Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
οπωσδήποτε χρειάζεσαι κεντρικό .... αλλά ο Αλβεζ παίζει πάντα μάξιμουμ από αυτό που μπορεί ....όπου και να τον βάλεις ...όσο είναι στην ομάδα αυτό είναι αρκετό ...
Και εμενα αν με βαλεις να παιξω στην ΑΕΚΑΡΑ στοπερ ή σε αλλη θεση, θα παιζω παντα το μαξιμουμ που μπορω. Νομιζω και εσυ το ιδιο. Αλλο αν μας περνανε σαν σταματημενους οι αντιπαλοι.
Καλο το φιλοτιμο αλλα πρεπει και να το κλωτσας το τοπι λιγακι. Το παλληκαρι δεν κανει για την ΑΕΚ.Το παλευει με ολες τις δυναμεις του αλλα δεν... Εχω κουραστει να βλεπω τα τελευταια χρονια παικτες που δεν...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Και εμενα αν με βαλεις να παιξω στην ΑΕΚΑΡΑ στοπερ ή σε αλλη θεση, θα παιζω παντα το μαξιμουμ που μπορω. Νομιζω και εσυ το ιδιο. Αλλο αν μας περνανε σαν σταματημενους οι αντιπαλοι.
Καλο το φιλοτιμο αλλα πρεπει και να το κλωτσας το τοπι λιγακι. Το παλληκαρι δεν κανει για την ΑΕΚ.Το παλευει με ολες τις δυναμεις του αλλα δεν... Εχω κουραστει να βλεπω τα τελευταια χρονια παικτες που δεν...
.....έχεις Απόλυτο δίκιο ....ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ..... μόνο που επειδή το παλεύει όπως είπες δεν μπορώ να τον τον βρίζω ..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο Νικοπολίδης την γλυτώνει .....και γιατί είναι τσαμπούκι (ακόμα και στην Τούμπα ) αλλά και γιατί δεν έχει αναπληρωματικό ...!!!! που λέει ο λόγος ...
Όποιος έχει κότσια, ας δοκιμάσει να τον δείρει!!!
nikopolidis_karate.jpg
nikopolidis.jpg

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αντιπαθητικη προσωπικοτητα ο Αντωνακης...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αντιπαθητικη προσωπικοτητα ο Αντωνακης...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ξέρω γιατί τον αντιπαθείς, δε γουστάρεις ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας όλων των εποχών να είναι στον αντίπαλο.
Και να κάνει την απόκρουση της δεκαετίας εναντίων σου:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ελα ρε νικολάκη... Κάνεις λάθος για τον Νικοπολίδη...
Ο κήπος του γαμιέται :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
του γαμιετε το σπιτακι του αντωνακη
Άμα λέω ότι οι χανούμες πρέπει να το βουλώνουν όταν είναι για ήθος κλπ, είμαι κωλόγαυρος...
Πες μου πόσοι άλλοι έχουν προστατέψει με το σώμα τους, μπαίνοντας δηλαδή οι ίδιοι σε κίνδυνο
άλλο ποδοσφαιριστή. Θα το έχουν κάνει και άλλοι λογικά, αλλά μόνο το Νικοπολίδη θυμάμαι.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

Ξέρω γιατί τον αντιπαθείς, δε γουστάρεις ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας όλων των εποχών να είναι στον αντίπαλο.
για θυμίσου ....και όταν καρφώθηκε .....ακυρώθηκε ...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
για θυμίσου ....και όταν καρφώθηκε .....ακυρώθηκε ...
:think: :think: :think:
Για θύμισέ μου εσύ, γιατί μόνο η πώρωση μου έχει μείνει από το ματς και οι απίστευτες φάσεις.
Η 2η από τις 3 3άρες ήταν το παιχνίδι.
Άσχετο: αυτός ο Τουρέ τι γκαντέμης που δεν έβαλε ούτε ένα γκολ σε εκείνο το παιχνίδι.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
:think: :think: :think:
Για θύμισέ μου εσύ, γιατί μόνο η πώρωση μου έχει μείνει από το ματς και οι απίστευτες φάσεις.
Η 2η από τις 3 3άρες ήταν το παιχνίδι.
Άσχετο: αυτός ο Τουρέ τι γκαντέμης που δεν έβαλε ούτε ένα γκολ σε εκείνο το παιχνίδι.
ήμουνα σίγουρος οτι δεν θα θυμάσαι ....προτιμώ όμως να σου θυμίσω τα τέσσερα που μέτρησαν ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ασχετο ...αλλά θα το παραδεχτώ για τον Αντώνη ...είναι παλληκάρι ...Αλλά όχι και ο καλύτερος όλων των εποχών ....ιεροσυλία ..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

η αντιπαθεια του κοσμου απεναντυ στο κηπουρο δεν εγγυται  στις παικτικες του ικανοτητες....Και ο τζολε ηταν παιχταρας αλλα δεν ακουγε τετοιο βρισιδι...Ενας ανθρωπος που στα 32 του εγινε φανατικος ολυμπιακος και μελος αρχηγος :2funny: :2funny: :2funny:,δεν ειναι δυνατο να αντιμετωπιζεται σοβαρα απο την φιλαθλη γνωμη...
Υ.Γ.Οσο για την αποκρουση της δεκαετιας,παρε...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ήμουνα σίγουρος οτι δεν θα θυμάσαι ....προτιμώ όμως να σου θυμίσω τα τέσσερα που μέτρησαν ....
Εμένα η μνήμη μου έχει μικρά κενά...
Πχ δε θυμάμαι τα 4, αλλά θυμάμαι το 6-1, τις 3 3άρες σε μια σεζόν και τις 3 νίκες πέρυσι...
Περίεργο εεε;;;;;Εσύ πάλι θυμάσαι ένα γεγονός κάθε 20 χρόνια. Ποια κατάσταση είναι πιο σοβαρή πιστεύεις;;; :think:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Που θα πάει, θα σας τον φάμε το Σκόκο αν τα διοικητικά σας παραμείνουν έτσι!!  :grin:
Μέχρι πότε έχει συμβόλαιο;; :think: Επίσης, τα φέσια για αυτόν τα πληρώσατε ή ακόμα;;
Πέρσι ήθελα να σας φάμε και τον Μπλάνκο, αλλά αφού πήρε τα πάνω του ο Μητρο-γκολ...!!! :rockon:

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Που θα πάει, θα σας τον φάμε το Σκόκο αν τα διοικητικά σας παραμείνουν έτσι!!  :grin:
Μέχρι πότε έχει συμβόλαιο;; :think: Επίσης, τα φέσια για αυτόν τα πληρώσατε ή ακόμα;;
Πέρσι ήθελα να σας φάμε και τον Μπλάνκο, αλλά αφού πήρε τα πάνω του ο Μητρο-γκολ...!!! :rockon:

ασε τους κακομοιρηδες ρε να μεινουν με κανα παχτη ρεεε
να μην εχουν και δικαιολογιες για το γαμησι που ερχεται φετος! :dancing:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εμένα η μνήμη μου έχει μικρά κενά...
Πχ δε θυμάμαι τα 4, αλλά θυμάμαι το 6-1, τις 3 3άρες σε μια σεζόν και τις 3 νίκες πέρυσι...
Περίεργο εεε;;;;;Εσύ πάλι θυμάσαι ένα γεγονός κάθε 20 χρόνια. Ποια κατάσταση είναι πιο σοβαρή πιστεύεις;;; :think:
είναι παιγνίδια που δεν ξεχνιούνται ....γιατί ήταν σημαντικά ....π.χ ένα πρωτάθλημα σε ένα αγώνα ....όσα χρόνια και να περάσουν ...και κάνουν για πολλά ασήμαντα ...ξεχνιέται για παράδειγμα ο Καραγκιοζόπουλος πρίν 20 ....??
όσο για τα ψόφια και χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον περνάνε και ξεχνιούνται....σου δίνω την άποψή μου για τις σοβαρές και μη καταστάσεις ....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ασε τους κακομοιρηδες ρε να μεινουν με κανα παχτη ρεεε
να μην εχουν και δικαιολογιες για το γαμησι που ερχεται φετος! :dancing:
Εγώ βλέπω τις τριαρό-τεσσάρες που έρχονται από την Στάνταρ-Λιέγης Άρσεναλ...
Αν δε φέρουμε αριστερό εξτρέμ δε μας βλέπω καθόλου καλά μιας και ο Γκαλέτι, πλην του τραυματισμού, τα έχει γράψει όλα στην ψωλάρα του μετά το νέο χρυσό συμβόλαιο που του επιτρέπει να κλείσει την καριέρα του εδώ χωρίς να ξαναπαίξει υπερηχητικά...
Το Σοϊλέδη γιατί δεν τον έβαλε έστω 1 ημίχρονο στο Καραϊσκάκη;;; :headbang: :headbang: :headbang:

είναι παιγνίδια που δεν ξεχνιούνται ....γιατί ήταν σημαντικά ....π.χ ένα πρωτάθλημα σε ένα αγώνα ....όσα χρόνια και να περάσουν ...και κάνουν για πολλά ασήμαντα ...ξεχνιέται για παράδειγμα ο Καραγκιοζόπουλος πρίν 20 ....??
όσο για τα ψόφια και χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον περνάνε και ξεχνιούνται....σου δίνω την άποψή μου για τις σοβαρές και μη καταστάσεις ....
Οι 3ες νίκες ήταν τελικοί Κυπέλλου... Πριν 20 χρόνια έπαιζα με τους G.I.J...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom