Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το είδα. :knuppel: :cussing:

Μόνο ένας τέτοιος σιχαμένος ,θα μπορούσε να γίνει ο διάδοχος του Γκαγκάτση.

Γκαγκάτσης & Τσιάρτας:Η ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ναι ρε, γαμώ τους μισθοφώρους το παιδί. Κρίμα γιατί πιο μικρός τον είχα για καμάρι της ΑΕΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
4.000 ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΑΣ

-4.000 μηνύματα στο θρεντ μας,γεγονός που μας καθιστά ακόμα 1ους σε απαντήσεις σε όλο το site
-πάνω απο 150 μέλη μας επισκέφτηκαν & έγραψαν σε μας
-47.300 μέχρι σήμερα,αναγνώσεις του θρεντ μας

bourdela.com:ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ SITE
''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'':Η φωνή σου ΑΕΚΤΖΗ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παραθέτω τον ύμνο του των Αεκτζήδων του site,γραμμένο απο βάζελο-φίλα προσκείμενο σε μας:

''ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑ
  ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΣΚΙΣΤΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑΑΑΑ
  ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΚΙΣΤΕ,ΓΑΜΗΣΤΕ-ΓΑΜΗΣΤΕ-ΓΑΜΗΣΤΕ....''

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλα τα Αετόπουλα.Προτείνω με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 4.000 post στο thread μας,να εκδώσουμε αναμνηστικό λεύκωμα με τις απαντήσεις μας.Φυσικά σε ηλεκτρονική μορφή και να το μοιράσουμε στα αδέλφια του forum.Παύλο σκέψου το και τα ξαναλέμε....
[move]ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αδελφια τι βλεπουμε με ιωνικο?θα την κανουμε την εκπληξη παλι..............?

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα σεντονιάρηδες κίτρινοι καβλιάρηδες μου.Καλημέρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου,αφού με τα επίσημα στοιχεία της FIFA,ανακηρυχτήκαμε με αυτόν τον τίτλο για αυτή την εβδομάδα.

Μαζί σου ΑΕΚΑΡΑ μου κ στα Ιμαλάια.

Καινούριες σειρήνες για Σόρε.Αυτή την φορά από Λάτσιο.Όλο σειρήνες ακούω για τον Σόρε,αλλά από προσφορές τίποτα.

Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.co m στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειε ς.Ευχαριστώ.

Επ'ευκαιρίας θα γιορτάσετε και την επέτειο της Επαναστάσεως;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΑΟ του site.

Η ομάδα μας πήρε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού τον εξής παίκτη του Ηλυσιακού Ζωγράφου.Για περισσότερα εδώ:

Το Σάββατο βγαίνει καινούρια καθημερινή αθλητική εφημερίδα,που θα απευθύνεται στον κιτρινόμαυρο λαό.Θα ονομάζεται ''Η ΕΝΩΣΗ''.Καλή επιτυχία.

Τριχωτέ καβλιάρη όντως είναι τυχαίος ο συνειρμός σου,αφού όταν το είχα πρωτοπαίξει το εν λόγω μήνυμα είχα πει οτι η επιλογή της ημερομηνίας της συνάντησης είναι εντελώς συμπτωματική.

Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.com στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειες.Ευχαριστώ.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Καλημέρα «αετόπουλα» η "Ώρα για Σπορ"... αναγεννήθηκε και έγινε πλέον "Νέα Ώρα"... με Δ/ντη σύνταξης τον Π. Γερακάρη

1ο φύλλο σήμερα 19/04/2007

Συνημμένα

• Nea_Ora.jpg
    Nea_Ora.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 26

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΩΡΑΙΑ.Θα έχουμε κ μεις τρεις ΚΙΤΡΙΝΕΣ εφημερίδες.Εκεί που κάποτε στηνόμουν 3 λεπτά για να διαβάσω τα πρωτοσέλιδα στα περίπτερα,τώρα κάνω κανά τέταρτο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ'' άλλαξε ιδιοκτήτη κ άλλαξε ονομασία σε ''ΝΕΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ'';Τι έγινε κ άνοιξε;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο ,απαντάς σαν γαύρος.Σε πείραξαν οι πολλές σου επαφές με αυτούς.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Χάρηκα που άνοιξε πάλι η ΩΡΑ, δεν άντεχα με τίποτα το scorelive............άκουσα και για άλλη μια που ανοίγει, αν θυμάμαι καλά Ένωση.....κάτι τέτοιο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Που είναι οι παλιές εποχές που είχαμε και διαβάζαμε μόνο το <<ΔΙΚΕΦΑΛΟ>>.Καλησπέρα σε όλους.
[move]ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Θέλω και τον ξάδερφο TERAS το Σάββατο...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα στην απογευματινη βαρδια!!!!

Επισκέπτης
Φιλαρακια καλησπερα και απο μενα μετα απο καιρο. Τωρα γυρισα και ηθελα να σχολιασω κατι. Ρε παιδια καθισα χθες και παρακολουθησα τον αγωνα μπασκετ της ΑΕΚ με την πατρα. Τι καταντια ειναι αυτη; Ελεος μιλαμε! Πιο κατω δεν παει. Δυστυχως βεβαια το πιο ασχημο ειναι οτι δεν βλεπω φως στο τμημα μπασκετ. Για το ποδοσφαιρο στο δευτερο ημιχρονο θυμηθηκαν να παιξουν μπαλα και πηγαμε καλα. Καιρος να γινει ενα ξεσκαρταρισμα στο roster. Δεν ειναι δυνατον να παιζει ακομη ο Emerson και ο Δελλας. Οσοι ηταν γηπεδο την Κυριακη θα ακουγαν τα γελια του κοσμου καθε φορα που ο Δελλας κατεβαζε την μπαλα και μετα απο τζατζαρισμα επεφτε. Αθλια πραγματα.

Τεσπα ειναι και αργα και αν αρχισω να γραφω για τα τμηματα της ΑΕΚ θα ξημερωσουμε. Παω για υπνο γιατι δεν αντεχω αλλο. Τα λεμε μαλλον αυριο απογευμα αλλιως το Σαββατο απο κοντα.

Επειδη τα αδελφια μου οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ θα δουν το μηνυμα το πρωι,  ευχομαι καλημερα σε ολους και στους αλλοθρησκους καληνυχτα

Α και επειδη βαριεμαι να αλλαζω thread και να γραφω, το πρωι το μελος της παε του γαυρου που φερεται ως κατηγορουμενος ηταν κανονικα στο στεκι του στα Καμινια. Επειδη γνωριζω πολυ καλα τον αδελφο του και την κουνιαδα του, ειμαι περιεργος να μαθω και θα ρωτησω τι δουλεια κανει και εχει το Χ5 της BMW (και το παρκαρει και οπου βρει).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom