Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Άμα είναι τόσο καλός και τζάμπα το Δεκέμβρη ας τον πάρουμε εμείς. Εκτός κ'αν είναι και αυτός βαμμένος αεκατζής.
Και φυσικά αν μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό με το Σοϊλέδη και το Νικλητσιώτη...
[size=14pt]
Άρθρο 44 τώρα για το Γαύρο, γιατί χανόμαστε!!!!
[/size] :new_shocked:
αυτοί δεν είναι να πάνε στην Μάντσεστερ μαζί με τον Κυριάκο παπαδόπουλο? ¨οπως πήγαν ο Μήτρογλου, ο Ματσούκας, Ο Μενδρινός.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γηπεδο σε δημοσια εκταση για την ΑΕΚ τώρα   γιατί χανόμαστε!!!![/b][/size] :new_shocked:

Αυτό δεν ήταν το σχέδιο εξ αρχής;
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς είναι αν το σχέδιο των προέδρων σας ήταν το "γήπεδο σε δημόσια έκταση" ή το να χαθείτε!! :2funny: :2funny: :2funny:

αυτοί δεν είναι να πάνε στην Μάντσεστερ μαζί με τον Κυριάκο παπαδόπουλο? ¨οπως πήγαν ο Μήτρογλου, ο Ματσούκας, Ο Μενδρινός.....
O Ματσούκας πήγε στην ομάδα νέων κάποιας Βέρντερ (α, ρε βαλβίδα :jerking:) και ο Μενδρινός στον Ajax της Ηπείρου. :dancing:
Ο Καπάνταης(δεν ήταν και πιτσιρικάς βέβαια αν δεν κάνω λάθος...) έκανε το μπαμ και πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ελπίζω να πάρουν ευκαιρίες οι νέοι μας, να εξελιχθούν σε αστέρια και να μην τους ξεπουλήσουμε οπουδήποτε. Εκτός κ'αν μας τα σκάσουν χοντρά.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[size=12pt]Γηπεδο σε δημοσια εκταση για την ΑΕΚ τώρα   γιατί χανόμαστε!!!![/size] :new_shocked:
[size=12pt]Αυτό δεν ήταν το σχέδιο εξ αρχής;
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς είναι αν το σχέδιο των προέδρων σας ήταν το "γήπεδο σε δημόσια έκταση" ή το να χαθείτε!! :2funny: :2funny:[/size] :2funny:

4 ώρες και καμία απάντηση...Ή σας προβλημάτισα ή σας στεναχώρησα....Τι να κάνω όμως;;;
Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε και όσα δε γράφετε θα τα διαβάζετε από εμένα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=12pt]Αυτό δεν ήταν το σχέδιο εξ αρχής;
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς είναι αν το σχέδιο των προέδρων σας ήταν το "γήπεδο σε δημόσια έκταση" ή το να χαθείτε!! :2funny: :2funny:[/size] :2funny:

4 ώρες και καμία απάντηση...Ή σας προβλημάτισα ή σας στεναχώρησα....Τι να κάνω όμως;;;
Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε και όσα δε γράφετε θα τα διαβάζετε από εμένα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Tιποτα απ'τα δυο,απλα την ειχα κανει προς παραλιακη!!! :2funny: ;)
Στο θεμα μας,η ιδοποιος διαφορα ομως ειναι οτι σε εσενα εγινε σε 9 μηνες ενω παραλληλα βγηκε η ν.φ απο τα ολυμπιακα εργα για να χωθει το τηγανακι σας,ενω εμας 5 χρονια περασανε και τελικα ουτε εκταση μας παραχωρησαν ουτε κυριοτητες και δικαιωματα για 50 χρονια.Το γηπεδο σας αποτελει ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα στη συγχρονη ελλαδα..Που ακουστηκε να ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εκταση σε ΙΔΙΩΤΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ!!! :headbang: :headbang: :headbang:(μην ξεχνας οτι το γηπεδο ειναι στην θρυλος Α.Ε,και οχι στην παε...)...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εκι και Λεό χωράνε στην ομάδα και οι 2 ή ή τον ένα θα πάρουμε ή τον άλλον;;;
ίδια θέση νομίζω παίζουν και οι 2 ή κάνω λάθος;
Hitman; :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σιγουρα δεν χωρανε στην ιδια ομαδα...Εχοντας και δεδομενη τη συμμετοχη σκοκκο/μπλανκο/τζεμπουρ τοτε ο εκι αν αποκτηθει(μακαρι :priest: :priest:)θα παιζει πιθανοτερα ως δευτερο κεντρικο χαφ πλαι στο μακκο ή πισω απο τον μπλανκο στο 4-2-3-1 με του αλλους 2 στα πλαγια.....Εγω ειμαι της αποψης εκι τωρα και λεοναρντο απο του χρονου για μπακ-απ(και στο τσαμπα ;)).... :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Έκι Γκονσάλες μίλησε στο aek365.gr επιβεβαιώνοντας το φλερτ με την Ένωση. «Κανένα πρόβλημα που έχω παίξει στον ΠΑΟ» τόνισε ο Αργεντίνος

Το όνομα ενός παλιού γνωστού ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Έκι Γκονσάλες για τον οποίο πληροφορίες ήθελαν την Ένωση να ενδιαφέρεται. Το aek365.gr έψαξε και βρήκε τον Αργεντίνο μέσο που μίλησε για το φλερτ με την Ένωση. Ο Γκονσάλες εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, έπλεξε το εγκώμιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και μίλησε για τον... ευέξαπτο χαρακτήρα του. «Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ αλλά ανεπίσημα. Με έχει ενημερώσει ο μάνατζερ μου για αυτό. Αν τελικά υπάρξει επίσημη πρόταση εννοείται ότι θα τη μελετήσω σοβαρά» ήταν το πρώτα λόγια του Γκονσάλες.

«Θέλω να συνεργαστώ με τον Μπάγεβιτς»

Στην ερώτηση για τον αν θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ένωση και για το αν η θητεία του στον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει πρόβλημα ήταν ξεκάθαρος: «Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Θα ήταν πολύ ωραία να επιστρέψω στην Ελλάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που έχω αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το θεωρώ θετικό καθώς γνωρίζω το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστώ χρόνο για να προσαρμοστώ». Ο Έκι Γκονσάλες είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ξέρω τον Μπάγεβιτς, είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα. Θυμάμαι ότι έχει πάρα πολλούς τίτλους και σίγουρα θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του».

«Από τον τεράστιο ζήλο μου...»

Ρωτήσαμε τον Γκονσάλες και για τον χαρακτήρα του και ο Αργεντίνος τόνισε: «Δεν έχει καμία σχέση με το αν είμαι πειθαρχημένος ή όχι. Μάλιστα νομίζω ότι είμαι αρκετά πειθαρχημένος σαν παίκτης. Ο τεράστιος όμως ζήλος μου για να κερδίζω κάποιες φορές παρεξηγείται και ίσως από αυτό τον λόγο να έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα». Κλείνοντας ο Αργεντίνος μας ενημέρωσε πως το συμβόλαιο του με την Ροσάριο Σεντράλ λήγει και θα είναι ελεύθερος.

ΓΙΑ ΛΑΤΙΝ ΟΡΓΙΑ!!!!!!!! :2funny: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και γω προτιμώ 1000 φορές ΄Εκι από Λεό.Αρκεί να περιορίσει τα νεύρα του ο Αργεντινός.Μόλις διάβασα ότι ο σουβλατζής ζήτησε ως αντάλλαγμα τον Παυλή για τον Λεό :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:και το κυριότερο ξαναεπανέφερε τις δηλώσεις του περί Κωτσόβολου.

ΚΟΜΠΟΤΗ:σάλτα κ γαμήσου ρε μπυνόπανο -τσιράκι του Κρόκους κ άντε βάλε στηνκωλάρα σου παλιομουνί τον Λεονάρντο κ όποιον άλλον θέλεις που θα πεις την ΑΕΚ Κωτσόβολο παλιομουνί της λάσπης γαμώ το σπίτι σου.

Η διοικηση πρεπει ευθύς να αφήσει την περίπτωση Λέονάρντο κ να στραφεί αλλού.ΕΛΕΟΣ πια δεν είναι δα κ ο Ρονάλντο.

Φέρτε ρε τον Εκι στην ΑΕΚ.250 χιλιάρικα ζητάει μόνο το παλληκάρι.Τζάμπα είνια.Φέρτε τον Εκι κ κάνουμε πολύ αρχηδάτη ομάδα κ με προσωπικοτητα μετά τις περσινές αποδεσμεύσεις αρχηδάτων παιχτών.

Θα ρθει κ ο Γιούρκας από ότι όλα δείχνουν-όλα πάνε καλά προς το παρών.

ΕΚΚΚΚΚΚΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και θα πέσουν τα τσιμέντα στο γήπεδο της Γιάννας

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κατσε γιατι εμεινα μαλακας.....Θελει 800χιλιαρικα και τον παυλη για λεοναρντο???? :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οπως το παει αυτος θα ζητησει και τον σκοκκο σε λιγο!!! :birdman:
Η διοικηση φταιει που δεν εχει κλεισει ακομα το τηλεφωνο....Του χρονου στο τσαμπα και ο πιτογυρος θα παρει τα παπαρια μου.....Ο εκι ειναι πολυ πιο ετοιμος να ηγηθει του κεντρου απο τον ταλαντουχο πλην απειρο λεο....

Υ.Σ.Τις δηλωσεις περι κοτσωβολου που τις διαβασες??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Κατσε γιατι εμεινα μαλακας.....Θελει 800χιλιαρικα και τον παυλη για λεοναρντο???? :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οπως το παει αυτος θα ζητησει και τον σκοκκο σε λιγο!!! :birdman:
Η διοικηση φταιει που δεν εχει κλεισει ακομα το τηλεφωνο....Του χρονου στο τσαμπα και ο πιτογυρος θα παρει τα παπαρια μου.....Ο εκι ειναι πολυ πιο ετοιμος να ηγηθει του κεντρου απο τον ταλαντουχο πλην απειρο λεο....

Υ.Σ.Τις δηλωσεις περι κοτσωβολου που τις διαβασες??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Επιτέλους!! Σουβλατζή άντε γαμίσου και εσύ και το αφεντικό σου ο Σωκράτης. Τώρα θα στον πάρουμε τζάμπα του χρόνου. Αλλά να δείτε ότι θα τον δώσει φέτος στον ΠΑΟΚ εκτός και εάν δεν θελήσει ο παίκτης.
Τώρα μαλάκα κομπότη έλε να πάρεις τον Μπλάνκο όπως είχες δηλώσει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
« Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι σήμερα έλαβε επιστολή από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, η οποία αναφέρει ότι η πρότασή μας για τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο δεν γίνεται αποδεκτή, διότι ο ποδοσφαιριστής κρίνεται απαραίτητος για το ρόστερ του Λεβαδειακού.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΕΚ αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ευχαριστεί την ΠΑΕ Λεβαδειακός και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο για τη στάση του και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας».
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΚΟΜΠΟΤΙ ( ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΜΕ Ι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Η ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ) ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΛΑΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .... ANYWAY ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ .....28H STH B'..... :birdman:

wild mustang

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt][size=10pt]Mαταιώθηκε το φιλικό[/size][/size]

Η κακοκαιρία έκανε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Σλάβια

Ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σλάβια Πράγας. Η καταρρακτώδης βροχή δεν έχει σταματήσει και ο αγωνιστικός χώρος είναι βούρκος. Άνθρωποι των δύο ομάδων επιθεώρησαν το γήπεδο και αποφάσισαν, από κοινού, ότι το καλύτερο θα είναι το ματς να μην γίνει. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό και έτσι το ματς δεν θα γίνει. Υπήρξαν κάποιες σκέψεις να γίνει αύριο αλλά η Σλάβια θα φύγει σήμερα το βράδυ από το Ζέεφελντ. Προς το παρόν το πρόγραμμα λέει προπόνηση στις 7 το απόγευμα αλλά και αυτό είναι αμφίβολο καθώς αν συνεχιστεί αυτός ο καιρός δεν θα πραγματοποιηθεί.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Tιποτα απ'τα δυο,απλα την ειχα κανει προς παραλιακη!!! :2funny: ;)
Στο θεμα μας,η ιδοποιος διαφορα ομως ειναι οτι σε εσενα εγινε σε 9 μηνες ενω παραλληλα βγηκε η ν.φ απο τα ολυμπιακα εργα για να χωθει το τηγανακι σας,ενω εμας 5 χρονια περασανε και τελικα ουτε εκταση μας παραχωρησαν ουτε κυριοτητες και δικαιωματα για 50 χρονια.Το γηπεδο σας αποτελει ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα στη συγχρονη ελλαδα..Που ακουστηκε να ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εκταση σε ΙΔΙΩΤΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ!!! :headbang: :headbang: :headbang:(μην ξεχνας οτι το γηπεδο ειναι στην θρυλος Α.Ε,και οχι στην παε...)...
Δεν ασχολούμαι με το τι κάνει το κράτος, κοιτάω αν η διοίκηση της ομάδας μου βουλιάζει την ομάδα. Που είναι το δήθεν πλάνο του Νικολαϊδη για νεανική ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε σε μερικά χρόνια;; Αντ'αυτού φέρνει τον μισθοφόρο με χρυσό για τα δεδομένα σας συμβόλαιο. +χρυσό συμβόλαιο που περιλαμβάνει τα ένσημα στον Κυριάκο + τόσα λεφτά για τον Τζιμπούρ που δεν προσέφερε τίποτα πέρα από καβγάδες... Πώληση του Κατσουράνη, του ηγέτη της ομάδας για 2,5εκ για να τα δώσετε στον απίθανο τύπο, τον Τζεπέτο...:jerking:Αν το θες κατηγόρησε το κράτος του Κόκκαλη για τα απίστευτα ποσά που δόθηκαν στον Τζεπέτο...Οικονομική διαχείριση λοιπόν ότι να 'ναι. 
Προπονητικό κέντρο για να μη σπάνε τα πόδια τους στην προπόνηση οι παίκτες: 0 εις το πηλίκον.
2 καλά πράγματα έκανε ο Ντέμης: σας έβαλε στο άρθρο 44 (για να σας ξαναγεμίσει χρέη στη συνέχεια :jerking:) και που συγκρούστηκε με τους οργανωμένους. Σε όλα τα υπόλοιπα απέτυχε παταγωδώς και άφησε την ομάδα ακέφαλη στη μέση της χρονιάς, προκαλώντας αλυσιδωτά διοικητικά προβλήματα στην ομάδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν ασχολούμαι με το τι κάνει το κράτος, κοιτάω αν η διοίκηση της ομάδας μου βουλιάζει την ομάδα. Που είναι το δήθεν πλάνο του Νικολαϊδη για νεανική ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε σε μερικά χρόνια;; Αντ'αυτού φέρνει τον μισθοφόρο με χρυσό για τα δεδομένα σας συμβόλαιο. +χρυσό συμβόλαιο που περιλαμβάνει τα ένσημα στον Κυριάκο + τόσα λεφτά για τον Τζιμπούρ που δεν προσέφερε τίποτα πέρα από καβγάδες... Πώληση του Κατσουράνη, του ηγέτη της ομάδας για 2,5εκ για να τα δώσετε στον απίθανο τύπο, τον Τζεπέτο...:jerking:Αν το θες κατηγόρησε το κράτος του Κόκκαλη για τα απίστευτα ποσά που δόθηκαν στον Τζεπέτο...Οικονομική διαχείριση λοιπόν ότι να 'ναι. 
Προπονητικό κέντρο για να μη σπάνε τα πόδια τους στην προπόνηση οι παίκτες: 0 εις το πηλίκον.
2 καλά πράγματα έκανε ο Ντέμης: σας έβαλε στο άρθρο 44 (για να σας ξαναγεμίσει χρέη στη συνέχεια :jerking:) και που συγκρούστηκε με τους οργανωμένους. Σε όλα τα υπόλοιπα απέτυχε παταγωδώς και άφησε την ομάδα ακέφαλη στη μέση της χρονιάς, προκαλώντας αλυσιδωτά διοικητικά προβλήματα στην ομάδα.

ξέχασες τα 125 μύρια ευρώ που χαρίστηκαν με το 44......
που είναι αυτά;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ξέχασες τα 125 μύρια ευρώ που χαρίστηκαν με το 44......
που είναι αυτά;

Να τα!!!!!Καλά λέω ότι δεν τα διαβάζετε ολόκληρα τα μηνύματα!!!!
Ή τα οπαδικά γυαλιά δυσχαιρένουν το διάβασμα. Το βλέπεις τώρα;;;

[size=16pt][glow=red,2,300]2 καλά πράγματα έκανε ο Ντέμης: σας έβαλε στο άρθρο 44[/glow] [/size](για να σας ξαναγεμίσει χρέη στη συνέχεια :jerking:) και που συγκρούστηκε με τους οργανωμένους.

Μας βρήκε κ'άλλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom