Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...ψάχνω μια γαμημένη ελπίδα.
Αλλά αν δεν την βρω,τότε θα αρχίσω να κλαίω.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε σεις ΑΕΚτζίδες...
ημαρτον με την κλάψα!
τώρα είδα την νέα ψηφοφορία που βάλατε στο θρέντ  :headbang:
έχετε καταντήσει ο Βασιλάκης Καίλας

ποιος Καίλας ρε; αυτός έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να κλαίει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όταν γαμάνε οι πιτσιρικάδες στα πρώτα παίγνια (Σειταρίδης, Νίνης) είναι απικταράδες.
¨οταν μαλακίζονται φταίει ο προπονητής.....

έτσι. ίσως βέβαια και να τον αδικούμε τον πιτσιρικά τώρα, αλλά αν δεν δείξεις την αξία σου στα 18, πότε θα τη δείξεις; στα 30; κάποιοι 17χρονοι, όταν τους ρωτάω τι επάγγελμα θα κάνουν, μου λένε ''θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής''. και παίζουν β' τοπικό. ε, εκείνη τη στιγμή, βάζω τα γέλια από μέσα μου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως αν αύριο είναι προπονητής της ομάδας μας ο Κωστένογλου,....μην απορήσετε κ πολύ.

Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ,που σαι Νικολάκηηηηηηηηηηη,μπουκαλάκι στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ θα ανοίξεις και ας πέσει παντόφλα,αν και τυχόν φύγει ο Μπάγεβιτς

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως αν αύριο είναι προπονητής της ομάδας μας ο Κωστένογλου,....μην απορήσετε κ πολύ.

Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ,που σαι Νικολάκηηηηηηηηηηη,μπουκαλάκι στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ θα ανοίξεις και ας πέσει παντόφλα,αν και τυχόν φύγει ο Μπάγεβιτς
Ελπιζω να κανεις πλακα...Αν γινει κανενα τετοιο,του χρονου με 3000 κοσμο θα παιζουνε... :tickedoff: :tickedoff: :birdman:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
έτσι. ίσως βέβαια και να τον αδικούμε τον πιτσιρικά τώρα, αλλά αν δεν δείξεις την αξία σου στα 18, πότε θα τη δείξεις; στα 30; κάποιοι 17χρονοι, όταν τους ρωτάω τι επάγγελμα θα κάνουν, μου λένε ''θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής''. και παίζουν β' τοπικό. ε, εκείνη τη στιγμή, βάζω τα γέλια από μέσα μου

Ο συγκεκριμένος, δεν νομίζω ότι είναι τόσο χάλια όσο έδειξε εχθές. Απλά, τον χειρίστηκε κάκιστα ο Μπάγεβιτς. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί ούτε να κοντρολάρει. Είχε επηρεαστεί ψυχολογικά.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:zfuck: :fuck2: :humpleg: :pipa2: :zfuck: :zfuck:
μπουκαλι οχι αλλα θα παμε για ουζα
εγω εσυ και η βαζελινα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελπιζω να κανεις πλακα...Αν γινει κανενα τετοιο,του χρονου με 3000 κοσμο θα παιζουνε... :tickedoff: :tickedoff: :birdman:

Δεν το επιθυμώ να φύγει στην παρούσα-είναι ο μονος που κρατάει την ομάδα ή τουλάχιστον ότι μοιάζει με ομάδα.Αλλά αν γινόντουσαν οι επιθυμίες μου πράξεις,έστω και το 10% θα είχαμε φτασει τελικό Τσου Λου,με την δύναμη που κρύβει αυτή η ομάδα.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
O Μπαγεβιτς χτες τελειωσε Εντινιο-Πελετιερι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O Μπαγεβιτς χτες τελειωσε Εντινιο-Πελετιερι...

Ναι,τον Μπαγεβιτς περιμέναμε να τους τελειώσει....

...πάντως νομίζω ότι η ομάδα δεν ήθελε να παέι στα προκριματικά του Τοσυ Λου,γιατί θα ξεκίναγε προετοιμασία 3 βδομάδες νωρίτερα,για να παίξει με ομάδες,που είχαμε πιθανότητες της τάξεως του 5% να τις περάσουμε.Οπότε ίσως πολλά εξηγούνται από την επιθυμία ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ουτε θελαμε - ουτε μας θελαν
Καλυτερα ετσι, μπας και καποιοι μετοχοι που δεν εχουν ορεξη πηδηξουν απο το καραβι και μπει νεο αιμα με ορεξη.
Και θα υπαρχει χρονος να χτιστει η ομαδα...Του χρονου ειναι τα πολλα λεφτα..

Η ΑΕΚ δε χανεται..μαγαζι γωνια ειναι...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κρίμα ρε γαμώτο και ήθελα να περασει η ΑΕΚ και να πάει Champions League..Πάντως πιστεύω πιο πολύ πρέπει να προβληματισαν οι δηλώσεις Ντούσκο παρά η ήττα.Δήλωσε πως αν συνεχίσει η κατασταση όπως είναι στην ΑΕΚ θα φύγει.Ποτέ αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος.Μια λέει ότι θέλει να μείνει για πάντα στην ΑΕΚ όπως έλεγε και το 1995 και μια ότι φεύγει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οποιανού δεν του αρέσει η βόλτα του.
Αντε πια με τα τοτέμ σε αυτή την ομάδα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν φυγει ο Ντουσαν διαλυεται το μαγαζι...Το εχετε καταλαβει οτι τους τελευταιους μηνες ειναι προπονητης-προεδρος???Με τους ανυπαρκτους που εχουμε στη διοικηση ειναι ο μονος που κουμανταρει το καραβι...Ζητησε χτες το αυτονοητο....Να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ τη θεση τους....Εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να παραιτηθει(παρα τα χτεσινα)....Τωρα αν τον διωξουν θα τα πουμε... :tickedoff:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί δέθηκε τόσο πολύ ο κ΄σομος με τον Ντούσκο και πόνεσε τόσο παλιά που έφυγε.Εντάξει ήταν παλιός παίκτης.Όμως και ο Λεμονής ήταν παίκτης του Ολυμπιακού όμως αν πήγαινε στον ΠΑΟ η ΑΕΚ δεν θα τον βρίζαμε.Εγώ να πω την αλήθεια όταν ε΄φυγε από τον Ολυμπιακό ο Ντουσκο και πήγε και σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετά πάλι δεν ξίνισα τόσο.Ούτε όταν ξαναγύρισε.Και αν έχουμε πρόβλημα στο μέλλον και είναι ο Ντούσκο η λύση στον πάγκο δεν θα χα πρόβλημα να ξανάρθει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μεσα σε ολα μια καθησυχαστικη ειδηση...Ο παιχτης ασανσερ(μια καλος,10 ανυπαρκτος)Γκουσταβο Μαντουκα δηλωνει οτι δεν παει πουθενα.... :2funny: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom