Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλάαααααααααα
Δεν σαλτάρει ο κόσμος της ΑΕΚ εκεί που πρέπει...στον Γιούρκα  θα ξεσπάσει?
Αν είχες σοβαρή διοίκηση θα σε παρακαλούσε ο τουρίστας...δεν θα σου έκανε ψευτομαγκιές!
Και εγω για τα επισημα λεω.... ;) :s&m_1: :pipa3: :s&m_2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
o κοντος παει στην 10 παντως
Εγώ γιατί δεν τον πετυχαίνω ποτέ που θέλω να μου δώσει ένα αυτόγραφο? :2funny:
Γιατί δεν πάει στα επίσημα με την όμορφη παρέα που όλοι μαζί μπήκανε και όλοι μαζί θα φεύγανε? :grin:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χτυπα ξυλο και δαγγωσε την γλωσσα σου μη με παρουν χαμπαρι γιατι θα με  :s&m_1: :pipa2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα κάνουμε διαμαρτυρία έξω από την εταιρία αν συμβεί κάτι τέτοιο!Δεν γίνεται ΑΕΚτζήδικο θρεντ χωρίς nikolaki!  :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παρτε και αυτο για επιδορπιο...

Η επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, εν προκειμένω ο Βαγγέλης Μάντζιος, καθώς επίσης και το γεγονός ότι ο τεχνικός της Ενωσης υπολογίζει για τη γραμμή κρούσης και τον Νάτσο Σκόκο, ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον πρώην παίκτη του Πανιωνίου. Επιπλέον υπάρχει και ο Ισμαελ Μπλάνκο, ο οποίος θα είναι αδιαμφισβήτητα η βασική επιλογή.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Goalnews» οι άνθρωποι της Ενωσης δε θα ήταν καθόλου αρνητικοί σε μία ενδεχόμενη πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τζιμπούρ. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο μυαλό των διοικούντων την ΑΕΚ υπάρχει και το σενάριο της ανταλλαγής του ποδοσφαιριστή με τον Μάντζιο μιας και στο πρόσφατο παρελθόν ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί για την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού στράικερ.

Αν γινει αυτο θα ειναι για πολλες μαπες στη διοικηση...Να τους πασαρουμε εναν παιχτη που αποδεδειγμενα θελουν,για να μας δωσουν τα αποφαγια τους.... :tickedoff: :tickedoff:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Παρτε και αυτο για επιδορπιο...

Η επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, εν προκειμένω ο Βαγγέλης Μάντζιος, καθώς επίσης και το γεγονός ότι ο τεχνικός της Ενωσης υπολογίζει για τη γραμμή κρούσης και τον Νάτσο Σκόκο, ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον πρώην παίκτη του Πανιωνίου. Επιπλέον υπάρχει και ο Ισμαελ Μπλάνκο, ο οποίος θα είναι αδιαμφισβήτητα η βασική επιλογή.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Goalnews» οι άνθρωποι της Ενωσης δε θα ήταν καθόλου αρνητικοί σε μία ενδεχόμενη πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τζιμπούρ. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο μυαλό των διοικούντων την ΑΕΚ υπάρχει και το σενάριο της ανταλλαγής του ποδοσφαιριστή με τον Μάντζιο μιας και στο πρόσφατο παρελθόν ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί για την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού στράικερ.

Αν γινει αυτο θα ειναι για πολλες μαπες στη διοικηση...Να τους πασαρουμε εναν παιχτη που αποδεδειγμενα θελουν,για να μας δωσουν τα αποφαγια τους.... :tickedoff: :tickedoff:

Δεν θέλω να το πιστέψω πως ισχύει αυτό  :headbang: :headbang: :headbang:
ΟΚ, καλώς ο Μάντζιος, αλλά καμία σχέση με τον Τζιμπούρ. Ο ένας απλά είναι φιλότιμος παίκτης, ενώ ο Τζιμπούρ ξέρει καντάρια μπάλα.
Για να σοβαρευτούν λίγοι γιατί θα πέσει πολύ  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για να το θελει αυτο ο πριγκηψ κατι θα ξερει    :jerking::jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και αυτά θα γίνουν πάλι την τελευταία στιγμή για να έχουν όλοι δικαιολογίες... :jerking:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα ο πριγκηψ θα εχει δικαιολογιες
η κακια διοικηση θα φταιει παλι

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θέλω να το πιστέψω πως ισχύει αυτό  :headbang: :headbang: :headbang:
ΟΚ, καλώς ο Μάντζιος, αλλά καμία σχέση με τον Τζιμπούρ. Ο ένας απλά είναι φιλότιμος παίκτης, ενώ ο Τζιμπούρ ξέρει καντάρια μπάλα.
Για να σοβαρευτούν λίγοι γιατί θα πέσει πολύ  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
[/quote
εάν γίνει αυτό θα είναι μεγάλη μαλακία, αλλά πιστεύω ότι ελιναι ράδιο αρβύλα του μάνατζερ του Μάντζιου και μαλακία του δημοσιογράφου. Πότε έχει πέσει μέσα η συγκεκριμένη εφημερίδα για να πέσει καιτώρα. Εγώ θα ανησυχήσω εάν μάθω ότι ο μάνατζερ του Μάντζιου είναι ο ίδιος με του λεονάρντο. Δηλαδή ο Καινούργιος (έτσι λέγεται) που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον μπάγιεβιτς(νομίζω ότι είναι κουμπάροι). Επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή του Μπάγιεβιτς στον λεονάρντο. Ελεος πια, ούτε ο Μαραντόνα να ήταν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το είπαμε παραπάνω...ο Καινούργιος είναι ο μάνατζερ του Μάντζιου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom