nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
με μποκα θα παμε ρε?
με μποκα θα παμε ρε?
εγω κατω θα ειμαι ρε και θα ανεβω για το παιχνιδι μαλλονΩ ναι.Και μετά βουρ για κατά κάτω στα μέρη μας.
Βιάζεσαι να απθεώσεις τον Ντούσαν!εγω κατω θα ειμαι ρε και θα ανεβω για το παιχνιδι μαλλον
"Άρης ο αρχηγός των ατάκτων" !ρε τι διαβαζει αυτον τον καιρο ο καφες θα μου πει κανενας?ελειπες το ρεπορταζ
Καλημερα.....Ειναι αποριας αξιο πως αυτο το παλτο ολκης,ο μοναδικος παιχτης στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο που δεν εχει θεση,ειναι αρχηγος και διστυχως οπως ολα δειχνουν θα ειναι και βασικος στην ομαδα....Πάλι τον Καφέ θα έχουμε σούπερ σταρ στο κέντρο !![]()
Θες να "βιδώσεις" το Νικολάκη?Καλημερα.....Ειναι αποριας αξιο πως αυτο το παλτο ολκης,ο μοναδικος παιχτης στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο που δεν εχει θεση,ειναι αρχηγος και διστυχως οπως ολα δειχνουν θα ειναι και βασικος στην ομαδα....![]()
![]()
![]()
Κατα τα αλλα επερεπε ΗΔΗ να εχουμε αποσυρθει απο τον γιουρκα,καθως νεος μπασινας διαφαινεται στον οριζοντα...Καλο θα ηταν παντως να σκεφτει τι βρισιδι εφαγε ο μπασι πριν υπογραψει και αυτος....Ειναι προφανες οτι ειμαστε το αποκουμπι ενος πρωην ποδοσφαιριστη που ψανεται 3 μηνες για ομαδα με τα γνωστα αποτελεσματα...Τελος τρελο το ποσο που δινουμε για λεο,αλλα για να τον θελει ο Ντουσαν κατι θα ξερει...
Υ.Σ.1.λογικο ο ενσαλιβα να ειναι χωμα,αφου εβγαλε 2 γυρο και πλει-οφ χωρις περσινη προετοιμασια και οντας 5 μηνες στο ψυγειο απο γιδωνη....
Υ.Σ.2.Τζιμπουρ_Θρησκεια_Τρομοκρατια![]()
![]()
![]()
...(φετος θα δικαιωθω για την παιχταρα αυτη)
Υ.Σ.3.8 αυγουστου με μποκα το στανιο μου????5οο χιλιομετρα θα κανω για νά'μαι μεσα...![]()
![]()
![]()
Υ.Σ.4(Και σημαντικοτρερο)ΑΕΚ_ΝΤΟΥΣΑΝ ΡΕ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να το κανει αυτο ο μπακακας κατι θα ξερειΚαλημερα.....Ειναι αποριας αξιο πως αυτο το παλτο ολκης,ο μοναδικος παιχτης στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο που δεν εχει θεση,ειναι αρχηγος και διστυχως οπως ολα δειχνουν θα ειναι και βασικος στην ομαδα....![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια παρουσίαση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν,