: :tooth: :tooth:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ την εβδομάδα πρίν τον αγώνα μεταξύ μας θα πνίξω τον σκοτεινό..........με τσίπουρο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom