Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Αισθανομαι αηδία ,θλίψη και αγανάκτηση.....Ειχαμε ενα οραμα-γηπεδο-μας το εξαφανισανε.Μια ΙΔΕΑ-το ΔΙΚΕΦΑΛΟ-την ισοπεδωσανε.Μια υπόληψη,την ξεφτιλίσανε..ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ πριν αρχισει το κρισιμοτερο πρωταθλημα,πουλανε το στυλοβατη της αμυνάς μας για 3 μύρια...ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ και παιζετε με την ΑΕΚ???Τριζουν τα κόκκαλα του ΛΟΥΚΑ ρε ξεφτιλες.....
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Tον μοναδικό winner παίκτη των Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Σ Α Ν.
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η δήλωση του Κυριάκου από την προσωπική του σελίδα

Δήλωση Σωτήρη Κυργιάκου

Στη ζωή μου δεν κρύφτηκα ποτέ, παίρνοντας πάντα το κόστος της κάθε επιλογής μου όποιο κι αν ήταν αυτό. Έτσι έμαθα. Την προηγούμενη βδομάδα δήλωσα ότι είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι έτσι ακριβώς ήταν. Σήμερα, η μεγαλύτερη πρόκληση που δέχτηκα στην καριέρα μου, ακυρώνει τα λεγόμενά μου. Έτσι είναι η ζωή. Πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια.

Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο της ΑΕΚ πως την Δευτέρα το βράδυ δέχτηκα πρόταση από την Liverpool. Πρόταση που έκανα δεκτή. Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι αυτή η πρόταση ήρθε στο χειρότερο χρονικά σημείο για την ομάδα δεδομένων των κρίσιμων παιχνιδιών ενόψει του Europa League. Το γεγονός όμως να παίξω στην Liverpool είναι πρόκληση για μένα. Έχω λάβει την τελική μου απόφαση παρ’όλες τις πιέσεις που δέχτηκα από τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας. Θέλω να τονίσω εδώ πως ο πρόεδρος, ο προπονητής και η διοίκηση έκαναν τα πάντα για να με κρατήσουν. Αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παίρνοντας το κόστος της επιλογής μου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΚ που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε τόση αγάπη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, τον προπονητή και την διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους όλο αυτό το διάστημα. Καταλαβαίνω ότι μετά από αυτή την δήλωση μου η απογοήτευσή τους είναι μεγάλη. Η ΑΕΚ είναι όμως μεγάλη ομάδα. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της. Πάντα στην καρδιά μου θα υπάρχει μια θέση για την ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Ποιος ξέρει τι όρους είχε στο συμβόλαιο του...Αν η ΑΕΚ ήθελε μπορούσε να μην του δώσει μεταγραφή και ιδίως αυτή τη χρονική στιγμή.

nuxtovios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνησω με τον diomidis1!!!!Σταματηστε επιτελους!!!!ΑΛΛα αφου εχουν 18.000 εισητηρια διαρκειας ξερουν οτι ο κοσμος θα παρει και θα ειναι στην ''κονομα''και μου αρεσει που λενε για τον μορα και τον ανυπαρκτο γκουμα,ελεος ποια!!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καλα μπουρδελο εγινε η αμυνα της αεκ!!

ξεπερασε και του παναθηναικου..

τωρα πως θα παιξει στο ντερμπι χωρις κυριακο??

δωσανε το ματς στον γαυρο ρε..δεν το πιστευω.. :(

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μακάρι να πάρουν τον Μώρα.Τον Γκούμα μην δούμε...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η καλύτερη σεζόν τα τελευταία 15 χρόνια για την Αεκάρα:
[size=16pt]Σε 1 καλοκαίρι αναδείξατε 2 ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!![/size]

Κυριάκο Κυριάκο μοντέλο, στη Φιλαδέλφια ν' ανοίξεις το μπουρδέλο!!!!

Συνημμένα

• score_l.jpg
    score_l.jpg
    190,2 KB · Εμφανίσεις: 23

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τους πουλησε στη πρωτη ευκαρια..

κατα τα αλλα δεν μπαινει σε κοτερα γιατι ζαλιζεται..

τζαμπα μαγκες ολοι..να τα αρπαξουνε..

μαλλον στο λιμανι του λιβερπουλ εχει πιο σταθερα κοτερα... :cheesy:

δεν φταιει αυτος.η διοικηση της αεκ φταιει.

εδωσε το ματς στον ολυμπιακο.

μην ακουσω τον προεδρο σας να μυξοκλαιει οτι η διαιτησια αδικει την ομαδα του..θα ξερασω..

ειναι για πολλες ντοματες.. ;)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ποιος αποκάλεσε τον Κυριάκο ΑΕΚτζή καταρχήν;Και ποιος τον αποκάλεσε προδότη;Επαγγελματίας είναι,βρήκε καλό συμβόλαιο σε μεγάλη ομάδα και πάει.Ο Κατσουράνης μπορούσε να έρθει στην ΑΕΚ που δήλωνε ότι θα έρθει,και να μην πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ποιος αποκάλεσε τον Κυριάκο ΑΕΚτζή καταρχήν;Και ποιος τον αποκάλεσε προδότη;Επαγγελματίας είναι,βρήκε καλό συμβόλαιο σε μεγάλη ομάδα και πάει.Ο Κατσουράνης μπορούσε να έρθει στην ΑΕΚ που δήλωνε ότι θα έρθει,και να μην πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα.

δεν ξερω αν το εστειλε σωστα..

κολλαει ρε γαμωτο..
"
τους πουλησε στη πρωτη ευκαρια..

κατα τα αλλα δεν μπαινει σε κοτερα γιατι ζαλιζεται..

τζαμπα μαγκες ολοι..να τα αρπαξουνε..

μαλλον στο λιμανι του λιβερπουλ εχει πιο σταθερα κοτερα... Cheesy

δεν φταιει αυτος.η διοικηση της αεκ φταιει.

εδωσε το ματς στον ολυμπιακο.

μην ακουσω τον προεδρο σας να μυξοκλαιει οτι η διαιτησια αδικει την ομαδα του..θα ξερασω..

ειναι για πολλες ντοματες.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
tommaso αν η ΑΕΚ δεν είχε οικονομικά προβλήματα θα τον κράταγε.Τώρα ικανοποιούνται και οι 2.Δε φταίει ο Κυριάκος σε καμιά περίπτωση.Η λίβερπουλ τον κάλεσε όχι η Βλάζνια Τιράνων.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Του κάνατε πρόταση του Κουτσομύτη και δεν ήρθε;;;
Αφού δεν υπάρχει σάλιο. Και ευτυχώς που πήρατε 800.000 χάρη σε αυτόν,
γιατί έχετε βάλει και φέσια για τον Σκόκο...

Τον Κυριάκο τον κάνατε αρχηγό μόλις ήρθε και το πρωτοσέλιδο αυτό και άλλα παρόμοια σας παραμύθιαζαν τόσο καιρό.
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Ούτε ο Ντούσαν είναι προδότης, ούτε ο Λέτο, ούτε ο Κουτσομύτης, ούτε ο Κυριάκος, ούτε ο Φίγκο, ούτε κανένας άλλος.
Πάνε εκεί που βρίσκουν τα καλύτερα λεφτά και συνθήκες εργασίας.

ΥΓ: Όταν μοσχοπουλήσετε Μπλάνκο-Σκόκο, μην απορήσετε πως έφυγαν ενώ τώρα δηλώνουν βαμμένοι αεκατζήδες( :jerking:)

Συνημμένα

• score_l.jpg
    score_l.jpg
    190,2 KB · Εμφανίσεις: 21

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο Κατσουράνης δεν ήταν ελεύθερος.Μπορούσε όμως η ΑΕΚ να μπλοκάρει τη μεταγραφή του αν δεν έπαιρνε τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί σε περίπτωση πώλησης του σε Ελληνική ομάδα.Η διοίκηση προτίμησε τα ψίχουλα...

Εντελώς άλλη περίπτωση του Μπάγεβιτς.
Τον Λέτο ο Κόκαλης δεν έδωσε τα λεφτά να τον πάρει.Δανεικό τον είχε.Και δεν είχε δηλώσει ποτέ ότι δε θα παίξει σε άλλη Ελληνική ομάδα.
Ο Ζήκος όμως ΑΕΚτζης και γύρισε στην ΑΕΚ.Για να κλείσει την καριέρα του.Φέρθηκε αντρίκια.
Ο Κυριάκος έκανε για αρχηγός.Και καλά έκαναν και του έδωσαν το περιβραχίονιο
Όλοι πωλούνται.Αν πάρει καλά λεφτά η ΑΕΚ να τον δώσει τον Μπλάνκο σε μεγάλη ομάδα.Αλλά οχι αύριο,να προλάβει να τον αντικαταστήσει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και μόλις έρθει κάποια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα να σπάσει τη ρήτρα του Ντουντού, εγώ προσωπικά δε θα τον κατηγορήσω αν δεν το σκεφτεί πάνω από μισό λεπτό να πει το ναι ο ίδιος. ΜΟΝΟ Ο ΤΖΟΛΕ έκανε τη συναισθηματική υπέρβαση και δεν πήγε Ευρώπη όταν μπορούσε και τι κατάλαβε;;; Να τον βρίζει μερίδα οπαδών του Γαύρου, επειδή στα 37 του δε μπορούσε να οργώνει το γήπεδο επί 90' και να αμφισβητούν το ήθος του πολλοί( :huh:) αντι-Ολυμπιακοί...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Και μόλις έρθει κάποια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα να σπάσει τη ρήτρα του Ντουντού, εγώ προσωπικά δε θα τον κατηγορήσω αν δεν το σκεφτεί πάνω από μισό λεπτό να πει το ναι ο ίδιος. ΜΟΝΟ Ο ΤΖΟΛΕ έκανε τη συναισθηματική υπέρβαση και δεν πήγε Ευρώπη όταν μπορούσε και τι κατάλαβε;;; Να τον βρίζει μερίδα οπαδών του Γαύρου, επειδή στα 37 του δε μπορούσε να οργώνει το γήπεδο επί 90' και να αμφισβητούν το ήθος του πολλοί( :huh:) αντι-Ολυμπιακοί...

o καθενας ξερει τον εαυτο του.

ο τζολε ηταν βασιλιας εδω. οικογενεια δουλεια στρωμενη.

σε μερικους ανθρωπους η σταθεροτητα ειναι πιο σημαντικη.καμμια σχεση με συναισθηματικη υπερβαση.

απλα ηξερε οτι εξω μπορει να μην μπορουσε να προσαρμοστει,η να περασει σε 2η μοιρα.

εδω καθε κυριακη στο καραισκακη ειχε ευκολο εργο.και η διαφορα του απο τους μετριους ελληνες παικτες φαινοταν. ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
o καθενας ξερει τον εαυτο του.

ο τζολε ηταν βασιλιας εδω. οικογενεια δουλεια στρωμενη.

σε μερικους ανθρωπους η σταθεροτητα ειναι πιο σημαντικη.καμμια σχεση με συναισθηματικη υπερβαση.

απλα ηξερε οτι εξω μπορει να μην μπορουσε να προσαρμοστει,η να περασει σε 2η μοιρα.

εδω καθε κυριακη στο καραισκακη ειχε ευκολο εργο.και η διαφορα του απο τους μετριους ελληνες παικτες φαινοταν. ;)
Παίζει κ'αυτό...Αλλά μπορούσε να δοκιμάσει 1-2 χρόνια και αν δεν καθιερωνόταν να ξαναγυρίσει στο Γαύρο.
Τέλος πάντων, υποθέσεις είναι όλα αυτά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Tον μοναδικό winner παίκτη των Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Σ Α Ν.
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

winner o κυριάκος;
με τον κερατά καβάλα;
ρε τι διαβάζομεν σήμερα στο θρεντ των ψυχανεμισμένων.
Πάρτε το χαμπάρι.
Η ΑΕΚ έγινε από μερίδα των φιλάθλων και των λυτρωτών της διοίκησης Πανιώνιος.
Καλή πορεία στο Ουέφα......ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
winner o κυριάκος;
με τον κερατά καβάλα;
Πες τα ρε Περσόνα με τους ψυχάκιδες τους αεκατζήδες που μπλέξαμε!!!!

Ιδού και το αποτέλεσμα της συνουσίας!!
(Κοιτάω και τους βλέπω που συνουσιαζόντουσαν. Κοιτάω πιο καλά και τι να δω: Γαμιόντουσαν!!!!)

Συνημμένα

• vas vas_piponei ton kyriako.jpg
    vas vas_piponei ton kyriako.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • lagokeratos.jpg
    lagokeratos.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom