Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Αυτό το ταλέντο ο Ντιουφ γιατί δεν έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας  :think:
Απο ταλέντα πήξαμε στην ΑΕΚ. Κάποτε ήταν και οι Μπούρμπος, Κονέ (πανηγυρίζαμε γι' αυτόν ότι τον πήραμε από τον γαύρο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ) Απλά να θυμίσω πως φέτος τους συγκεκριμένους τους έκραζαν οι γριές....
Προσωπική μου άποψη είναι πως τα ταλέντα που πέρασαν από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήταν δύο. Παπασταθόπουλος (αξιοποιήθηκε και πουλήθηκε) και Τόζερ (μπορούσε να πάρει περισσότερα ματς). Και οι δύο έφυγαν...
Από τη νυν ομάδα ο Κουτρουμάνος δείχνει πως έχει περιθώρια βελτίωσης.
Ο Πλιάτσικας δεν είναι χθεσινός και δυστυχώς δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες.
Για τους άλλους που λες δεν μου γεμίζουν το μάτι ούτε για ταλέντα. Αλήθεια, αυτόν τον Μπερνς γιατί τον αναφέρεις; Λες και τον είδαμε για να έχουμε γνώμη;

Κάνω σχόλιο σε δικό μου post. Επιβεβλημένο!!! Ξέχασα να αναφέρω στα ταλέντα που είχε η ΑΕΚ και τον Κομβολίδη...
Μέχρι και πρωτοσέλιδο είχε γίνει τότε: "Ο Αγγελος στην Αθήνα"...  :tooth: :tooth: :tooth:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό το ταλέντο ο Ντιουφ γιατί δεν έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας  :think:
Απο ταλέντα πήξαμε στην ΑΕΚ. Κάποτε ήταν και οι Μπούρμπος, Κονέ (πανηγυρίζαμε γι' αυτόν ότι τον πήραμε από τον γαύρο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ) Απλά να θυμίσω πως φέτος τους συγκεκριμένους τους έκραζαν οι γριές....
Προσωπική μου άποψη είναι πως τα ταλέντα που πέρασαν από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήταν δύο. Παπασταθόπουλος (αξιοποιήθηκε και πουλήθηκε) και Τόζερ (μπορούσε να πάρει περισσότερα ματς). Και οι δύο έφυγαν...
Από τη νυν ομάδα ο Κουτρουμάνος δείχνει πως έχει περιθώρια βελτίωσης.
Ο Πλιάτσικας δεν είναι χθεσινός και δυστυχώς δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες.
Για τους άλλους που λες δεν μου γεμίζουν το μάτι ούτε για ταλέντα. Αλήθεια, αυτόν τον Μπερνς γιατί τον αναφέρεις; Λες και τον είδαμε για να έχουμε γνώμη;

Για τον Τόζερ που λες,η Γκενκ χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο που τον πήρε.Παρακαλάει να τον δώσει μεσοτιμής.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ψεματα.Κάνουν πουλάκια τα μάτια σου.Πήγαινε σε κανέναν ματογιατρό να ξεστραβωθείς.
Ένας παίχτης του βεληνε΄κούς και της αξίας του Γκούμα,δεν μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ,με το μειωμένο μπατζετ που διαθέτουμε.
Οπότε οι φήμες περί έλευσή του στην ομάδα μας,είναι μεταγραφικό τρικ της διοίκησης προκειμένου να πουλήσουμε κανένα διαρκείας παραπάνω.

εσυ τον θες στη ΑΕΚ?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• lora xenia.jpg
    lora xenia.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 24

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
20 χρονων διεθνης
αμα δεν μπορει να φερει λεφτα να κατσει στην εξεδρα μεχρι να ληξει το συμβολαιο του
Πλάκα κάνεις...ποιος θα έδινε λεφτά για τον Πλιάτσικα?Διεθνής επειδή τον κάλεσε μια φορά ο Ρεχάγκελ...
Μόνο αν μείνει ελεύθερος θα ενδιαφερθεί ομάδα για τον βαψιμαλλιά!Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να τον δώσουν ως αντάλλαγμα για κάποια μεταγραφή...ούτε δανεικό ούτε τέτοιες μαλακίες!Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε αμα επαιζε ο πλιατσικος στον νιονιο και πηγενες να τον παρεις δεν καθαριζες κατω απο 2 μυρια
γιατι να τον αφησεις ελευθερο?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε αμα επαιζε ο πλιατσικος στον νιονιο και πηγενες να τον παρεις δεν καθαριζες κατω απο 2 μυρια
γιατι να τον αφησεις ελευθερο?
Όχι ελεύθερο...αντάλλαγμα για μεταγραφή!
Το παιδί είναι άμπαλο!Πόσες συμμετοχές έχει τόσα χρόνια?Πως θα τον πουλήσεις 2 μύρια?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Μαιστόροβιτς είναι διεθνής με πραγματικές συμμετοχές στην Εθνική Σουηδίας και αν σου έρθει πρόταση πάνω από 1 μύριο θα κάνεις κωλοτούμπες από την χαρά σου!Ποιος Πλιάτσικας 2 εκατομμύρια? :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ελεύθερο...αντάλλαγμα για μεταγραφή!
Το παιδί είναι άμπαλο!Πόσες συμμετοχές έχει τόσα χρόνια?Πως θα τον πουλήσεις 2 μύρια?
ρε γατε θα συννενοηθουμε καμια φορα σημερα?  :grin:
ειπα εγω οτι πιανει 2 μυρια?αλλα ας φερει κατι εστω ενα 100ρικο
οι χαρες που εκανε και τα κολητηλικια του ρουφ πρεπει να σταματησουν καποτε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε γατε θα συννενοηθουμε καμια φορα σημερα?  :grin:
ειπα εγω οτι πιανει 2 μυρια?αλλα ας φερει κατι εστω ενα 100ρικο
οι χαρες που εκανε και τα κολητηλικια του ρουφ πρεπει να σταματησουν καποτε
Άντε πάλι...δεν είπα εγώ να τον χαρίσουνε....ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ!!!
Δώστον στον καράβλαχο τον Κομπότη για τον Λεονάρντο...μια χαρά είναι για τον Λεβαδειακό!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
!Ποιος Πλιάτσικας 2 εκατομμύρια? :2funny:
κολησες στα 2 μυρια ρε πουστη μου  :grin:
σου λεω οτι αν τον ειχε ο νιονιος και επαιζε και εθνικη(βασικος ελπιδων και 1-2 συμετοχες αντρων) θα μας εκανε τα παπαρια καρπουζια για να τον παρουμε
αυτο το απλο λεω...οπως μας τα κανει και για τον μακο

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παω να βουτηξω
οταν γυρισω να δω τα καλοσορισματα στον γκουμα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κολησες στα 2 μυρια ρε πουστη μου  :grin:
σου λεω οτι αν τον ειχε ο νιονιος και επαιζε και εθνικη(βασικος ελπιδων και 1-2 συμετοχες αντρων) θα μας εκανε τα παπαρια καρπουζια για να τον παρουμε
αυτο το απλο λεω...οπως μας τα κανει και για τον μακο
Ούτε ευρώ για τον Μάκο...ελεύθερο τον Γενάρη ή του χρόνου!Αρκετά τον κάναμε μάγκα τον Τσακιράκο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• goumas.jpg
    goumas.jpg
    249,4 KB · Εμφανίσεις: 63

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και η παιχτούρα πήγε για βουτιές...πρόσεχε μην τον συναντήσεις! :grin:
Η γυναικα του γκουμα εδω ειναι εγκυος ή ειναι μπυροκυλια αυτο??? :2funny: :2funny: :uglystupid:
Και μετα σου λενε τσιγκουνης ο  Τζιγγερ... :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom